Re: Продам мед со своей пасеки
Мед всем отправил
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Продам мед со своей пасеки
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Мед всем отправил
Ptah, smyk, mashi Сообщите о получении меда. Просто отправлял не я, у меня дома все болеют и я попросил помочь товарища.
Ptah, smyk, mashi Сообщите о получении меда. Просто отправлял не я, у меня дома все болеют и я попросил помочь товарища.
Жду завтра. Отримаю, відпишусь обов"язково.
Sergey83 Сергій, мед отримав! Доїхав чудово з упаковкою прийшлось помучитись, запакував на совість. Мед попробували всі хто замовляв. Мама, теща, сусідка ну і моє сімейство оцінило мед . лови
ПиСи: Да, тут питають чи можна робити замовлення? Рякляма спрацювала.
дуже радий що всі задоволені!
Да, тут питають чи можна робити замовлення? Рякляма спрацювала.
Замовляти можна, з відправкою постараюсь не затримувати, просто зараз хворіє дружина то я дома за маму і за тата
Сергій, а як на рахунок гречаного?
Сергій, а як на рахунок гречаного?
В цьому році був тільки такий
Sergey83
Поки що не отримав. Навіть СМСка не приходила з нової пошти
Sergey83
На сайті написано що вантаж в місті отримувача. напевно завтра буде
медом ласую ще з обіду, смс не було, в них останім часом з цим проблеми. Іди забирай, ато вони самі його згамають .
mashi Ваш мед отправлен!
Sergey83 можно получить консультацию , - угостили мёдом по состоянию жидкий как свежий , а стоит два года в квартире в шкафчику на кухне -это бодяга или чтото "особливое" ?
сяся
Насколько я читал - так может вести себя только мед из почти чистой акации.
наверно таки да . потому как дали от чистого сердца и старые знакомые , жена вот пришла с работы пробовала -- в восторге !!! я то в нём- ноль , просто удивило на третий год пошёл а ен не густеет .
Ну, любой мед должен кристаллизоваться. Это его нормальное состояние и в таком состоянии он может очень долго храниться. Мед с акации действительно долгое время остается жидким, но не год... и тем более не три!
Ну, любой мед должен кристаллизоваться. Это его нормальное состояние и в таком состоянии он может очень долго храниться. Мед с акации действительно долгое время остается жидким, но не год... и тем более не три!
ну и шож то в банке у меня ? вкустное и пахнет как мёд ? О задача .
Sergey83
Заказываю
мед цветочный+подсолнух 2 штуки по 3 литра
Вышлите номер карты для оплаты.
Когда сможете отправить,хотелось бы по-быстрее.
Мой тел 050 397 02 28 Александр
Спасибо.
А перга есть?
Sergey83 Сергій сімейство доїдає мед. І потроху починають їсти мене . Потрібно два відерка меду . Відпиши в ПМ координати для пересилки грошей. ну і висилай мед.
Давненько я не заглядывал сюда
А перга есть?
Нет.
Sergey83 Сергій сімейство доїдає мед. І потроху починають їсти мене . Потрібно два відерка меду . Відпиши в ПМ координати для пересилки грошей. ну і висилай мед.
Мед отправлю на след. неделе.
Сергій бабулєти сьогодні відправив , жду мед
Сергій бабулєти сьогодні відправив , жду мед
Отримав. Н а вихідних привезу мед від батьків і зразу відправлю.
Отримав. Н а вихідних привезу мед від батьків і зразу відправлю.
:app::app:
Н а вихідних привезу мед від батьків і зразу відправлю.
Сергію, а зможеш ще 3л на Львів організувати (Нова Пошта, Відділення N3: вул. Угорська, 22 ). Рекляма, як Птах каже - сила. Кинь реквізити в РМ.
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Продам мед со своей пасеки
Згенеровано за 0.174 секунд(и), виконано 91 запитів