floyd47 написав:alex.cver написав: Світ повинен зрозуміти, що москаль це та іржа та падаль,яка роз'їдає будь-яку державу.
було б добре, якби спочатку всі українці це зрозуміли, бо деякі досі повторюють як мантру про "нє фсьо так адназначна".
alex.cver написав: Усі експерти обіцяти що зараз от зараз орків армія вже видохнеться
не усі, але головні з них буданов та оцей казкар
Та ну... Вже навіть ті хто вагався та так думав, вже таке не кажуть, навпаки все. Знаю навіть таких ( там тільки жінка була така) , вже клянуть русню. Думаю відсоток таких як ти кажеш вже майже нульовий. Усі розуміють, що русня та параша наш запеклий ворог, який нас знищує. Ця війна вправила мізки навіть таким як "не всьо так аднАзнасна". Пів України вже орки зруйнували тому для усіх все давно однозначно.
Прокинулися від шуму чи то літаків чи то ракет, таки ракети. По Києву 4 прильоти. 2 житлових дома влучення, Кличко написав працюють швидкі та пожежники. З мого високого поверху видно дим та хмара одна а може й дві. Шевченковский район, не далеко від нас, Кличко пише. Шо ще може бути "не всьо так аднАзначна"?! Не знаю жодної людини, яка п так думала, серед знайомих, а навіть є люди з Донецьку. Усі все розуміть, хто винен, та хто ворог. Це увесь, без винятку, навіть тих далеких родичів, чи близькі, чкі відчалиом в русню на пмж , теж винні. А не тільки путін. Путін це тільки яскраве відображення настроїв русні та їх імперських замашок. Дуже хочеться що би русня напала на країну НАТО, от тоді ми побачили скільки протримається вЄлічіє на росії.
Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
0