Ось і моя історія.
Приїхав я вчора на Кий-авто, на вказаний час, 16.30, майстер Юрій Б. прийняв машину, виписавши наряд на діагностику водяного насоса, де в примітках вказав протікання водяного насоса. Попутно досить докладно пояснив мені, що це може бути як і розгерметизація, так і протікання. Віддав я йому ключі, відключив сигналку і почалапав на маршрутку. Сьогодні зранку, в 9.30 отримую дзвінок від майстра - машина готова, можете забирати в будь-який час. Приїхав туди близько п"ятої вечора, отримав на підпис екземпляр акту виконаних робіт на гарантійний ремонт - посадили насос на герметик + заміна комплекта ГРМ. Також отримав екземпляр рекламаційного листа, в якому вказано:
Перелік заявлених недоліків: Сліди охолоджуючої рідини у районі водяного насоса
За результатами огляду встановлено: невідповідна якість герметизації посадочного місця водяного насоса
Висновок: заявлений недолік підтверджується і підлягає усуненню у порядку гарантійного ремонту шляхом герметизації посадочного місця водяного насоса.
Взяв ключі, техпаспорт, сів, завів, посидів. Чую - щось десь булькає (наче якась рідина витікає, переливається). Думаю, краще перебдіти і запитатися, що за фігня, ніж потім... Заглушив, привів майстра, кажу - заведіть і послухайте. Завів, але нічого не почув. Дійшли до висновку, що мені примарилося, потиснули один одному руки і розпрощалися. Сів, завів, послухав. Ну явно булькає. Плюнув, поїхав. По дорозі на світлофорах прислухавсь - булькає і все тут. Приїхав, наче стихло... Оце зараз пишу вам. Що воно таке було, ХЗ... "Мабуть, шо по сіно поїхали" (с) Подерв"янський
Висновок - все пройшло на диво гладко, майстру Юрію Б. респект за компетентність і швидкість, ніяких претензій, поки що лише позитивні емоції. Сам фігєю
P.S. В сервісну книжку нічого не записували.
Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
0