boyker написав:Мені ж при покупці сказали що машинка обслужена взагалі питань немає,і дійсно ми прокаталися то нічого не стукало(а може я після своєї 2111 не відчув)Отак люди,нікому не вірте!!!
Розбиті шарові опори чутно добряче на нерівностях!
Це я кажу, як людина, котра тиждень назад вдруге вже пройшла заміну важелів передньої підвіски!
Тому якщо у вас було тихо при тест-драйві, то тут два варіанти: або вам рено влаштувало лохотрон, або процес в шарових тільки розпочався і ви дуже вчасно приїхали на діагностику...
Я б перед викладанням 27к грн, заплатив би ще 200 грнна іншому СТО, щоб підтвердити діагноз...
З другого боку - тепер ви точно знаєте, що з цими деталямі у вас в авто все добре, вони нові та оригинальні, та ще й встановлені на оф. сервісі, що дає гарантію на цілий рік! ))
boyker написав:і по правді трошки засумнівався в титулі-"бюджетний автомобіль"
З цього приводу була розмова на роботі, коли я почав скиглити, що дорого ремонтувати підвіску на логані, по типу психану, та куплю собі лайноса! )))
Мені хлопці кажуть, так буде так само коштувати... Та ладно, не повірив я... Це ж лайнос - сипанул йому 500 грн та він радий поскакав далі! )))
Ога, ога, казали мені хлопці - подивись на ціни! Поліз я у гугол, дивився на те саме, що замовлял для свого ремонту, бо знав актуальні ціни...
І шо виявилося? А те, що хлопці мали рацію! У мене щелепа рухнула до долу, коли я побачив ціни на ланосячі важелі передної підвіски!
Після цього різко розхотілося скиглити на ціни рено! Особливо, якщо знайти норм сервіс, та спригнути з офіціалів!
Мені рено вкатило 3600 грн за заміну сайлентів балки, а хлопці поміняли мені ті сайленті за 1400 грн... І таке по кожному пункту... ( В БЖ є допис про всі ціни )
ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБОBan-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
0