1

Тема: Встановлення світлодіодних ламп

Привіт. Logan1/f1
При підключенні до штатної колодки одразу вмикається дальнє світло, а перемикання підкермовим перемикачем не дає результату.
Пробував багато варіантів перестановки контактів у колодці H4 — найкраще спрацювало встановлення діода між синім та червоним проводом.
Однак у такому випадку при ввімкненні фар спочатку загоряється дальнє світло, після перемикання — ближнє, але індикатор дальнього на панелі приладів світиться постійно.
Що ще можна зробити?

0

2

Re: Встановлення світлодіодних ламп

alexaY написав:

Що ще можна зробити?

вариантов куча - самый простой
https://smpower.com.ua/ua/p634976971-bl … gI74fD_BwE
для любителей колхоза своими руками - добавить в цепь лед лампы доп.сопротивление, например катушка любого  реле на 12В, схему по памяти не помню, нужно спросить у гугла. Колхозить будете на свой страх и риск.

MCV-1.6 Ambiance фаза2 2009, ГБО, газовая прошивка
  0

3

alexei74 написав:

для любителей колхоза своими руками

Краще казати "Для поціновувачів порушення законів"...

31.4.3. Зовнішні світлові прилади:

а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

б) порушено регулювання фар;

в) не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;

г) на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;

ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

4

Aprox, наразі виконання законів в Україні---анахронізм. Порушники трактують їх, як порушення їх власних прав та свобод. Активно цей процес розпочався, коли наш т.з. президент наср@в на Конституцію.
Зара у темну пору доби реально небезпечно виїжджати, а рухатися зі швидкістю вище 70...80 км/год й поготів.
П.С. придбав собі щиток захисний (сірий/жовтий); допомагає мало.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

5

floyd47 написав:

наразі виконання законів в Україні---анахронізм. Порушники трактують їх, як порушення їх власних прав та свобод.

Як і перевищення шидкості, паркування де попало, проїзд на червоне...
А ще моє право - покурити на заправц.
А якщо щось - то винен президент.
Так?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

6 Відредаговано Rothmanz (2025-08-14 12:01:54)

floyd47 написав:

придбав собі щиток захисний (сірий/жовтий); допомагає мало.

Спробуйте поляризаційні окуляри.
І цей, для поціновувачів самопального та невідрегульованого світла, в аду окремий котел кипить.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0
Спасибо сказали: floyd471

7 Відредаговано alexei74 (2025-08-14 12:25:58)

Aprox написав:

Краще казати "Для поціновувачів порушення законів"...

а судьи кто)))...Михаил, а кто давеча собирался поставить леды вместо ламп ЗХ и наказывать всех Ледерастов в славном городе Днепр....как успехи? Ну ладно у  Флойда недостаток общения, вот он и строчит где попало без разбору и как всегда не по теме ))), а по существу вопроса есть что сказать?
Rothmanz, очки с желтыми стеклами реально помогают и такое впечатление что процентов 90 если не на говноксеноне ездят, то фары вверх позадирали по самое нехочу.

0

8

az74 написав:

А якщо щось - то винен президент.
Так?

Ні, не так. Винен не президент/депутат, а той, хто його обирає.

alexei74 написав:

у  Флойда недостаток общения, вот он и строчит где попало без разбору и как всегда не по теме ))), а по существу вопроса есть что сказать?

Я не маю дефіциту спілкування; я маю дефіцит толерантності до таких, як ви. З приводу "нє по тємє" та "по сущєству вопроса": коли будете виконувати функцію модератора, тоді й будете робити мені зауваження. Не цікаво читати мої повідомлення, то не читайте чи забаньте (я не ображусь).Не радив би вам на правах "члєна Логан-Клубу" вказувати мені, що та де писати.
Дякую за порозуміння.

ПТН-ПНХ
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

9

Rothmanz написав:

Спробуйте поляризаційні окуляри

Справа у тому, шо я користуюся оптичними окулярами, тому й придбав той щиток.

ПТН-ПНХ
  0

10

floyd47 написав:

Я не маю дефіциту спілкування

стадия отрицания...ну ну

floyd47 написав:

коли будете виконувати функцію модератора, тоді й будете робити мені зауваження

я вообще то обращался к Апроксу (Михаилу), где ты, мой обиженный жизнью, увидел обращение лично к тебе, да исчо и замечание -- ткни мне пальцем в текст, покажи мне этот момент -- это уже клиникой попахивает, знаешь ли

floyd47 написав:

Не радив би вам на правах "члєна Логан-Клубу" вказувати мені, що та де писати.

опять повторю - где я тебе что то советовал, покажи -- у тебя такое воспаленное воображение, побереги себя, так и до нервного срыва не далеко. Но за члена клуба спасибо, мне приятно.
Ну а теперь главный вопрос -- что по существу можешь сказать, человек совета просит, ему помочь надо, понимаешь помочь, а не вот это все что ты тут навалял -- есть что сказать или как всегда, расскажешь как корабли бороздят Большой театр?

0

11 Відредаговано Aprox (2025-08-15 08:36:34)

alexei74 написав:

.как успехи?

Жодного разу так й не наказав...  empathy
Та й ті леди й тиждня не простояли на авто...
Скільки не умовляю себе бути як усі, бо так легше жити - поки що не виходить...
А от бажання мати попереду й позаду бластери для світлових г@ндонів з кожним днем все більше! А краще - на даху кулемет з автонаведенням по яскравості!  upp

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12

alexei74 написав:

такое впечатление что процентов 90 если не на говноксеноне ездят, то фары вверх позадирали по самое нехочу.

їх кількість стрімко наближається до 100% ))))

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

13 Відредаговано az74 (2025-08-15 10:41:50)

Aprox написав:

І як підоріціянт зможе це встановити? "На глазок"?

Все інше можна, але регулювання без стенда...

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

14

alexei74 написав:
alexaY написав:

Що ще можна зробити?

вариантов куча - самый простой

для любителей колхоза своими руками - добавить в цепь лед лампы доп.сопротивление, например катушка любого  реле на 12В, схему по памяти не помню, нужно спросить у гугла. Колхозить будете на свой страх и риск.

Дяк, спробую

0

15

нагадаю, що я читаю кожну тему. не переходьте на особистості, будь ласка ...

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0

16

нагадаю, що я читаю кожну тему. не переходьте на особистості, будь ласка ...

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0
Спасибо сказали: az74, Migen2

17

az74 написав:
Aprox написав:

І як підоріціянт зможе це встановити? "На глазок"?

Все інше можна, але регулювання без стенда...

Те що, на жаль, у поліції немає механізму для покарання за порушення закону не відміняє самого факту порушення - це по-перше!
А те, що ще має бути хоч якась повага до інших учасників дорожнього руху - це по-друге!

0

18

Aprox написав:

ще має бути хоч якась повага до інших учасників дорожнього руху

Сучасна публіка виховується інетом, а не власним оточенням. Світ змінився остаточно; і не на краще, на жаль.

ПТН-ПНХ
  0

19

floyd47 написав:

Сучасна публіка виховується інетом, а не власним оточенням.

Не бачу великої різниці живе те оточення, чи у інтернеті... Якщо людина бажає бути бидлом - мені здається байдуже на тип оточення... Суто IMHO...

0
Спасибо сказали: сяся1

20

На галогені стає їздити все важче коли всюди то ксенон то лед їдить свого світла не бачиш.

0

21

San4os написав:

На галогені стає їздити все важче коли всюди то ксенон то лед їдить свого світла не бачиш.

Мені поки що вистарчає звичайного галогену, можливо можливо залежить від якості фар та марки авто.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в. -> Ford Fusion EU 2006
  0

22

Також залежить від хімії, піни на мийках. Від дуже агресивних пластикові фари мутніють і відповідно гірше світять.

Logan 1,6 Ambiance, (2006) был, Fluence Comfort 1,6 МКПП  (2011) есть
  0

23

Ксенони і лед зазвичай мають високу температуру кольору світла 6500К, завдяки цьому звичайні жовті окуляри для нічної їзди з аліекспрес досить сильно фільтрують це світло.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в. -> Ford Fusion EU 2006
  0