1

Тема: Встановлення нижчого рівня спрацювання аварійної лампи тику мастила

Підкажіть будь ласка хто робив таке і на які обороти двигуна встановлювали рівень спрацювання.Маю Сандеро 2 1.5  2020 с заводу встановлено що лампа аварійного тиску загорається тільки при обертах більше 2000.Змінив в приборкі поріг до 800 обертів але при довгій стоянці на 2 сек при заводі загорілася лампа .Думав не держить зворотній клапан в фільтрі мастила,замінив фільтр,таке ж саме.І ще цікаво що коли міняв фільтр ,думав там залишиться мастило і забруднить двигун,а його там практично нема.Через олійний насос масло витікає назад в піддон і перші секунди заповнює систему.

0

2

Re: Встановлення нижчого рівня спрацювання аварійної лампи тику мастила

ANDREI написав:

Підкажіть будь ласка хто робив таке і на які обороти двигуна встановлювали рівень спрацювання.Маю Сандеро 2 1.5  2020 с заводу встановлено що лампа аварійного тиску загорається тільки при обертах більше 2000.Змінив в приборкі поріг до 800 обертів але при довгій стоянці на 2 сек при заводі загорілася лампа .Думав не держить зворотній клапан в фільтрі мастила,замінив фільтр,таке ж саме.І ще цікаво що коли міняв фільтр ,думав там залишиться мастило і забруднить двигун,а його там практично нема.Через олійний насос масло витікає назад в піддон і перші секунди заповнює систему.

В мене на МЦВ 2008 з двигуном було так само, можливо це якась особливість конструкції двигуна.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в. -> Ford Fusion EU 2006
  0

3

vlad5229 написав:
ANDREI написав:

В мене на МЦВ 2008 з двигуном було так само, можливо це якась особливість конструкції двигуна.

Ну після десь 15 року Рено почало на приборках програмувати що  аварійна лампа тиску мастила загорається тільки при оборотах більше чім 2000 Я завів двигун без мастила на 10 секунд (лячно але що не зробиш для екскрименту) лампа не горить.Знизив поріг до 800 обертів у приборці,але при заводі двигуна вона на 3 секунди загорається і кидає помилку в єбу.Може хтось таке вже робив та знає який поріг обертів виставити щоб і влітку і взимку контролювати хоть трохи тиск мастила.А то якщо ти без мастила заведеш і поїдеш то тільки при 2000 обертів дізнаєшся що тиску нема.Проворлт вкладишів я думаю наступить раніше

0

4

ANDREI, яке масло та фільтр використовуєте?

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

5

Ельф 5w30 фільтр манн перший раз і фірмовий Рено другий раз

0