Re: СТОП лист!
...якщо постане питання вибору пристрою, то краще віддати перевагу...
Stas220
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → СТОП лист!
...якщо постане питання вибору пристрою, то краще віддати перевагу...
Stas220
Хочу засвітити одну контору. Типові шахраї На них попалась моя колега.
Це інтернет магазин Mobidik.top
1. Продають сірі телефони. Але то півбіди. Не велика трагедія, що на вилку перехідник треба.
2. Після покупки виявилось (майже одразу) що телефон не вмикається взагалі. Навіть після зарядки. Звернення за телефоном в гарантійну службу магазину нічого не дало - просто ніхто не брав трубку.
3. Після дзвінка в сам магазин отримали відмовку, кинули слухавку і далі судячи з усього внесли номер в ігнор, бо більше додзвонитись не вдалось.
4. Подали скаргу у захист прав споживачів і кіберполіцію. Чекаємо результат.
P.S.Розповідаю в подробицях, бо допомагаю з ситуацією.
Вітайте, я поповнив армію лохів, від чого вас застерігаю. Підписаний на телеграм канал Труха. Україна - досить непаганий оперативний канал. І ось якось там проскочила реклама телеграм магазину Apple.Home2020. Я підписався і слідкував за оновленнями, оскільки попереду була річниця шлюбу і хотів порадувати дружину оновленням смартфона. Саме з'явився хороший варіант - 12 айфон міні за 15 тгрн. Забігався до пізньої ночі, в одинадцятій аж зміг здійснити покупку) Консультант Олександр люб'язно надав всю інформацію, я без задніх думок все оплатив. Консультант підтвердив, що гроші надійшли, подякував, пообіцяв в подарунок чохол і захисне скло... Зранку перестав виходити на зв'язок. Ніякої інформації, крім прізвища і ініціалів отримувача переказу - Кузнєцов А.В.
Сьогодні у нас 15 років шлюбу - в подарунок дружина дізналась, що живе з лохом))
Engineer, заяву в кіберполіцію
+
в подарунок дружина дізналась, що живе з лохом))
Женя, дякую боже що взяв грошима.... Такое. Жаль конечно, но наука на будущее, дороговато конечно взяли.
Не те сейчас времена, чтоб предоплаты загонять...
Сейчас ко мне едет бензиновый генератор, с удовольствием переплачу 500 грн за наложенный платёж, чем загнать кому-то, фиг знает куда, 25к грн...
Написана... Може не зразу, але він з часом десь проколиться і це буде одним із цвяхів в його кримінальну справу...
дороговато конечно взяли
Та ладно, не кредитные, и на том спасибо))
Engineer, співчуваю на айфонах дуже багато розводів... в мене співробітник продавав, то там чого тільки не було
Написана...
надія помирає останньою...у поліції нічого з часів совдєпії не змінилося. особисто вже мав справи і з кіберполіцією, і зі звичайною. результат -- 0. як сказав однокашник мій (у владних структурах): "і шукати не будуть". можливо, у Вашій місцевості не так, як у моїй. співчуваю у будь якому разі.
п.с. до речі, як там у Львові з мовою обставини? та, як у Києві? все мовою окупанта? два львів'янина спілкуються т.з. російською. дивно якось.
У меня был подобный инцидент с парнем из Черкасс. Сопротивлялись до последнего, после заявления в полицию через 2 недели вернули всё до копейки, и просили, чтобы не открывал второе дело о возмещении ущерба....
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:29
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:36
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:38
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:41
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:44
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:52
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:54:59
Hidden message by (Zevs) 2022-09-30 14:55:04
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → СТОП лист!
Згенеровано за 0.222 секунд(и), виконано 93 запитів