Re: Новий Renault Taliant
Обзор Taliant на Инфокаре:
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Новий Renault Taliant
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Обзор Taliant на Инфокаре:
alex.cver, вітаю з оновкою!
Дякую. То все одно жінки,я збоку стою. Вона їздила на 900км, 6.7 розхід на 100км, правда вона тошнить 110 каже іноді 120 на обгонах було, то на обкатці навіть було. Це 2.5 літри двигун атмосферник, без турбо. Питання як вони цього досягли і навіщо тоді 1 літрові двигуни , якщо розхід навіть більше? Риторичне питання. По місту мало їзде, то 10.5 взимку влітку 9.5 було. Мазда звісно ж є мазда. Перша машинка в житті була Мазда 1995 року. Мабуть ще лишилась якась любов до цієї марки. Єдині хто автомат 6ст робе , чесний гідротрансформатор, а не оті роботи. Я б сказав чесна машина в порівнянні з іншими поки що. До речі відписався від Інфокару. Бо це треш. В youtube ліпше підписатись на американські обзори різні і ті. Включаєш автопереклад і слухаєшь. Там усі рейтинги, навіть рахують середнє кол-во днів скільки машини простоюють у ділєров поки не продадуть. Просто мільон нормальних обзорів,чесних, а не лайно на Інфокарі рекламне.
Найліпший канал, перевод включіть, я просто офігіваю який класний механік і як він кожну машинку на кісточки розбирає. Купа каналів по рейтингам також. Шо купляти, шо не купляти все є.
https://youtu.be/OkM1JdN_qnA?si=t6LYI1CrnyjMJy3k
Це 2.5 літри двигун атмосферник, без турбо
Єдині хто чесний автомат 6ст робе гідротрансформатор а не оті роботи
Повністю підтримую. На бензинових атмосферниках буду сидіти до останнього. І з гідротрансформатора не злізу. Бо,фактично,при бажанні,немає на що міняти.
Ну 2 місці по надійності еCVT у Тайот. Рав4 бере перші місця по надійності, та зберіганні ціни на вторинному ринку. Якщо варіатор тайоти обслуговувати теж буде їздити. Але все одно ера електричок почалась. Багато беруть ту ж Нісан Арія до 600км запас ходу чи фольци ID4/5. Тому це мабуть останні не електричні та не гібридні моделі на ринку. Думаю більше вже не буде, чи гібрид чи електричка далі. Але треба свій будинок мати для цього. Гібриди не розумію, дві системи обслуговувати, заміна батареї коштує от 5к, а от електричку взяв би якби свій будинок.
Це 2.5 літри двигун атмосферник, без турбо
6.7 розхід на 100км,
По місту мало їзде, то 10.5 взимку влітку 9.5
Як може бути такий розхід на бензі?Mazda CX-5,awd,2.2л,дизель,турбо,2018 р.в. мае розхід 8 літрів на трасі і 11 літрів у місті(3 місяці їздив на машині друга).
Як може бути такий розхід на бензі?Mazda CX-5,awd,2.2л,дизель,турбо,2018 р.в. мае розхід 8 літрів на трасі і 11 літрів у місті(3 місяці їздив на машині друга).
Спитайте у Мазди, не дарма ж вони ступінь тиску у циліндрах 1:13 зробили на SkyActiv-G. Спеціально чистили тахометр і заміряли перед поїздкою(900км). І це ще була обкатка. По місту Київ зараз 9.9 приїхали, навіть в пробкі стояли на кольцевій чи в тянучці і це я не тошню і відключаю систему Start/Stop на світлофорах щоби не вбивати стартер та аккум, іноді в "шахи граю", коли хтось тупить зовсім. І це ще немає у цієї моделі відключення 2 целіндрів бо у половині воно є, особливо у Штатах. ( та й Слава Богу). Але пишуть шо не було якихось запчастин для цієї системи і японці почали випускати без неї у другій половині 2024р.
https://mazda.ua/cars/mazda-cx-5/compare/model_195345/
Читаємо характеристики.
Заявлено для 2.5л. Але звісно усі прибрехують трохи, і це якшо тошнити сильно.
Місто (NEDC) - 9,0
Траса (NEDC) - 6,3
Комбінований цикл (NEDC) - 7,3
Об'єм паливного баку, л - 58
На 9 по місту звісно не виходив але восени виходило 9.5.
І то дизель у Вас. Я його за це й не люблю - гемора набагато більше, а зиску нуль. Зараз бензинові мотори набагато технологічніші ніж старі дизеля.
Зараз бензинові мотори набагато технологічніші ніж старі дизеля.
Не,дизель СХ-5 також SkyActiv.
На 9 по місту звісно не виходив але восени виходило 9.5.
Йа в шоці...
І то дизель у Вас. Я його за це й не люблю - гемора набагато більше, а зиску нуль. Зараз бензинові мотори набагато технологічніші ніж старі дизеля.
Висловлюсь прислів*ям: кожен кулик своє болото хвалить. Вам не подобається у дизелях виключно властивість ДП взимку до парафінізації. Усе інше (повільно прогрівається, холодно у салоні взимку тощо)--усе надумане.
"Зиску нуль"--не згоден; на ДП однозначно заощадження коштів.
Сучасні "мотори набагато технологічніші"--так, але за технологію ви усе одно заплатите у майбутньому (або вже заплатили), бо ж сучасне проектується та виробляється на менший термін експлуатації, от як не крути. Але...
Я поважаю ваш вибір, щиро ще раз вас вітаю з оновкою (бо ж таки це--МАЗДА! СХ5!!!) та ваші статки дозволяють її експлуатувати та насолоджуватись керуванням.
Резюме: усі ґаджети мають свої переваги та недоліки; головне--нам під них пристосуватися безболізно.
п.с. "AWD", так розумію, це all weels drive?
Вам не подобається у дизелях виключно властивість ДП взимку до парафінізації.
Мені не подобається в сучасних дизелях все. Починаючи від траханіни з мочевиною,закінчуючи вічно обісраною маслом турбіною,воздуховодами,інтеркуллером,забитим протисажевим фільтром.Вже не кажучи за КПП які на них тулять,типу автомати. Механічні норм. Колись,на початку 2000,пару років довелося їздити на польскому Фіаті-Полонезі. В двух словах,хто не в курсі,ходова-жигуль під хрін пойми яким кузовом,з дизелем від Сітроена. Після нього був закоханий в простий,атмосферний дизель. Був закоханий рівно допоки не стикнувся,щільно,з турбованими дизелями,на той час ще не задавленими мочевиною і протисажевими фільтрами.
Yeka, Adblue доливається, по факту, на ТО. А все інше залежить від власника. Дизель не любить місто. Треба хоч раз на тиждень по трасі пройтись. КПП усюди - одней те саме, зараз.
Adblue доливається, по факту, на ТО.
Не факт,багато хто до ТО не доїжджає, також довбуть голову датчики які слідкують за її рівнем,особливо в мороз.
Yeka, Все залежить від якості рідини, не заправках брати не можна - от там, як раз, "мочевина"
Все залежить від якості рідини, не заправках брати не можна - от там, як раз, "мочевина"
Не знаю і знати не хочу.Не моє від слова зовсім.
Йа в шоці...
Якщо чесно, ніхто не думав про економію взагалі, бо там вже не думають чи 6 чи 10л. Але то просто бонус був несподіванка. Особливо на трасі, прям зовсім несподіванка виявилась. Але все одно залежить від їзди пробок, вчора та позавчора, стало 10.1л. Якщо прогріваєш,теж сильно впливає на середній розхід. Але все одно значно меньше ніж у корейців попередніх. Хоча нові кореяки вже гібридні йдут то вже більш меньш норм,хоча на трасі гібрид Спортяга так само яу у СХ 5 не гібридного майже одноково.
Але переодично дивлюсь з автоперекладом на рейтинги то цікаво. Майже в кожній марці, навіть Тайоти є великі проколи з якимось моделями, але якщо брати взагалі то Форд ну прямо в повній дупі по реабіліті, тобто надйності. Там же й GM, Шевролє, взвгалі амери лідери по недадійності. Нісан також, але не в електричках.
Цікаво,вкл автопереклад субтитри
https://youtu.be/V8GD9jhSvo4?si=ix367tmOeT1tVdNp
Consumer Report усі збирає відгуки і ті. Ц
Ось навпаки що НЕ купляють і чого
https://youtu.be/dYhLaxrT7eU?si=8z3v5lrGm8Kw98nc
Теж чудове
https://youtu.be/pi_Zes4Dc_8?si=zLRzDzpPJIPNifCd
Коротчше, якщо слухати то в п'ятірці Тайота Рав4, Хонда СРВ, Субару теж перші місця бере по надійності як Форестер так і аутбек, Мазда також але по споживанню пального мінус бо СХ 5 гібридний буде тільки в 25 чи навіть 26 році, тільки як Мазда СХ 50 гібрідна модель бо вони взяли повністю двіжло у Тайоти з варіатором і усім чим було і вийшло не погано, в штатах продажі ростуть СХ50 Мазди але Рав4 все одно б'є рекорди у світі. Ну ще Міцубіші Аутлендер хоча хтось лає зза кволий мотор, але наче є гібрид вже, там все ок. Короче цікаво слухати що у світі коється, тенденції а не ото шо Ярослав рекламує на Інфокарі заради грошей. Дизель вже минуле, усі вже давно пересіли чи на електрички чи більше на гібриди тому їх закривають, є трохи у французів але з Блю мочевиною, що не вдобно як на мене, два баки і ті, плюс дизель доволі гучно диринчіть. Але хз що буде з перепродажою гібридів, наприклад через 10 років, чи можна буде замінити батарею від 5кує+++ навіть на гібриді сама дешева коштує. Час покаже. Але такі пєнси як я все ще двз беруть, бо Рав4 гібридного чекати по пів року як і Субару. Кіа скурвилась і стала робити Роботи та майже все тулить з переднім привідом, з повним автомат йде але ціна як у рав4. Ще по репортам зі штатів, 8ст теж ненадійна у кореяк а робот ще набагато гірший,все по відосам та Consumer report. Тому моємо те що маємо. Самі надійніші це повністью електрички але треба дом мати свій чи паркінг хоча б з розеткою
Але то просто бонус був несподіванка
але треба дом мати свій чи паркінг хоча б з розеткою
Мужик в сусідньому домі з 4 поверху шнурок скинув,розетку присобачив до дерева,ніссан заряджає по ночах...
Єдині хто автомат 6ст робе , чесний гідротрансформатор
Мабуть так, бо у всіх вже 9 ступеневі гідротрансформаторні автомати...
alex.cver написав:Єдині хто автомат 6ст робе , чесний гідротрансформатор
Мабуть так, бо у всіх вже 9 ступеневі гідротрансформаторні автомати...
Наприклад у кого, та в якому класі, типу Тундру не рекламувати ? Та послухай про ту ж 8ст автомат у Киа як наприклад, як його ругають і він тільки в топі, а решта вся на роботі ще більш хрєновому, передній привід тобто. А так усі на 90% на роботах сидять, дві коробки на рік чи як там, та варіаторах,хоча й еСvt наче вже
норм якщо добре обслуговувати. Плюс якщо коробку візьмуть нормальну,то втулять 1.5л з 3 горшками екобуст до 100 макс, якщо повезе. Короче там серед двз не такий великий вибір у малому класі сувів щоби і мотор атмо с 4 горшками а не 3 з мега турбіною,щоби і 6 чи 8ст гідротрансформатор, шоби повний привід,щоби хоча п 9-10 сек до 100км час і ті. Я вже писав що піти та купити просто Рав4 це проблема, їх чекати треба, довго, деяукі як Субару аутбек, 6-7 міс черга. Корочше аби подобалось, та не ламалась. Й так зараз вибрати шось більш меньш надійне складно, ціни якісь нереальні,хіба що електричку якусь типу Нісан Арія, з запасом 620 км, але Р розетка треба чи паркінг дня цього.
Ще класне про надійність та запаси на складах. Які марки в якій дупі, довгій чи товстій ( с автоперекладом включать)
https://youtu.be/05TlauU8n_w?si=4GgsQNClgmeQvlO-
Мужик в сусідньому домі з 4 поверху шнурок скинув,розетку присобачив до дерева,ніссан заряджає по ночах...
Поряд так само, хрущєвка стоїть теж с 4, а напротиа дім 14 етажка, там навіть с 7 чи 6 опустив кабель, але ж не з 20+ поверху як мені, не варіант. А от у підземному паркінгу, у кого свої місця, вже тягнуть окремі лінії, лічільники ставлять, і сусіди 2 машини заряджаються. Теж вихід.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Новий Renault Taliant
Згенеровано за 0.181 секунд(и), виконано 91 запитів