Re: Рейтинг АЗС
Як вважаєте зараз пальне все з одної бочки в великих постачальників чи в Вог, Шелл, Окко різне пальне все ж таки?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Як вважаєте зараз пальне все з одної бочки в великих постачальників чи в Вог, Шелл, Окко різне пальне все ж таки?
все з одної бочки
Вполне возможно. А может быть и не с одной, но качество плюс-минус одинаковое. И оно, это качество, может колебаться на любой АЗС. Особенно в нынешний период...
Якість може відрізнятися.
Через кордон перевезли одне а у нас вже зробили бадягу і на продаж...
Я на окко заправляюся без проблем газом і бензином 15років За якість треба платити.
Доброго дня! Вставлю свої п"ять копійок. Завжди запрявляюсь тільки на ОККО. В травні мені подарували 100 л. 95 WOG. Їздив на ньому, наче все було ОК. Потім замітив, що зранку автівка стала гірше заводитись, а одного разу (на той час викатав вже 90 літрів) завелась мабуть разу з 10-го. Поїхав заправив на ОККО 95 Puls, як завжди, і кілометрів через 100 проблема зникла. Так що отакий зараз WOG.
мені подарували
Дармовий сир у мишоловці?
Завжди запрявляюсь тільки на ОККО
https://ua.korrespondent.net/city/lvov/ … nyi-benzyn
Sivil, те окко де залили бадягу зобовязалося зробити ремонт всіх машин, які там заправилися.
На напів підпільних заправках з дешевшою ціною я сумніваюся, що так би зробили
На напів підпільних заправках з дешевшою ціною я сумніваюся, що так би зробили
Та зрозуміло...
Але сам факт говорить про те, що навіть на супер-пупер брендових заправках немає стовідсоткового захисту від чийогось недбальства ,тупості ,чи жадібності. Людський фактор ще ніхто не відмінив
Sivil, Якби на власні очі таке не побачив, то не повірив би. Волосся дибки стає...Пезд*ць інжекторним форсункам...
Sivil, Якби на власні очі таке не побачив, то не повірив би. Волосся дибки стає...Пезд*ць інжекторним форсункам...
Мдя, ОККО троха встряло на ремонт автівок. Але віддамо належне, вони цілком адекватно відреагували. Я впевнений вони відремонтують всі постраждалі авто, тим самим підтвердять та закріплять свою репутацію. Це десь вони хапнули з дна бочки бруду, десь прошляпили контроль.
Rothmanz, писали, що після дощів вода попала у резервуар з паливом.
Rothmanz, писали, що після дощів вода попала у резервуар з паливом.
Резервуар открытого типа?
Брехня, Развели потом ещё лапшу на уши..
На окко лучше не заливать...
Александр007, я 15 років без проблем заправляюся тільки на окко.
jasonua написав:Rothmanz, писали, що після дощів вода попала у резервуар з паливом.
Резервуар открытого типа?
Брехня, Развели потом ещё лапшу на уши..
На окко лучше не заливать...
не починайте...
це випадковість, а не наслідок умислу, чи як там..
Вода мгла попасти через погано закритий люк, або проіржавіло.
Головне що вони визнали свою помилку, та сподіваюся виправлять її у повному обсязі.
Александр007, я 15 років без проблем заправляюся тільки на окко.
Теж саме і недавно у Львів машиною та назад, ОККО і все ок. То більше схоже на розгерметизацію. Нормальне у ОККО пальне,завжди лью 95 пульс і все чудово
На КК ні ногою вже давно! Там 95й бєнз був відстій лютий, на якому машина починала тупити з перших же км, дизель така ж моча, газ - лайно, педаль в полі і не їде. А після того як у двох колег на пробігах 60к "повилітали" лямбди, у іншого паливний насос від постійного Пульса накрився(офіціали навіть замінили безкоштовно вже не в гарантійний період, Пежо) - навіть не дивлюся туди і (адептам не читати)нікому не раджу заправлятися.
газ - лайно
Як за газ пішла мова свої пять копійок вставлю.
Нічого не має проти АЗС Okko, однак спостерігаючи за паливними корекціями в русі помітив, що їхній газ менш "енергоефективний". В порівнянні, наприклад, з найдешевшим газом від АЗС Avantage7 проїжаю більше на одному балоні. Не бачу для себе сенсу переплачувати за бренд.
Газ: Avantage7
Бенз: Shell V-Power
gatuno написав:газ - лайно
Як за газ пішла мова свої пять копійок вставлю.
Нічого не має проти АЗС Okko, однак спостерігаючи за паливними корекціями в русі помітив, що їхній газ менш "енергоефективний". В порівнянні, наприклад, з найдешевшим газом від АЗС Avantage7 проїжаю більше на одному балоні. Не бачу для себе сенсу переплачувати за бренд.
Газ: Avantage7
Бенз: Shell V-Power
Багато АЗС літом торгують зимовою сумішшю, а вона менш калорійна ніж літня.
КК
А що це за мережа така? Вперше чую.
На КК ні ногою вже давно!
А я на ОККО много лет (более 90% заправок) и ни одной проблемы. Что бенз, что ДТ
VVB написав:мені подарували
Дармовий сир у мишоловці?
Аби не мовчки.
TDream, я давно звернув увагу, що в різних регіонах на одному і тому самому бренді різна якість палива.
У одних все супер а у других щось не те((
jasonua, Так і є. І чинників, сприяючих цьому, декілька.
jasonua,
К крупным присоединились мелкие...
Там поменяли вывеску.
однак спостерігаючи за паливними корекціями в русі помітив
А чим, яким ПЗ спостерігаєте?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 82 запитів