Re: Есть ли кто с Закарпатья?
shurkis написав:А номерок на машине какой? ну чтоб подудеть если что:rock:
4686 АО а у тебе ВВ
0681 ВВ
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
shurkis написав:А номерок на машине какой? ну чтоб подудеть если что:rock:
4686 АО а у тебе ВВ
0681 ВВ
Я В ужгороді бачив в районі баму сілвер лайн з емблемою клубу біля значків мотору.......прикольно так
Якщо там ще був значок газу, то це мабуть був я. В тот район зараз на роботу хожу. Правда в мене не сілвер лайн, звичайний амбіанс тільки краска металік.
shurkis Хм. Сань. надо бы фотку чтото как-то не представляю пока как это зачудить. разве что от другой машины брать части.
ЦЕ ПРОСТО КАПЕЦЬ.....................за 5 днів пошуку бамперу.....я собі думаю відкрити власний магазин...щоб всі деталі були поряд і нетребабуло б стільки всім дзвонити і перепитвати по 1000 раз...........стільки всього що й запутався...
ХАХАХА як би не гриби то і не.....короче клуб і є для того що б помагати один одному.........ХОЧУ ВСТУПИТИ В СПІЛКУ ЛОГАШНИКІВ....... ух як сказав...
Згідний, ситуація дійсно не дуже хороша.
ЦЕ ПРОСТО КАПЕЦЬ.....................за 5 днів пошуку бамперу.....я собі думаю відкрити власний магазин...щоб всі деталі були поряд і нетребабуло б стільки всім дзвонити і перепитвати по 1000 раз...........стільки всього що й запутався...
ХАХАХА як би не гриби то і не.....короче клуб і є для того що б помагати один одному.........ХОЧУ ВСТУПИТИ В СПІЛКУ ЛОГАШНИКІВ....... ух як сказав...
Дивишся ссилку "Как стать членом Логан-Клуба" і вперед.
jora написав:ЦЕ ПРОСТО КАПЕЦЬ.....................за 5 днів пошуку бамперу.....я собі думаю відкрити власний магазин...щоб всі деталі були поряд і нетребабуло б стільки всім дзвонити і перепитвати по 1000 раз...........стільки всього що й запутався...
ХАХАХА як би не гриби то і не.....короче клуб і є для того що б помагати один одному.........ХОЧУ ВСТУПИТИ В СПІЛКУ ЛОГАШНИКІВ....... ух як сказав...Дивишся ссилку "Как стать членом Логан-Клуба" і вперед.
Поняв буду гризти
jora нагадай потім Зевсу за наклейку. А то він взяв все с собою, а до нас в Ужгород так і не доїхав
Не доехал, не по пути наверно было. Жалко.
я теж із ваших але в члени поки не вписався. на рахунок бампера перезони 0672552368- дядя вася, в нього щось є бо після дтп реставрував свій, а куплений у нього залишився, але у нього MCW (Тячів, Буштино)
Ту-ту вчера AlesZ на Собранецкой
я теж із ваших але в члени поки не вписався. на рахунок бампера перезони 0672552368- дядя вася, в нього щось є бо після дтп реставрував свій, а куплений у нього залишився, але у нього MCW (Тячів, Буштино)
так з =MCW= я вже пробував навіть з моделей 2008 року ставити ....вони не підходять....виступи біля фар мішають....але проблема вже вирішилась....бампер купив, тепер його малювати треба, от думаю сам чи на фірму нести......просто з фінансами туго......а за підказку дякую
от думаю сам чи на фірму нести......просто з фінансами туго......
якщо знаєшся на цьому ділі і маєш відповідне місце де малювати і сушити то можна і самому.
якщо просто думаєш що помалювати зможеш, то забудь, там досить складний процес.
так з =MCW= я вже пробував навіть з моделей 2008 року ставити ....вони не підходять....виступи біля фар мішають....
в мене на седані 2008 р.в. стоїть бампер від МСВ, все чудово підійшло.
якщо знаєшся на цьому ділі і маєш відповідне місце
та я вже почитав ,а думав шо з ацетоном і балончиком я АС:)
в мене на седані 2008 р.в. стоїть бампер від МСВ, все чудово підійшло.
Ну не знаю.......під фарами є такі защіпки....вони в мене випирали....і бампер не сідав......якщо ти поклав значить або руки в мене криві або бампер перероблений...
Ту-Ту седня SySOP около автовокзала на проспекте Свободы после 18-ти. Правда Женя ехал и внимательно смотрел на дорогу, а я прикинулся пешеходом и стоял на остановке.
Ту-Ту седня SySOP около автовокзала на проспекте Свободы после 18-ти.
И тебе туту Да , там надо следить за дорогой, а то любят проспект перебегать в неположенном месте
Запоздалое, двойное ту-ту shurkis на Почтовой, возле автобусной в четверг:)
Да было-было такое дело.
Ту-ту сегодня shurkis , в 18.00 на проспекте, возле библиотеки. Припаркован был, но в машине вроде не видел.
Так точно, был там, машина стояла, а я чаи ганял напротив.
Ту-ту от shurkis сегодня на пл. Петефи. Занят был, тащил груз
Ту-ту от shurkis сегодня на пл. Петефи. Занят был, тащил груз
Я видел. Что-то тяжелое было с виду.
а коли річниця клубу ???
15 вересня
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 92 запитів