1,426

Re: Обязательно сообщайте об ошибках форума

gatuno написав:

А про те шо хтось там против, що перекладуть назву теми яку він колись створив - серйозно??

Я так зрозумів, що мова йшла про усі тексти, а не тільки про заголовки... Чи Вас бісять виключно заголовки, а не будь-який текст російською?  lol

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,427

Drakosha написав:

я донесу вашу пропозицію Інні. рішення кому давати доступа і що робити приймає тільки вона.

Дякую, що зреагували.
Але мабуть вже не варто.
Бачу забагато критичних зауважень зі сторони членів форуму.
Мабуть таки це «Не на часі».

0

1,428 Відредаговано alex.cver (2026-05-30 21:05:09)

Ой щось пугають новим Дастером гібридом

Про пежо 3008. Дизайн як на мене гарний але ж ...
-----
5 днів тому
Мій начальник має 2 авто DS 7. Гібриди з бензиновим мотором. Обидва придбані новими, пробіг в обох приблизно 60-65 тисяч на сьогодні. У використанні третій рік. Машини просто не виізжають з сервісу. Тиждень їздиш, два на ремонті smile проблеми з усим від рульових рейок до заміни батарейних блоків на другому році експлуатації. Кожна з них мала вартість близько 40 тисяч євро. Коли останній раз одну з машин вкотре привезли на евакуаторі на сервіс до дилера терпець увірвався і начальник намагався здати машину і придбати нову з доплатою, то дилер оцінив її у 22.000 євро. Тобто машина за 2.5 роки і 60.000 пробігу втратила майже половину вартості..

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

1,429

alex.cver написав:

Коли останній раз одну з машин вкотре привезли на евакуаторі на сервіс до дилера терпець увірвався і начальник намагався здати машину і придбати нову з доплатою, то дилер оцінив її у 22.000 євро. Тобто машина за 2.5 роки і 60.000 пробігу втратила майже половину вартості..

Тобто чувак хотів знов купити сітро? )))

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,430

Aprox написав:
alex.cver написав:

Коли останній раз одну з машин вкотре привезли на евакуаторі на сервіс до дилера терпець увірвався і начальник намагався здати машину і придбати нову з доплатою, то дилер оцінив її у 22.000 євро. Тобто машина за 2.5 роки і 60.000 пробігу втратила майже половину вартості..

Тобто чувак хотів знов купити сітро? )))

Він хотів новий, чи другий, сподіваючись що може з новим екземпляром повезе більше )))
В америці пишуть є закон, якщо машину повертили тричі до ділера з одною й тою ж проблемою, кліент має право міняти машину на нову, та ще чекати відшкодування збитків у бізнесі якщо простой машини їх спричинив. Там все жорстко. Звісно через адвокатів, але закони такі є. Алеине в нас і не в Європі

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

1,431

Перепрошую, хлопці, щось мені підказує, шо ви у темах заблукали...

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

1,432

floyd47 написав:

Перепрошую, хлопці, щось мені підказує, шо ви у темах заблукали...

Є таке...

0