ershoff написав:Товарищи, подскажите можно ли поставить диоды с линзами на нашу машину на габариты и противотуманки ? Какие лампы, цоколь какой? Меня пока интересуют передние фары...Ваши соображения господа?
Передні фари.
Денні ходові / габарити. Лампа W21/5W
Теоретично, можна поставити з відповідним цоколем світодіодну. Я спочатку так хотів зробити, але пошуки навіть замовлення світлодіодних 2-х контактних показали, що яскравість світла в різних позиціях (денні ходові - габарити) майже одинакова. При цьому денні ходові слабше від звичайної лампи, а габарити сильніше від потрібного. І мені не сподобалося вигляд, коли габарити горіли разом з ближнім включеним. Про свій варіант напишу нижче.
Вказівник поворотів. Лампа PY21W
Тепер про те, як зробив я. Я купив собі білу світлодіодну лампу з цоколем як для поворотників BA21S, але з яскравим світлом BA21S Cree.
Лампу вставив в патрон для поворотників. Перекомутував 2 проводи в кожній фарі (тобто поміняв місцями) "денні ходові"-"поворотник". Тепер на мій погляд симпатичніше виглядає. Яскравий білий денних ходових і коли включається поворотник (над рефлектором дальнього світла) то виглядає жовтим на фоні яскравого білого світла денних ходових.
Logan Authentique 1.2 --> VW Passat b8 2.0tdi
0