426

Re: Контр-аргументы противникам французских авто

alex.cver написав:

Майбутнє вже наступлило... але не це точно   , і не всюди, тільки в Китаї.
https://t.me/avtosalon_na_divane/9623

Питання часу, я так собі думаю. Таксіст , водій громадського, вантажного транспорту, а в перспективі і далекобійники, попадуть під роздачу технологій. Ці професії відімруть. Мабуть не тількі ці, ще якісь зникнуть..

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

427 Відредаговано alex.cver (2025-05-30 20:21:21)

Rothmanz написав:
alex.cver написав:

Питання часу, я так собі думаю. Таксіст , водій громадського, вантажного транспорту, а в перспективі і далекобійники, попадуть під роздачу технологій. Ці професії відімруть. Мабуть не тількі ці, ще якісь зникнуть..

Але це тільки буде, для автівців вже повний кирдик настав. Через років 5 не буде навіть такої професії. Зараз все вже на 50% робе штучний інтелект. Вже у всьму світі тисячами скорочення, а далі гірше. Тому,так, майбутньє вже настало.

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

428

alex.cver написав:
Rothmanz написав:
alex.cver написав:

Але це тільки буде, для автівців вже повний кирдик настав. Через років 5 не буде навіть такої професії. Зараз все вже на 50% робе штучний інтелект. Вже у всьму світі тисячами скорочення, а далі гірше. Тому,так, майбутньє вже настало.

Таке собі майбутнє - куди тіх ссавців дівати і так людей зайвих добіса , війни , попереду суцільни війни та резервацііі

0

429

сяся написав:

Таке собі майбутнє - куди тіх ссавців дівати і так людей зайвих добіса , війни , попереду суцільни війни та резервацііі

Це тому що люди плодяться на земный кулі як щури  acklad Тому так, війни, скорочення популяції людей, все це чекає на нас. Шкода що саме з нас з України почалось. Але тема про француські авти тому поки хто ще живий треба встигнути потестити франзуські авти з 3 горшками.  imho2

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0
Спасибо сказали: сяся1

430

alex.cver написав:

Шкода що саме з нас з України почалось.

Воно ніколи і не припинялося. В'єтнами,Кореї,Єгипти,Синаї,Гватимали,Парагваї,Бурунді,Хуюнді.. Ця війна у нас і зараз,тому так і болить.

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0
Спасибо сказали: сяся1

431

alex.cver написав:

А с китайцями так згоден,головна проблема вже навіть і не стільки в якісті, а в сервісі та запчастинах. Якась фігня полетить і все,шукай на алі експресі.

Стосовно якості китайських авто

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

432

LADA їхнє всьо, чого тільки не зробиш для підтримки вітчизняного автовиробника. Підозрюю що китайські авто що їдуть дальше раші таких проблем не мають.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
  0

433

vlad5229 написав:

LADA їхнє всьо, чого тільки не зробиш для підтримки вітчизняного автовиробника. Підозрюю що китайські авто що їдуть дальше раші таких проблем не мають.

Там здається про рашу не йде мова, а виключно про внутрішній ринок китайський.

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

434

Grim написав:
vlad5229 написав:

Там здається про рашу не йде мова, а виключно про внутрішній ринок китайський.

Ринок китайський але відосик для кого?

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
  0

435

Цікаво. Ще буде в цій темі щось про французькі авто...

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0