Re: Есть ли кто с Закарпатья?
Соглашусь, Саша не посмотрел достопримечательности и не отведал кухни. Надеемся что в следующий раз наверстаем
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Соглашусь, Саша не посмотрел достопримечательности и не отведал кухни. Надеемся что в следующий раз наверстаем
Приєднуюсь до подяки Саш і:like: . Ну і shurkisу подяка за те що організував активацію в Ужгороді. Будемо чекати наступного візиту AlexSander для оглядин нашого краю.
Приєднуюсь до подяки Саші:like:. Ну і shurkisу подяка за те що організував активацію в Ужгороді. Будемо чекати наступного візиту AlexSander для оглядин нашого краю.
Подяка olvo за то що надав місце і умови для активації
я уже дома, спасибо вам за всё.
ночевал немного не доехав до Стрыя. тупо засыпал, поэтому решил подрыхнуть
ночевал немного не доехав до Стрыя. тупо засыпал, поэтому решил подрыхнуть smile
Так було мені маякнути, заїхав би до моїх батьків і поспав нормально.
недотянул бы
Ту-ту сегодня в 09-35 SySOP на Довженко напротив Конторы. Надо заметить смелая парковка машины, а вдруг приедет TRAFFIC POLICE и начнет сгоряча протоколы составлять?
И тебе ту-ту Я часто там паркую, под окнами офиса, ибо нет просто места с утра. Кстати я почти не выехал еще на перекресток, не стал под знак "парковаться нельзя совсем-совсем":), никому совсем не мешаю , кроме того еще не разу не видел гаишников чтоб штрафовали там.
И тебе ту-ту Я часто там паркую, под окнами офиса, ибо нет просто места с утра. Кстати я почти не выехал еще на перекресток, не стал под знак "парковаться нельзя совсем-совсем":), никому совсем не мешаю , кроме того еще не разу не видел гаишников чтоб штрафовали там.
Ну да конешно, гаишники там действительно не появляются, не рискуют они с разведчиками связываться.
гаишники там действительно не появляются, не рискуют они с разведчиками связываться.
Ну а зачем им там быть? Сидеть смотреть чья машина, разведчика или простого смертного?
Ту-Ту сегодня shurkis , на съезде с транспортного моста
Ту-Ту сегодня shurkis , на съезде с транспортного моста
И тебе Ту-Ту !
SySOP
shurkis
О!
У вас хоть знакомые друг у друга появились
У вас хоть знакомые друг у друга появились
таки да нас мало, но у нас ту-ту громкие
Привіт всім !!!!! В мукачеві з 2009 їздила 1.5 DCI...... 2011 була аварія....тепер всьо ОК норма........ і зразу питання до своїх: що дишевше купити новий передній бампер і його малювати чи реставрувати старий............пошкодженна передня ліва сторона передного бампера Логашки 2007 року виробництва ообігав всі магазини Мукачева і Ужгорода та під оригінального не знайшов....дайте пораду Закарпатці !!!!
Важко сказати. Мож попробувати реставрувати старий. Є у мене один знайомий, він після ДТП міняв бампер. Взнаю у нього скільки це стоїло та відпишусь.
jora
Я б краще купив на розборці б/у бампер, але рідний і цілий.
Справа не в грошах, а в тому що його можуть реставрувати добре, або не дуже добре.
А цілий є цілий, може навіть повезе і знайдеш в свому рідному кольорі.
Видел на днях в Мукачево один Логан 2-й фазы. У него решетка радиатора - тюнинговая - без выштамповки под фирменную эмблему Рено. В сочетании с с темно-темно-серым (почти черным) цветом, такой ненавязчивый тюнинг смотрелся очень достойно. Ни у кого нет такой решетки или может кто знает где такую взять?
shurkis я так понимаю и без наших ребер? если да, то сделать можно и самому.
А номерок на машине какой? ну чтоб подудеть если что:rock:
4686 АО а у тебе ВВ
Важко сказати. Мож попробувати реставрувати старий. Є у мене один знайомий, він після ДТП міняв бампер. Взнаю у нього скільки це стоїло та відпишусь.
ок дякую '!!!!
jora
Я б краще купив на розборці б/у бампер, але рідний і цілий.
Справа не в грошах, а в тому що його можуть реставрувати добре, або не дуже добре.
А цілий є цілий, може навіть повезе і знайдеш в свому рідному кольорі.
та вже шукаю 2 дні взагалі неможу натрапити на щось хороше......тільки брак........а оці нові нічого в них нерозумію газета китайська а не бампер....
Я В ужгороді бачив в районі баму сілвер лайн з емблемою клубу біля значків мотору.......прикольно так
shurkis я так понимаю и без наших ребер? если да, то сделать можно и самому.
Саня, как это сделать самому? Я к сожалению фотку не сделал, на вид решетка стандартная, но там тока горизонтальные ребра, вообще место под значок РЕНО нету.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
Згенеровано за 0.141 секунд(и), виконано 93 запитів