1

Тема: Освітлення перемикачів управління пічкою: то світиться, то ні.

Доброго дня.  Освітлення управління пічкою частенько гасне при перемиканні швидкості вентилятора.  Тоді легенько стукнеш по ручці (або по пластмасці десь поруч з цією ручкою) - і знову світиться.  Машина на гарантії, тому можна зробити безкоштовно.  Але, якщо там все просто - то зроблю сам, швидше буде.  Тож підкажіть, хто знає: як знімається пластмасова рамка навколо перемикачів пічки (щоб долізти туди всередину), де там та лампочка (щоб поворушити її, мо' вона просто відійшла і треба її міцніше в гніздо посадити), а чи може там все складно і краще на СТО поїхати (мій час але їхня робота)?  Дякую.  Поки що нічого не чіпаю, може дочекаюсь наступного ТО, заодно хай і це полагодять.

0

2

Re: Освітлення перемикачів управління пічкою: то світиться, то ні.

В мене таке теж було - це перегорів вусик лампочки, він то законтачує від встряски, то знову обривається. Потрибна заміна. зняти панельку нескладно, пошукайте на форумі як вона знімається, а от замінити лампочку потрібно мати невеликі, але довгі пальці і втрафити вставити лампочку в цоколь і провернути її на 90градусів. Я це зробив, але не з першого разу. Р.С. - тяги регуляторів роботи пічки не знімав, бо потім був би гемор їх назад поставити.

Дачія логан МСВ амбієнс 7місць, ГБО, БК, фільтр салону, дороблена трапеція, туманки, рейлінги, тоніровка...
  0

3

zenia сложного ничего. случай НЕ гарантийный.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

4

Менял лампочку сам, предварительно перечитав весь форум. Где то есть даже фото местонахождения лампочки. Ничего не разбирал, просто засунул снизу руку в блок управления климатом и наощупь нашел лампочку повернул на 90 градусов и вытащил. Да...немного неудобно. Вставлять назад еще неудобнее. Все про все заняло мин 30. Стоит она около 10грн.

Я знаю только то, что ничего не знаю!
Сократ.
  0

5

SERGANT написав:

Ничего не разбирал, просто засунул снизу руку в блок управления климатом и наощупь нашел лампочку повернул на 90 градусов и вытащил.

А декоративну сіру панельку знімав?  Чи як рукою знизу підліз?  Лампочку міняв саму, чи з патроном?  Дякую.

0

6 Відредаговано SERGANT (2013-04-05 02:23:30)

Не снимал ничего. Просто у меня длинные руки(я до всех вас доберусь gfish ). Я ж говорю - нашел на форуме фото где расположена эта лампочка, визуально прикинул спереди где она может быть. Скрючился в позу зю, запустил руку снизу под так называемую "бороду", нащупал патрон, повернул на четверть оборота и вытащил. Меняется сама лампа, вынимается из патрона легко, она там голая с двумя усиками. Я брал на рынок ее как образец что бы долго не обьяснять чего мне надо. Назад попасть труднее однозначно+патрон туго поворачивается.

Я знаю только то, что ничего не знаю!
Сократ.
  0

7

SERGANT написав:

Не снимал ничего... запустил руку снизу под так называемую "бороду", нащупал патрон, повернул на четверть оборота и вытащил.

Круть.  Так там же ж важіль перемикача рециркуляції повітря - як раз внизу - як ти з-під нього (і його трос) руку до патрона дотягнув?  Чи в тебе немає того перемикача рециркуляції?

0

8

Это лампочка. Такое было и у меня. Есть инфа с фото
Подсветка печки
подробно и понятно. Работы на 5 минут

Logan 1,6 Ambiance, (2006) был, Fluence Comfort 1,6 МКПП  (2011) есть
  0

9

Ух ты и у меня такое nose_eat Нужно будет полазить

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

10

І в мене такаж фігня тільки з рег. потоку повітря,то світить то ні, більше ні.Замітив коли прочитав дану тему.Будем лікувати. coffee

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

11

Розібрав панель де стоять регулятори потоку повітря,пічки.Машина 2011р там стоїть дві лампочки з вусиками,одна з них перегоріла тому половина регуляторів світить від однієї лампи.В ближньому магазині продали лампу 2,3 Вт має бути 1,2Вт інакших не було,поміняв обидві чуть світить ясніше.Панель вся на защолках нічого крутити не потрібно,тяжко відщолкнути першу защолку а далі легше.Ціна лампи 10 гр. plus

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0