Re: Летняя резина: советы, отзывы
правильные пацаны осенью покупают лето а весной и летом зиму!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Летняя резина: советы, отзывы
Сторінки Назад 1 … 107 108 109 110 111 … 134 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
MACK,
Вот зараза выносливый....
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-29 05:56:40[/merge_posts_bbcode]
Serega®,
Да я так осенью купил нордман 4 по 950грн.
А сейчас ничего нормального за такую цену.
Совет:
Проверьте давление в шинах. Похолодало, соответственно минус 0,1-0,15 атм Проверяется "на холодную"
Заметил каждые 10 градусов давление меняется на 0.1
Если норма была при + 20 (2.0) то утром при +1 не хватает -0.2 (1.8)
Поэтому зимой качаю с запасом.
Якщо пробіги малі ця схема не працює. Інколи ліквідність коштів краща ніж шин.
А кто какими манометрами пользуется? Спрашиваю, потому как брешут они ... И на шиномонтаже кто во что гаразд.
Сейчас выкинул свой электронный и вернулся к совдеповскому, как самому адекватному
кто какими манометрами пользуется
есть электронный и обычный, разница у них 0.4 бара -- сравнивал с манометрами у соседей по гаражу, совпадение то с одним то с другим -- забил и не парюсь.
забил и не парюсь
а тут
Похолодало, соответственно минус 0,1
и как жить-то теперь
А если серьезно, то хочется как-то проверить свой манометр или купить правильный. Т.к. +/- 0,4 это уже многова-то
и не поспоришь ведь
Скажи какой размер, стиль вождения
Хм, ось: помірний, швидкість до 110 км/год.
Пробіги до 12000рік. Стан доріг їдеш, їдеш, машин нема, по горбатій 90, якщо є відчуття впевненості маневрування то 110 але потім раз і 'опа". Об'їхати ніяк.
Розмір - поки вибираю. Авто ти знаєш. 195 або 185.
195 дає більший вибір і меншу ціну (певажно так).
Однозначно щось топове , комфортне, надійне.
Назву теми не плутай. Новий сезон пора відкривати.
Розмір - поки вибираю. Авто ти знаєш. 195 або 185.
Мені попались колеса недорого. Штамповані диски з лагуни з 43-м вильотом. Резина Мішлєн ЕС+ 195/65/15 2011-го року з остаточним протектором 3-4 мм. Диски мабуть пофарбую спочатку. Буде можливість зрівнити цей розмір і цей виліт з моїми старими колесами 185/70/14 38 виліт. В цьому розмірі є багато нормальних шин. Подивись на цей тест. Зверни увагу на ходимість шини, спротив качінню. Поєднай їх з іншими параметрами. http://colesa.ru/test/57105
Подивись на цей тест.
Ханкук победил? Бред.
Сіренький, на mcv хочаб 195/60, а ще краще 205/60 з відбійником-ями по барабану.
а ще краще 205/60 з відбійником-ями по барабану.
А розтрата пального, динаміка? А керованість, навантаження на підвіску?
Хтось катає на Premiorri Solazo(нова Росава)? Придивляюсь, дивлюсь обзори - то рекламісти, понятно, хвалять, а практики хають її, мовляв через 30к стає лисою, розслоюється і стає непотребом - якщо правда, то краще самі бюджетний Continental куплю.
RUNO, я різниці не помітив на. Ну може трохи в динаміці, але швидко звик. 195/65 думаю важча, тай гірша в керованості.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-03-28 14:12:53[/merge_posts_bbcode]
gatuno, теж чув, що стирається швидко. Itegra два літа відбігала і ще два відбігає.
(нова Росава)?
За свои деньги нормальная. Единственно может попасться горбатая. Тогда неустранимое биение на 90+
Ханкук победил? Бред.
Чому?
В тестах потрібно звертати на увагу на те, як вони рахуються.
Ціна, гальмівний шлях, ходимість, гальмування на сухому або мокрому і скільки це все займає в загальному рейтингу.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-03-28 14:24:46[/merge_posts_bbcode]
RUNO, ти зараз пересядеш з зимової чи літньої.
Відразу відпишись.
я різниці не помітив на. Ну може трохи в динаміці, але швидко звик. 195/65 думаю важча, тай гірша в керованості.
Стало цікаво. Хочу спробувати б/у 195/65/15. Мабуть буду переглядати недорогі варіанти на пробу 205/60/15. Чом би й ні, інтерес порівняти є
RUNO, я теж на пробу брав дешеве. Потім вже нормальне. Не сподобається-завжди можна продати(інколи і з наваром))
Відразу відпишись.
ОК
А сейчас ничего нормального за такую цену.
то краще самі бюджетний Continental куплю
Буквально на днях взял комплект Kumho Solus HS61 по 990 грн за шт. Давно катаюсь на Кумхо - ничего плохого сказать не могу. Конкретно по этой шине в инете информации мало - в основном, я так понял, она пошла на китайский рынок. Привлекла усиленная боковина, что для наших дорог неплохо. Покатаюсь - отпишусь.
На базаре продавец посоветовал как дешёвый вариант Paxaro Summer Comfort, сделанную в Германии. Отзывов в нете практически нет. Может кто-нибудь пользовался?
Что можете сказать о резине Triangle?
Сторінки Назад 1 … 107 108 109 110 111 … 134 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Летняя резина: советы, отзывы
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 82 запитів