Повністю маячня, а не тема.
У мене 1.0SCE підходжу до ТО 150 тис.. Проблем нема жодних. А навкруги все рідше, але чую: "ААА! Маркетологи!!! ААА!! Світовий заговор!!!"
Єдиним недоліком цього мотору і Сандеро 2 є відсутніть 6-ої передачі і надрив на високій швидкості. Найбліьш економний режим - 50..80 км/год 4..5 передача по селах і приміських дорогах. Для того, для Європи і спроектована ця машина..
gatuno написав:Нагадаю негатив 1.0 TSI, що випускався 15 років з 2011 року:
- ризик масляного голодування через ремінь ГРМ в масляній ванні: гума деградує і забиває масляну помпу, що призводить до клина вже після 100-150 тис. км.
- нагар на клапанах: пряме впорскування палива, вимагає регулярної чистки ~кожні 60-80 тис. км.
- маленька турбіна - маленький ресурс, швидко зношується в міському циклі.
- вібрації 3-ц як аксіома, особливо на холостому ходу.
Тут є багато перекручених і не точних моментів.
1. Нема масляної ванни ремня у ВАГа. Є на Pure-tech 1.2 PSA та ECOBUST Ford. Це Ви кажете саме про ці мотори. Проблеми є і вони визнані в Європі.. Хто їм дохтор?
2. Не лийте лайно і не буде
3. Маленький це який? Якщо 250 тис то вибачте.. Факти сюди.
4. Ви їздили чи хтось Вам розказав? Я ізжу і не помічаю. Подушки, розподілення мас.
На Рено, Фіаті та останні версії Стілантіс з гібридом - всі двигуни ланцюгові.
І тепер питання, якщо борються за зниження викидів, то багато виробників пійшли на м'які гібриди - коли 48 вольтовий електродвигун підштовхує ДВЗ і економія реальна, навіть коли двигун 1.5..2.0...
Цитата із посилання:
"Volkswagen вже запропонував 1,5-літровий чотирициліндровий двигун TSI для SEAT Arona та Ibiza, а також Skoda Fabia, Kamiq та Scala, але як топову опцію. Тепер його потужність буде зменшена до 115 к.с., і він також включатиме 48-вольтову технологію м’якого гібрида (MHEV)".
Отже ВАГ взяв бзяв більший за обсягом мотор саме під м'який гібрид!
Тому так якось.. А от Форд і PSA себе перехитрували із ременем в мастилі і тепер жеруть це лайно...
Я сам зараз дивлюся на гібріди, але дорого і нічого до душі на 100% не спадає.. Категорично не Рено, бо дружина пиляє мене, що я 18 років на Рено, скільки ж можна. От Тойота це оо! Машина!!!! Тойоти типу Яріс Крос мені не зручні ергономічно (на мене клаустрофобічно тисне все в салоні з іх покемонським дизайном і виступаючими хвилями) , на інші типу РАВ 4 нема грошей а як б були принципово на авто залізо не викинув би.. Опель Фронтера, Пежо 2008 - всюди свої перевагі і недоліки... Б/в купувати не хочу, бо я бачу свій без 4 місяців 7 річний Сандеро з подряпинами слідами використання, у мене аж блювота до горла підходить, якщо я увляю що шукатиму щось на вторинному ринку, хай і типу вище класом і комфортніше... Про аукціонні залишки із ознаками авто преміум марок я мовчу.. Це верх нерозумності, знаю такі машини, де в багажник затягує вихлопні гази внаслідок прушень геометрії задньої двері, але людина хоче вірити, що все гаразд і він дешево це купив.
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0
Спасибо сказали: PGP, Aprox2