Re: Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Ніколи не чула вираз-Матері його ковінька?!
вперше чую 
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Ніколи не чула вираз-Матері його ковінька?!
вперше чую 
Буду излагать на том языке, на котором думаю.
Разумеется, первая мысль: Путин -xyйло
Вторая по сути.
Логан 2013, 180 ткм пробега. Ограниченная переходная версия. Кузов - Логан 2, но мотор - К7М812. То есть это 1,6 / 8 клапанов. Немного другой обвес, другая помпа, другой ролик ГРМ ну и дальше по мелочи.
Педаль газа - электронная. Но сцепление - на тросике, хотя педаль, которая сама регулирует свободный ход. Не на тросике, как в Логан 1.
Появилась вибрация на педали сцепления при выжимке. Зависит от наклона двигателя - чем больше наклон, поворот, тем больше вибрация.
"Гитара" изношена в ноль. Опора со стороны ГРМ - норм. Со стороны КПП - ХЗ.
Меняем гитару и смотрим. Если нет - то другие опоры или уже сцепление?
Ваши мнения?
Опорный подшипник, потом корзина.
Опорный подшипник
Это что? Выжимной?
Таки надо лезть в сцепление?
Разумеется, первая мысль: Путин -xyйло
з козирних зайшов)))
180 ткм пробега
як би натяк на знос зчеплення)))
як би натяк на знос зчеплення)))
У мене 180 тик, зчеплення ще рідне, не буксує...
Але ота фігня з логановським зчепленням присутня...
Гарно, що лікується в один рух лівою ногою, вже на рівні рефлексів...
Гарно, що лікується в один рух лівою ногою, вже на рівні рефлексів...
яка? вібрація? і лікується короткочасним натисканням на педаль? чи я щось не вірно зрозумів?
"Гитара" изношена в ноль.
В мене коли ту гітару ушатало, теж вібрації були. Спочатку мабуть поміняй її, може проблема піде. Але будь обережний, в мене болт який вкручується в коробку був так закисший, що йому голову скрутили, прийшлося висверлювати. Їбанина ще та була. А головне, у випаду невдачи, корпус коробки міняти прийдеться....
Это что? Выжимной?
Таки надо лезть в сцепление?
Зовсім я старий став)). Забув назву. Конечно, вижимний) Але гитару в першу чергу.
Але гитару в першу чергу.
Привод - тросом. Так что влияние гитары на поведение педали сцепления во время её работы - весьма сомнительно.
Выжимной заканчивается ...
А это все равно по цене работы - замена сцепления. И еще сальник течет. Это маховик снимать... Там болты на своем месте должны быть для балансировки... Копать
Появилась вибрация на педали сцепления при выжимке. Зависит от наклона двигателя - чем больше наклон, поворот, тем больше вибрация.
Така вібрація може бути при тріщині прижимної шайби в корзині щеплення, два сусідні листочки (лапки) починають випирати більше ніж решта, в результаті при вижимі зчеплення на педалі появляється вібрація. Через деякий час шайба тріскає повністю і зчеплення КПП з двигуном вже нема.
Така вібрація може бути при тріщині прижимної шайби в корзині щеплення
Я видел лопнувшую шайбу. Но это уже другие симптомы.
В любом случае, сцепление куплено, день назначен.
ЗЫ. В "оригинальной" коробке - Валео
Нужна помощь. Код направляющей втулки первичного вала КПП
Коробка не помню код, но это К7М.

Это вот сюда. По ней двигается выжимной.

Воно?
Майже. Але не зовсім. Перехідна модельб ля. Інше
Ще таку находжу.
З того огризка,що на фото,незрозуміло як вона взагалі до коробки кріпиться.
VIN код в студію
яка? вібрація? і лікується короткочасним натисканням на педаль? чи я щось не вірно зрозумів?
Так, у холодну та вологу погоду при першому рушанні зранку, починає "стрибати" зчеплення, лікується перевитисканням його з іншою швидкістю відпускання (як при більш динамічному старті).
Як й казав вище, вже є рефлекс, при перших ознаках цього явища - одразу роблю перенатискання й спокійно їду далі...
У мене 180 тик, зчеплення ще рідне, не буксує...
Гарно, що лікується в один рух лівою ногою, вже на рівні рефлексів..
така сама хрень,практично знову при вологій погоді
вижим треба спробувати
така сама хрень
О! Я не знав, що на дизелях є така проблема...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Згенеровано за 2.730 секунд(и), виконано 98 запитів