Тема: Московський міст бл...
Що за дибільна розмітка там з"явилася? Вчора ввечері чуть орієнтацію не втратив від цих всіх смуг
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Московський міст бл...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Що за дибільна розмітка там з"явилася? Вчора ввечері чуть орієнтацію не втратив від цих всіх смуг
Рома поставили отбойник ,нанесли новую разметку,а старую стереть забыли,Чему удивлятся КАК ВСЕГДА :empathy:
Рома поставили отбойник ,нанесли новую разметку,а старую стереть забыли
Я реально розгубився... Треба було ще нанести розмітку поперек і можна грати в шахмати. Нє, в чапаєва...
Да, дійсно такої лабуди намалювали та наробили + крайня ліва полоса вже занадто вузька...
Я нещодавно їхав так чуть не вср...ся! Їхав по так званій крайній лівій вздовж нового "парапєта". І в один прекрасний момент цей парапєт плавно вигнувся в мою сторону. При швидкості близько 100-110 ледве вліз між машинами зправа
Я нещодавно їхав так чуть не вср...ся! Їхав по так званій крайній лівій вздовж нового "парапєта". І в один прекрасний момент цей парапєт плавно вигнувся в мою сторону. При швидкості близько 100-110 ледве вліз між машинами зправа
І це при дозволеній швидкості 40 км\ч
При швидкості близько 100-110 ледве вліз між машинами зправа
Ох - пацаны, пацаны...
Жуть. Наверное стоит на выходных проехаться посмотреть на это чудо.
Рома поставили отбойник ,нанесли новую разметку,а старую стереть забыли,Чему удивлятся КАК ВСЕГДА :empathy:
А ее стереть нереально. Можно только выжигать или закрасить в тон асфальту. При первом варианте от высокой температуры сильно страдает само асфальтовое покрытие, во втором - как ни подбираи тон, после высыхания будет отличаться, да и вечером противно бличит, т.к. краска становится глянцевой. Раньше о том, как наносить разметку думали заранее. Теперь сплошь и рядом дороги выглядят, как тетрадь неопрятного первоклашки. + зачастую наносят разметку олигофрены с двумя левыми руками, растущими из жопы.
Zorro
Ну право не знаю ,но раньше когда этот мост вечно переделывали,я такого никогда не наблюдал :dntknw:это впрвые я увидел на московском,щас и на набережной перед въездом на новый мост нанесли желтую разметкуох и тяжеловато там другой раз проехать :dumbom:
Под Московским, под мостом,
Щука шлепнула хвостом.
Девки пасхи не дождались,
Мы их ...... постом!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Московський міст бл...
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 92 запитів