26 Відредаговано gatuno (2024-01-12 15:22:11)

Re: logan in ua?

senat написав:

своїми діями ви теж будете причетні до того що люди будуть переходити

Ще один знайшовся сраний розовощокий ліберал. Що за нісенітницю ви городите? Це через які-такі мої дії люди кудись будуть переходити?! Може вони взагалі вступлять в лави армії РФ через мої якісь дії?!

Чогось нікого і тебе  в тому числі не обурило, що проросійська йо#ань _АлєкСандер_ розвішує ярлики нациста за українську мову. Всім норм таке?! Йому мінусів не накидали. Зато _АлєкСандер_а он якесь лєво плюсонуло навіть за пост про нациста, а мені мінусік поставило.

floyd47 написав:

існує така тема на Форумі, як "Мовне питання"

Пошук (і Гугло теж) не знаходить такої теми.

Stepway 1.6 8V  '2011 (+ГБО)
  0

27

gatuno написав:
senat написав:

своїми діями ви теж будете причетні до того що люди будуть переходити

Ще один знайшовся сраний розовощокий ліберал. Що за нісенітницю ви городите? Це через які-такі мої дії люди кудись будуть переходити?! Може вони взагалі вступлять в лави армії РФ через мої якісь дії?!

Чогось нікого і тебе  в тому числі не обурило, що проросійська йо#ань _АлєкСандер_ розвішує ярлики.

Чуєш ти, чмошнік. Я до цього на особистості не переходив і ніким не називав. Якщо читати не вмієш, а також думати, то тут і лікар не допоможе. Удачі, революціонер довбаний. Можеш записувати мене також у свій блокнот чи куди ще.

0

28

senat написав:

люди будуть переходити все ж до російськомовних авторесурсів держави агресора

Скатєртью дарога до російськомовних авторесурсів, якщо ти такий лякливий, ти ж певне про себе писав.

Stepway 1.6 8V  '2011 (+ГБО)
  0

29

gatuno написав:
senat написав:

люди будуть переходити все ж до російськомовних авторесурсів держави агресора

Скатєртью дарога до російськомовних авторесурсів, якщо ти такий лякливий, ти ж певне про себе писав.

Свої фантазії залишай при собі, а куди мені йти, я виберу сам без сторонньої допомоги, слава Богу ми не росія і не Китай з їх блокуваннями. Інтернет повинен бути свободним.
Йди жалійся до Фаріон.

0

30 Відредаговано Masster (2024-01-13 07:37:18)

gatuno написав:

Почути думки форумчан і їх підтримку. Я прям очікував цього масово. Бо знаю купу ресурсів(груп/каналів/форумів) - де вже ДАВНО закрили псячу в спілкуванні. А натомість вилазять срані ліберали(прокацапи), що хочуть щоб до руського теж ставилися по закону, по конституції, з гідністю. Відповідь вам одна - ідіть нах"й! Вслід за руським воєнним кораблем і всім руським! Час лагідної українізації сплив. До того ж вона аж ніяк не спрацювала, бо весь час до війни (2014)2022 їй протиставлялася і давила агресивна русифікація.

Тобі б краще спочатку розібратися, що таке руський. І що таке кацапський, або московський.
Русь може бути тільки київська, і мова руська, це наша мова. А те що хтось московський діалект нашої мови назвав "русским язиком" то таке собі.

0
Спасибо сказали: сяся1

31

gatuno написав:

Пошук (і Гугло теж) не знаходить такої теми.

https://www.logan.in.ua/forum/topic1894 … annya.html

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

32

gatuno, Якшо дозволу від адміна нема, то туди не попадете (бо це "політика").

ПТН-ПНХ
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

33

_AlexSander_ написав:

Україна багатонаціональна держава. Зараз вчергове бореться за права і свободи людей, що тут мешкають. Людина є головним пріоритетом держави. Незалежно від раси, кольору шкіри, віросповідання, сексуальної орієнтації, мови тощо.

Дай отим "ультрапатріотам" всі важелі влади - таку покруч совка і раші збудують, що  сталіна з х*лом жаба задавила  б. Були б тут всім і права ,і свободи...

Aprox написав:

Зараз треба поєднувати українців (за будь-якими ознаками), а не навпаки...

Вкотре переконуюсь - ну ніх*я історія не вчить. В усякому разі нас. Улюблена хохляцька (саме так, хохляцька, а не українська!) забава - в лиху годину сіяти розбрат , з'ясовувати ,хто правильніший патріот . Хоч від Хмельниччини і Руїни до ОУН (Б і М), чи то Руху костенківського і удовенківського... Невже такі тупі, щоб зрозуміти ,що від розбрату програють всі, незалежно від того ,якою мовою  розмовляють в побуті чи пишуть на автофорумі?

Dacia Logan MCV 1.6  к7м  2007р
  0
Спасибо сказали: сяся1

34 Відредаговано Aprox (2024-01-13 09:59:15)

Sivil написав:

Невже такі тупі, щоб зрозуміти...

Так воно ж тупий троль... Розвело срач та сидить радісне - жере гівно...

1.1.   Регистрируясь, участник соглашается с настоящими Правилами в полном объёме, имея в виду, что в них могут быть внесены изменения и после его регистрации.

2.6.   Официальный язык общения на форуме - украинский и русский. Сообщения на других языках не приветствуются и могут считаться ОФФТОПИКОМ.

2.7.   Не рекомендуется заниматься самомодерированием, то есть делать замечания другим участникам. Пишите личное сообщение кому-либо из администрации.

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0
Спасибо сказали: pokemon221

35

gatuno, Тому що поводитесь так, як нацист. Адекватності у ваших постах - повний нуль.  Як ви там самі писали: не подобається - багато інших ресурсів є в інтернеті.

Dacia Logan MCV 1,6V8 2008 Base0 +ГБО + ЭСП + ЦКБЭС(Expression)_by_Лево +БК_by_Лево + ГУР + Airbag пассажира
Бортовой тут
Peugeot 308SW T9 1,5D 8AT Active Pack
  0
Спасибо сказали: Migen, pokemon22, alexei743

36

Нарід, схаменіться! Ще між собою кусалово не вистачало влаштовувати! Ворог саме цього і чекає! Згадайте історію! Замість того щоб згуртуватися, ви починаєте їбашити один одного!
Зупиниться, закликаю! Інакше біда..

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0
Спасибо сказали: Sivil, Migen, pokemon22, Aprox, alexei74, сяся6

37

gatuno, ви НЕ чемна і НЕ вихована людина. Ви НЕ вмієте адекватно поводитись. Вся ваша піна із рота летить, бо ви тільки патякати вмієте.
Мені ПОФІГУ взагалі на вашу думку про мене. Бо ви - НІХТО і звуть вас -НІЯК. Я вже писав і далі буду писати -форум діяв, діє і буде діяти в рамках законодавства України. Якщо вам щось не подобається - йдіть звідси і не заважайте.

Я цілком розумію ваше бажання. Але цього не буде. Чому -я не одноразово писав вже вище. Якщо ви не тупа людина, то зрозуміли б.
Я міг би багато образ написати на вашу адресу, але не вважаю за доцільне опускатися до вашого примітивного рівня.

Дякую форумчанам за підтримку нормального життя форуму, розуміння і дотримування правил. На жаль поки Сергій не може тут бути і видаляти ось таку фігню.
Як завжди, разом переживаємо за нього і, сподіваємось, його справи підуть на краще.

Dacia Sandero 2008 1.6MPI,Renault Kangoo II 2013 1.5DCI, Renault Clio III 2007 1.6,VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано,
MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023,AUDI Q3Sport 2018 2.0TSI
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  1
Спасибо сказали: Лево, Migen, alexei74, Sharik4

38

Aprox написав:

2.6.   Официальный язык общения на форуме - украинский и русский. Сообщения на других языках не приветствуются и могут считаться ОФФТОПИКОМ.

2.6.   Офіційна мова спілкування на форумі – українська. Повідомлення іншими мовами не вітаються і можуть вважатися ОФТОПОМ.

Часи міняються; і не завжди на гірше.

ПТН-ПНХ
  0

39

floyd47, пропоную ще євреям заборонити доступ на форум.

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

40

Grim, так тут же не про заборону зовсім; не дуже вдалий сарказм. І чому ви звернулися саме до мене? Я нагадав відповідний пункт з "Правил" форуму. Чи ви з тим не згодні? Так то тре звертатися до адміністрації.

ПТН-ПНХ
  0

41

floyd47, вони ж генацидять палестинців.

0

42

Grim, так це не до мене; до трампона треба звернутися. Він же у світі--головний "голуб миру", а також кандидат на шнобелівську премію.

ПТН-ПНХ
  0

43

floyd47, ви не співчуваєте палестинцям?

0

44

Grim, здається, це тема не про співчуття/не співчуття палестинцям. Якшо бажаєте, можемо це обговорити у п.п.

ПТН-ПНХ
  0

45

floyd47, це потребує публічного обговорення. Аліекспресс ви вже перемогли, російську мову теж перемогли. Тепер настав час вирішити єврейське питання.

0

46

Grim написав:

це потребує публічного обговорення.

то створіть тему та обговорюйте; все у ваших руках.

ПТН-ПНХ
  0

47

Що, мало інших проблем? Чи хтось когось не розуміє насправді?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

48

Hidden message by (Drakosha) 2025-11-25 03:04:34

0