Тема: Вибір марштуру та якість дорожого покриття
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
Подскажите как лучше проехать до Миргорода? Гугл рисует до Умани потом на Черкассы оттуда на Миргород,или через Николаев ,Кропивницкий,Черкассы Миргород,или не выделываться и ехать через Киев
Если ехать с Одессы, то точно через Киев.
Подскажите как лучше проехать до Миргорода? Гугл рисует до Умани потом на Черкассы оттуда на Миргород,или через Николаев ,Кропивницкий,Черкассы Миргород,или не выделываться и ехать через Киев
Откуда вам ехать?
Миргород,или не выделываться и ехать через Киев
Ога,через Киев, тут пол города из-за ремонтов в пробках диких, ещё и окружную,она же объездная, кусок большой на ремонт остановили. Работает только одна половина. Там и так стояк вечный, а сча там можно пол дня провести точно , берите музыку и на киевскую окружную. А если не дай Бог ещё и реку в Киеве форсировать... то нужно ооочень много музыки и еды брать ибо в Киеве Южный мост или подъезды к нему по виадукам ремонтятся 260 дней из 365 в году, посчитали уже
ещё и окружную,она же объездная, кусок большой на ремонт остановили. Работает только одна половина.
А зачем объездная? Прямо по Голосеевскому с Одесской площади.А можно и направо по Объезной, там ремонта нет и она хорошо едет.
Ну мы же не знаем откуда человек будет ехать и как его Waze поведет. Я обычно езжу от поворота с Новой на кольцевую в сторону Одесской. Так именно там сча армагедец, мега ремонт, может зато сделают этот поганый кусок зато. Этот кусок лучше как то обходить, но как то в Киеве не сильно выходит.
pokemon22, я из першой столицы в Умань через вторую столицу ехал , дальше но быстрее и расход общий меньше
С Одессы буду ехать
Гугл малює, Одеса Миколаїв Кропивницький Кременчук Хорол Миргород. По цьому маршруті що можу сказать Одеса-Миколаїв нічого не знаю, Миколаїв-Кропивницький нова дорога, Кропивницький Кременчук дорогу місцями ремонтують біля Олександрії км 20 з ямами дорога остальная більш менш нормальна, Кременчук-Хорол дорога в ямах більша частина, Хорол-Миргород ям немає інколи бугри но їхать 90-110 км/ год можна.
Я б на вашому місці якщо б їхав по цьому маршруту то після Кременчука поїхав на Полтаву по об'їзній Полтави вискочив би на Київ і в Красногорівці або (краще) в Вишняках повернув на Миргород
Р.S. Кременчук -Полтава ідеальна дорога не рахуючи 3 км перед Полтавою , яку зараз роблять.
как его Waze поведет
Сьогодні два рази хотіла щоб я їхав з Херсона в Одесу через Стамбул ))
що можу сказать Одеса-Миколаїв нічого не знаю
Все добре, ~100 можна їхати
Та порахував я кілометраж
То Одеса Миколаїв Кропивницький Полтава Миргород 660 км, а Одеса Київ Миргород 737 км. То по логіці треба через Київ.
Сьогодні два рази хотіла щоб я їхав з Херсона в Одесу через Стамбул ))
Ну наверное Вэйз что то знает,что через Стамбул дорога ровнее и без ям
То Одеса Миколаїв Кропивницький Полтава Миргород 660 км, а Одеса Київ Миргород 737 км. То по логіці треба через Київ.
І по часу через Київ на годину швидше, якщо їхати вночі.
Якщо вдень, то особисто я їхав би Одеса, Умань, Черкаси - на 100 км ближче і вийде швидше, навіть з урахуванням ремонтів Умань-Черкаси. ІМХО
https://www.google.com.ua/maps/dir/49.9 … authuser=0
faust, а як Вейз веде з Одеси?
Таки наверное поеду через Киев ,всем спасибо за советы
Хто в курсе , подскажите , завтра надо ехать в Покровск ( красноармейск)донецкой обл. До Лозовой ездили сказали дорога Ок , дальше как через Повлоград или можно через Близнюки , Петрополье ?
На обрії замайоріла подорож до Трускавця. Буду дуже вдячний кожному, хто підкаже найкращий маршрут (гарне покриття). Особливо детальніше після Волочиська.
На обрії замайоріла подорож до Трускавця. Буду дуже вдячний кожному, хто підкаже найкращий маршрут (гарне покриття). Особливо детальніше після Волочиська.
Катався останні десять днів по маршруту Дніпро - Вінниця - Хмельницький - Кам'янець-Подільській - Тернопіль - Львов - Буковель - Чврнівці - Камя='нець - Дніпро. За 2700 кілометри шляхів поганих було може кілометрів 20. Та й то поганим я називаю покриття з латками, але без великих ям. Тож вважаю, що можна сміливо кататися по гугл картах і не заморочуватися.
Напрямок Тернопіль Е50, об'їздна Тернополя ( на крузі в ліво). Впираєшся в Т подібне перехрестя та вліво на Львів через Золочів. На в'їзді у Львів під естакодою вправо на об'їздну. Напрямок Чоп. За Розвадів після віадука буде світлофор. Пісочна.На світлофорі на право. І до Трускавця ))
joakim, Тобто на Пісочній повертаю праворуч (на світлофорі), далі Рудники, Криниця, Меденичі, ...,, Стебник, Трускавець. Минулого разу Їхав опісля Пісочної через Стрий. Не пам'ятаю, щоби там були погані шляхи. А так, як Ви підказуєте, то буде просто трохи коротший шлях.
п.с. Якшо телефон в особ. даних дійсний, то обов'язково зателефоную вже на місці. Дякую!
floyd47, WhatsApp Стебник ні! Через Стебник відкручуються навіть ті деталі які не мали б відкручуватись.
Стебник ні!
Не зрозумів; хіба можна потрапити до Трускавця, не минаючи Стебника?
floyd47, Звичайно що так. Їздилось через Стебник дуже короткий час коли був кіпіш з перекриттям дороги Трускавець - Дрогобич. Ніхто ніколи вжитті на Львів через Стебник не їздив. З Пісочного прямо до Т подібного перехрестя. Та в ліво на Трускавець. 1-2 км
З Пісочного прямо до Т подібного перехрестя.
Ага, зрозумів, Т-подібне перехрестя, котре біля Модричі. То мені візіком намалював маршрут через Стебник. Слушне зауваження, дякую!
Питання до вінничан: порадите їхати через місто, чи звернути на т.з. об'їзну (Черкаське/Житомирське/Львівське шосе)? Наприкінці 21-го року їхав по ній; покриття було відмінне та, здається, жодного світлофора нема. Дякую усім, хто відгукнеться.
floyd47, краще по обїздній.
Дорога хороша і без світлофорів.
floyd47, Тобто на Пісочній повертаю праворуч (на світлофорі), далі Рудники, Криниця, Меденичі, ...,, Стебник, Трускавець.
Це не хороша порада. Вибачаюсь. Не їдьте. Їдьте на Стрий. Якраз була нагода поспілкуватись з товаришами ))
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 88 запитів