Re: Что в расширительном бачке ?
Кому интересно, не сочтите за рекламу, но он именно для ремонта прокладок ГБЦ итд http://autoprotect.com.ua/products/meta … nta-techei
Это конечно крайняя мера, авось поможет Пока работает ...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Что в расширительном бачке ?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Кому интересно, не сочтите за рекламу, но он именно для ремонта прокладок ГБЦ итд http://autoprotect.com.ua/products/meta … nta-techei
Это конечно крайняя мера, авось поможет Пока работает ...
Как и ожидалось герметик продержал с месяц, и опять масло пошло в ОЖ.
Купил
прокладку ГБЦ - 260 грн.
Болты 10 штук - 150 грн
ремень gates - 130 грн
Ролик INA - 300 грн - но мастер его не поставил, сказал не подходит , оставил старый говорит отходит еще полный срок ...
Антифриз красный g12 - 150грн
Работа 600
и того 1300грн
Езжу неделю пока чисто . Мастер сказал причина всему - не дожатая голова на заводе ...
не дожатая голова на заводе ...
Вітаю!
Випадково побачив в бачку якісь пластини, просто плавають у рідині, коричневого кольору, товщиною міліметр дуже тверді але і крихкі.
Хтось з таким стикався, чим загрожує і що робить? Звідки вони могли утворитися?
Дякую
Вітаю!
Випадково побачив в бачку якісь пластини, просто плавають у рідині, коричневого кольору, товщиною міліметр дуже тверді але і крихкі.
Дякую
Бачок родной? Может внутренние ребра осыпаются?
Graas написав:Вітаю!
ДякуюБачок родной? Может внутренние ребра осыпаются?
Так бачок не міняний, і не можу сказати що виглядає жахливо , чистий відносно прозорий, а то що плава там може далі по системі піти? Чи там хоч сіточка десь стоїть?
Ніколи раніше проблем з тим не було навіть конструктивна не знаю.
paveldne написав:Graas написав:Вітаю!
ДякуюБачок родной? Может внутренние ребра осыпаются?
Так бачок не міняний, і не можу сказати що виглядає жахливо , чистий відносно прозорий, а то що плава там може далі по системі піти? Чи там хоч сіточка десь стоїть?
Ніколи раніше проблем з тим не було навіть конструктивна не знаю.
За сеточку не знаю. Свой бачок менял по другой причине, но слышал, что со временем могут осыпаться ребра в бачке.
Graas написав:paveldne написав:Бачок родной? Может внутренние ребра осыпаются?
Ніколи раніше проблем з тим не було навіть конструктивна не знаю.За сеточку не знаю. Свой бачок менял по другой причине, но слышал, что со временем могут осыпаться ребра в бачке.
Изучаю этот вопрос и пока склоняюсь что это действительно может быть деградированный пластик , от стенок или от дна не знаю, наверняка бачок под замену, с промывкой печки для начала , не уверен что это даст результат так как она начала плохо греть, я думал что после замены помпы и антифриза где-то завоздушено , развоздушил вроде лучше но нет горячего воздуха, теперь вот добрался до бачка и боюсь что радиатор печки как бы под замену не пошел, а не хочется.
якісь пластини, просто плавають у рідині
Як варіант - кришка почала руйнуватися і це загрожує закипіти десь в пробці(бо вона може тиск не тримати).
ПС фото "якісь пластини" в студію
ПС фото "якісь пластини" в студію
непогано було б побачити, що воно таке.
gatuno написав:ПС фото "якісь пластини" в студію
Спробуб
Rothmanz написав:gatuno написав:ПС фото "якісь пластини" в студію
Спробуб
Почистили промыли систему, вычистили бачек, вот такая штука в нем плавала ну и в системе соответственно, это разрушенная перегородка или какая-то пластинка в бачке, очевидно от времени и температуры превратилась в это, как могли выдували воздухом водой пока не перестало выгонять эту дрянь, поменяли термостат, все греет теперь но надо наблюдать никто не даст гарантию что вышло все , разбирать и мыть все будет дороже стоимости авто так что пока смотрим и надеемся.
хм...
Справді схоже на зруйновану перегородку в бачку. Там вона слугує для заспокоєння гойдання ОР.
Справді схоже на зруйновану перегородку в бачку. Там вона слугує для заспокоєння гойдання ОР.
але чому сам бачок не зруйнувався???
Sivil написав:Справді схоже на зруйновану перегородку в бачку. Там вона слугує для заспокоєння гойдання ОР.
але чому сам бачок не зруйнувався???
Є відео в Ютубі ,де вказують на цю особливість бачків Валео ,які стоять із заводу ,це непоодинока проблема
перегородка
А який пробіг/скільки років авто?
Цікаво, може заливався якийсь антифриз лівий і роз'їло.
Є відео в Ютубі
каже на 70к розсипалося
У мене на 90к лопнув просто пластик мікрощілина була міняли. так що повірю
У мене інша конструкція бачка..не така як на відео!)
А який пробіг/скільки років авто?
Цікаво, може заливався якийсь антифриз лівий і роз'їло.
Я теж міняв собі, хоча антифріз нормальний завжди лив Фебі мені зжається як повезе з якістю відливки бачку + може від режиму єксплуатації якщо багато в пробках стоїш може скорочує життя бачку.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Что в расширительном бачке ?
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 94 запитів