Re: ОЧумелые ручки или ремонтируем сами :)
где пропадали?
сменил сидячую работу на " подвижную"
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → ОЧумелые ручки или ремонтируем сами :)
где пропадали?
сменил сидячую работу на " подвижную"
Evgenий написав:сменил сидячую работу на " подвижную"
искренне рад! без фальши.
Продал авто и стал пешеходом?
Антенна т2 (автор Харченко). Уверенный прием в километрах сорока от вышки ( Борисполь)
Сторона квадрата примерно 120 мм. Материал- медная проволока сечением 4 мм2 (примерно 1м)
Антенна т2 (автор Харченко). Уверенный прием в километрах сорока
Она гораздо дальше лупит.
А с экраном и на 100 км ловит (от Сырца),
Харченко и 3-ой квадрат самые удачные конструкции антенн.
ЗЫ. Харченко выгоднее делать из алюминиевого изолированного провода сечением 10-16 квадратов. Это придаст и шире диапазон приема и, алюминий в скин-эффекте намного стабильнее меди.
Тут усиление даёт гвоздь сверху )))
Почав ремонт Intertek KH1171. Почала тріщати, крутити ривками, потім гуде і не крутить зовсім. Думав з'їло зуби на шестернях. Подумалось, що їх не знайти, шестерні. Якщо і знайду, то вони ще швидше вийдуть з ладу. Поліз таки подивитися, що там.
Виявилось, що там ремінна передача, і ремені просто розсипались в труху.
Знайшов по інтернете в Харкові по 255гр пара. Сьогодні купив. На тижні буду міняти.
Поміняв ремені. Перед цим розібрав осі, на яких кріпляться шестерні, і промазав високотемпературним мастилом. Воно таке як з міддю. Зібрав. Працює.
Хто знає, як вимкнути гугл-редактор на вінді 11? Задовбав. Пише що попало.
Як вважаєте самому реально замінити підшипник в бакі парьної машини якщо він пластиковий та не розбірний?
самому реально замінити підшипник в бакі парьної машини якщо він пластиковий та не розбірний?
вот лично я в вас верю ))), https://www.youtube.com/@master-plus -- я обычно смотрю как это делают другие, какие подводные камни могут быть, последовательность действий и т.д. А так, не зная всех раскладов, я б не рискнул разбирать неразборной пласт.бак, но то такое. Там кстати и магазин есть, с подшипниками и сальниками и смазкой...и ещё куча разных зчастей. Сам по необходимости у них заказываю, но по своему профилю.
San4os, пластиковий не підшипник, а супорт. Я міняв вже двічи. Прийшлося тільки ключа з'ємного самому зробити.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → ОЧумелые ручки или ремонтируем сами :)
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 89 запитів