Re: Прошивка на евро2
По трасі нажаль ше не робив. Чекаю зарплати
А корекції шось в тому торку я бачу на стандартному профілі шось воно нема такої опції.. Чи я якось не то дивлюся. Як воно має називатися там, не в курсі?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Прошивка на евро2
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
По трасі нажаль ше не робив. Чекаю зарплати
А корекції шось в тому торку я бачу на стандартному профілі шось воно нема такої опції.. Чи я якось не то дивлюся. Як воно має називатися там, не в курсі?
Як воно має називатися
LTFT -довга корекція,STFT-коротка.Це якщо програма на аглійській.
Короч спробував я перевірити на трасі. Залив до повного до першого відстрілу. Зробив коло в 83,5 км. Знову заїхав на ту саму заправку і до повного влізло 5,34 літра до першого відстрілу на тому самому пістолеті. Режим їзди до 100 км/г. та 3000 к обертів. ~6.4 на сотку фактично. Виходить десь то шось прибріхує датчик чи якось так. А газу вийшло десь 8,3 літри. Але я записав покази з торку, от таке вийшло.
https://youtu.be/aZgwi62LJHw Бензин
https://youtube.com/shorts/5VUW8m2nwAc?feature=share - газ
Але шось той LTFT якось не показує чи я шось неправильно налаштував
Показує.
Ще й каже, що суміш бідна (LTFT +25%), а на газу ще бідніша (LTFT +50 %)
Забагато повітря, замало палива
На розхід нема чого жалітися - досить економно як для Логана.
На розхід нема чого жалітися - досить економно як для Логана.
Так,але з такими корекціями клапанам,від перегріву,можуть вилізти очі.
Вирізав каталізатор і помітив шо логан почав жерти якось ну дуже забагато бензина. Розхід газу теж збільшився, але не суттєво.
Проблема - 6.4 л/100 км "дуже забагато бензина"
Тут щоб тих 6 отримати - дмухаєш на педальку в Нюх-режимі
Уявляю, що було з корекціями до вирізання каталізатора.
Перш ніж мозги шити на Евро-2 нуна б існуючі поправити.
Перш ніж мозги шити на Евро-2 нуна б існуючі поправити
Оце ж я Sviva і пропонував.
Ще й каже, що суміш бідна (LTFT +25%)
Моєму двиглу від "бідноти" помогла промивка форсунок.
Якраз 6,4 не проблема. Виходе шо просто підбріхує датчик в баку по якому не так все було класно.
А я правильно розумію шо довга корекція береться як середнє арифметичне з короткочасної?
Якшо так то шось мені не зовсім зрозуміло звідки там береться 50 на газу бо дивлячись по короткочасній там до 50и і не доходе майже. Те саме і з бензином
Якщо спрощено:
Нове значення LTFT = старе значення LTFT + середнє(STFT)
Якщо STFT коливається довкола нуля його середнє значення також рівне нулю, відповідно зміна LTFT не відбувається.
+50% на газу береться від того, що ГБО не вірно налаштовано, як мінімум має бути однакове з бензиновим, а ще ліпше - взагалі рівне нулю.
В себе налаштовую таким чином, щоби LTFT на газу було трішки менше нуля (-4%) відповідно паливна суміш дещо збагачена. На бензині, при цьому - 0%
6.4 на сотку фактично. Виходить десь то шось прибріхує датчик чи якось так. А газу вийшло десь 8,3 літри
Пропорція газу,відносно бензину нормальна. Але розхід бензину...Це ніби з парусом,за вітром. А про який двигун йде мова? Ніде в підписах не побачив цієї інфи.
Двигун K7M 710. Ну тут розхід перевірявся суто по трасі в режимі до 3к обертів. Там десь 2600-3000к обертів.
Ше є питання по тій довготривалій корекції. А торк по замовчуваню то з компа покази бере чи сам рахує використовуючи свою статистику? То якось можна обнулити ?
А торк по замовчуваню то з компа покази бере чи сам рахує використовуючи свою статистику? То якось можна обнулити
З компа.Скинути показники можна реновською програмою.Але вони назад вернуться через "пару" км їзди,якщо не було втручання (ремонту) в паливну систему.
Немає сенсу але погратися мона.
Онулення паливних корекцій
.Але вони назад вернуться через "пару" км їзди,якщо не було втручання (ремонту) в паливну систему.
Толк може й бути,якщо останній раз комп "терли" тисяч 15-20 назад,а то і більше.
емає сенсу але погратися мона.
Онулення паливних корекцій
Вже є простіше рішення -PyClip180+
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Прошивка на евро2
Згенеровано за 0.172 секунд(и), виконано 94 запитів