Re: электростеклоподъемник подымается туго.
yanus, , на днях заметил тоже самое.
Nissan Qashqai 2010
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → электростеклоподъемник подымается туго.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
yanus, , на днях заметил тоже самое.
зимой и правый( на глаз) немного медленней работает чем летом, но левый вообще туго правый уже закрыл а левый только на половину, причем без разницы по одному закрываю или вместе.
Нічого страшного, просто набилось піску в ущільнювачі.
Я розбирав дверку, знімав скло + ущільнювач. Останнього вивертаєте і добре щіткою в мильній воді вичищаєте.
Також раджу зняти і добре змастити солідолом механізм склопідіймача, планку + роліки.....
Раніше ущільнювач змащував силіконовою змазкою, але запримітив що краще стає тільки на перший час, потім до того ж силікону краще пісок і прилипає.
До речі, чим частіше їздиться з відкритим вікном, тим частіше виникають такі проблеми.
За 8 років машини водійське скло знімаю кожного року, пасажирське по потребі, але десь через рік, а от задні ще ні разу, і гасають вони дуже шустро.
Про ролики... Влом подивитись мануал. OKurylyshyn, ..., а логанівські ЕСП мають тросовий привід, чи все таки ричажний?
Георгич, тросовий.
OKurylyshyn, спасибо . прийдет тепло наверно разберу... хотя надоели мне эти карты дверные снимать... я уже даже пуклями запастился запасными )))
Вэдэшкой с трубочкой можно удлинить ещё побрызгай через щель стекла, можно снять уплотнитель прижимающий стекло снизу и все
тросовий.
Тросовим ЕСП присутній один баг - вони починають заїдати по мірі спрацювання, вертикальних напрямляючих ущільнювачів. Хоча казалось би повинно бути навпаки, адже між ущільнювачами і склом утворюється зазор, отже скло повинно літати зі свистом.
Але в житті все навпаки, і причина тому саме ці зазори. Справа в тому що скло перекошується по діагоналі і працює на заклинювання.
Я думаю всі з цим стикалися в старих жигулях.
Саме по цій причині автовиробники відказались від тросового приводу, та перейшли на ричажний.
Отже, окрім чистки ущільнювачів пропоную звернути увагу і на зазори, тобто на можливість перекосу скла в направляючих.
ЗІ. Це чисто для інфи.
Вэдэшкой с трубочкой можно удлинить ещё побрызгай через щель стекла
а до чого тут ВД?
kristal, а вы так делали?
Да, только когда появился хруст при движении стекла: перепробовал все, разбирал дверные карты, смазывал солидолом, потом вытерал и графитовой смазкой из балона, вытирал на сухо и т.д. Победил только когда вытер на сухо и забрызгал ВД причем все щели (салазки с уплотнителем) по которым движется стекло и сам механизм с тросом. Конечно это удобно делать при снятых картах, но на морозе до весны можно облегчить сбрызнуть при опущенном стекле на салазки по периметру и вниз, а также частично попасть на трос с механизмом (потом лучше все таки еще из нутри). Поэтому не советую использовать смазки типа "литол" к которым прилипает грязь, это не для этого случая.
т.е. там дело не в мусоре, а скорее стекло при подъеме идёт в перекос... это и есть причина. а не мусор.
Именно об этом я писал в п.10. Проходили.
wd 40 - явно не панацея, а скорее зло. Это в большей части газированый уайт спирит.
"смазывайте" им далее, удачи
стекло при подъеме идёт в перекос.
Дефлекторы случаем под резинку не стоят ? В моём случае перекос стекла вызывали именно они.
газированый уайт спирит
+ минеральное масло, которое очень любит разрушать РТИ.
пропоную звернути увагу і на зазори
Проходили.
Вилічилось?
Вилічилось?
так, але це не на Логані було.
В сучасних машинах ричажний привід, тому подібних проблем нема.
так, але це не на Логані було.
В "Москвиче" всегда стекло на перекос ставало
Георгич, так а решение проблемы в логане? замена тупо чего то или есть лечение?
Конкретно по Логану не подсажу, т.к. мну с этой бедой стыкался не на Логане. А на тех машинах я зажимал стекло, регулируя направляющие. И оно переставало клинить.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → электростеклоподъемник подымается туго.
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 94 запитів