1

Тема: Встановлення світлодіодних ламп

Привіт. Logan1/f1
При підключенні до штатної колодки одразу вмикається дальнє світло, а перемикання підкермовим перемикачем не дає результату.
Пробував багато варіантів перестановки контактів у колодці H4 — найкраще спрацювало встановлення діода між синім та червоним проводом.
Однак у такому випадку при ввімкненні фар спочатку загоряється дальнє світло, після перемикання — ближнє, але індикатор дальнього на панелі приладів світиться постійно.
Що ще можна зробити?

0

2

Re: Встановлення світлодіодних ламп

alexaY написав:

Що ще можна зробити?

вариантов куча - самый простой
https://smpower.com.ua/ua/p634976971-bl … gI74fD_BwE
для любителей колхоза своими руками - добавить в цепь лед лампы доп.сопротивление, например катушка любого  реле на 12В, схему по памяти не помню, нужно спросить у гугла. Колхозить будете на свой страх и риск.

MCV-1.6 Ambiance фаза2 2009, ГБО, газовая прошивка
  0

3

alexei74 написав:

для любителей колхоза своими руками

Краще казати "Для поціновувачів порушення законів"...

31.4.3. Зовнішні світлові прилади:

а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

б) порушено регулювання фар;

в) не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;

г) на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;

ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

4

Aprox, наразі виконання законів в Україні---анахронізм. Порушники трактують їх, як порушення їх власних прав та свобод. Активно цей процес розпочався, коли наш т.з. президент наср@в на Конституцію.
Зара у темну пору доби реально небезпечно виїжджати, а рухатися зі швидкістю вище 70...80 км/год й поготів.
П.С. придбав собі щиток захисний (сірий/жовтий); допомагає мало.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

5

floyd47 написав:

наразі виконання законів в Україні---анахронізм. Порушники трактують їх, як порушення їх власних прав та свобод.

Як і перевищення шидкості, паркування де попало, проїзд на червоне...
А ще моє право - покурити на заправц.
А якщо щось - то винен президент.
Так?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

6 Відредаговано Rothmanz (2025-08-14 12:01:54)

floyd47 написав:

придбав собі щиток захисний (сірий/жовтий); допомагає мало.

Спробуйте поляризаційні окуляри.
І цей, для поціновувачів самопального та невідрегульованого світла, в аду окремий котел кипить.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0
Спасибо сказали: floyd471

7 Відредаговано alexei74 (2025-08-14 12:25:58)

Aprox написав:

Краще казати "Для поціновувачів порушення законів"...

а судьи кто)))...Михаил, а кто давеча собирался поставить леды вместо ламп ЗХ и наказывать всех Ледерастов в славном городе Днепр....как успехи? Ну ладно у  Флойда недостаток общения, вот он и строчит где попало без разбору и как всегда не по теме ))), а по существу вопроса есть что сказать?
Rothmanz, очки с желтыми стеклами реально помогают и такое впечатление что процентов 90 если не на говноксеноне ездят, то фары вверх позадирали по самое нехочу.

0

8

az74 написав:

А якщо щось - то винен президент.
Так?

Ні, не так. Винен не президент/депутат, а той, хто його обирає.

alexei74 написав:

у  Флойда недостаток общения, вот он и строчит где попало без разбору и как всегда не по теме ))), а по существу вопроса есть что сказать?

Я не маю дефіциту спілкування; я маю дефіцит толерантності до таких, як ви. З приводу "нє по тємє" та "по сущєству вопроса": коли будете виконувати функцію модератора, тоді й будете робити мені зауваження. Не цікаво читати мої повідомлення, то не читайте чи забаньте (я не ображусь).Не радив би вам на правах "члєна Логан-Клубу" вказувати мені, що та де писати.
Дякую за порозуміння.

ПТН-ПНХ
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

9

Rothmanz написав:

Спробуйте поляризаційні окуляри

Справа у тому, шо я користуюся оптичними окулярами, тому й придбав той щиток.

ПТН-ПНХ
  0

10

floyd47 написав:

Я не маю дефіциту спілкування

стадия отрицания...ну ну

floyd47 написав:

коли будете виконувати функцію модератора, тоді й будете робити мені зауваження

я вообще то обращался к Апроксу (Михаилу), где ты, мой обиженный жизнью, увидел обращение лично к тебе, да исчо и замечание -- ткни мне пальцем в текст, покажи мне этот момент -- это уже клиникой попахивает, знаешь ли

floyd47 написав:

Не радив би вам на правах "члєна Логан-Клубу" вказувати мені, що та де писати.

опять повторю - где я тебе что то советовал, покажи -- у тебя такое воспаленное воображение, побереги себя, так и до нервного срыва не далеко. Но за члена клуба спасибо, мне приятно.
Ну а теперь главный вопрос -- что по существу можешь сказать, человек совета просит, ему помочь надо, понимаешь помочь, а не вот это все что ты тут навалял -- есть что сказать или как всегда, расскажешь как корабли бороздят Большой театр?

0

11 Відредаговано Aprox (2025-08-15 08:36:34)

alexei74 написав:

.как успехи?

Жодного разу так й не наказав...  empathy
Та й ті леди й тиждня не простояли на авто...
Скільки не умовляю себе бути як усі, бо так легше жити - поки що не виходить...
А от бажання мати попереду й позаду бластери для світлових г@ндонів з кожним днем все більше! А краще - на даху кулемет з автонаведенням по яскравості!  upp

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12

alexei74 написав:

такое впечатление что процентов 90 если не на говноксеноне ездят, то фары вверх позадирали по самое нехочу.

їх кількість стрімко наближається до 100% ))))

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

13 Відредаговано az74 (2025-08-15 10:41:50)

Aprox написав:

І як підоріціянт зможе це встановити? "На глазок"?

Все інше можна, але регулювання без стенда...

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

14

alexei74 написав:
alexaY написав:

Що ще можна зробити?

вариантов куча - самый простой

для любителей колхоза своими руками - добавить в цепь лед лампы доп.сопротивление, например катушка любого  реле на 12В, схему по памяти не помню, нужно спросить у гугла. Колхозить будете на свой страх и риск.

Дяк, спробую

0

15

нагадаю, що я читаю кожну тему. не переходьте на особистості, будь ласка ...

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0

16

нагадаю, що я читаю кожну тему. не переходьте на особистості, будь ласка ...

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0
Спасибо сказали: az74, Migen2

17

az74 написав:
Aprox написав:

І як підоріціянт зможе це встановити? "На глазок"?

Все інше можна, але регулювання без стенда...

Те що, на жаль, у поліції немає механізму для покарання за порушення закону не відміняє самого факту порушення - це по-перше!
А те, що ще має бути хоч якась повага до інших учасників дорожнього руху - це по-друге!

0

18

Aprox написав:

ще має бути хоч якась повага до інших учасників дорожнього руху

Сучасна публіка виховується інетом, а не власним оточенням. Світ змінився остаточно; і не на краще, на жаль.

ПТН-ПНХ
  0

19

floyd47 написав:

Сучасна публіка виховується інетом, а не власним оточенням.

Не бачу великої різниці живе те оточення, чи у інтернеті... Якщо людина бажає бути бидлом - мені здається байдуже на тип оточення... Суто IMHO...

0
Спасибо сказали: сяся1