Тема: сальник лівої півосі
логан 1.6 з лівої полуосі з кооробки підтікає масло, 300км як поміняв сальник, тече що на новому що на старому,
хто що порадить,? в чому проблема
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → сальник лівої півосі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
логан 1.6 з лівої полуосі з кооробки підтікає масло, 300км як поміняв сальник, тече що на новому що на старому,
хто що порадить,? в чому проблема
седня буду ехать к официалам посмотрим шо скажут. у вас прям капли видно?
за ніч калюжу накапало, а на попередньому каплі засрали весь захист
полуось возможно бракованная - металл с повреждениями на поверхности
візуально нічого не видно на полуосі тай якось 100000км наїздила
romkozem,
В мене була така проблема, потів пильник з перших днів з салону, так від'їздив років 6, і настав момент коли почав текти.
Заміша пильника нічого не дала, хоча брав один з найдорожчих.
Вирішерря дуже просте, взяти пильник оригінальний реношний.
Кожний виробник пильників робить їх під свої піввісі, на інші вони можуть підходити, але десь міліметр не сходиться і йому досить скоро приходить торба.
Рішення не з дешевих, але одне з найкращих.
Треба зважати що піввісь одна з найдорожчих частин ходової в нашхи Логанах.
Поделюсь старперовской практикой: если потек сальник, значит:
1. наиболее вероятно, что он изношен - Заменить, если есть возможность, если нет - подтянуть спиральную пружинку.
2. выработка беговой дорожки сальника - восстанавливается наваркой с послед. проточкой и шлифованием, или хромированием. Переустановкой сальника для рабты на новом, неизношенном месте.
3. Если потек сальник нового узла - брак сальника (литье, царапина. порез), или беговой дорожки - раковина, ржавчина, выбоина, царапина и пр.
4. Если текут несколько сальников - забита вентиляция узла - сапун.
В данном случае, если беговая дорожка полуоси круглая, не имеет выработки, раковин, забоин, ржавчины, то возможно достаточно будет укоротить спиральную пружину сальника.
Був тільки що під машиною. Сальники рідні не течуть. Пробіг 16000.
ищите тему про замену внутреннего пыльника
Ставь spidan.
А течет именно сальник-подшипник ? Прям масло стекает на полуось и капает? Может капает с нижнего края пыльника который входит в коробку?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-04-12 22:23:30[/merge_posts_bbcode]
Ось Вам http://www.logan.in.ua/forum/topic13555 … li-p2.html
Прочитайте мой пост №30, там понятненько.
ви трошки помиляєтесь, у мене не така конструкція, звичайна внутрішня граната яка запихається в кпп, і в кпп стоїть сальник
ви трошки помиляєтесь, у мене не така конструкція, звичайна внутрішня граната яка запихається в кпп, і в кпп стоїть сальник
Так зроблена права піввісь на Логані.
Не давайте советы,он и и так все знает. Или в магазине спросит
і ліва теж
А задня?
Игорь Петрович1, Дядя Федор, чего вы ёрничаете? У человека МЦВ, там коробка JR5 и совсем другая конструкция полуосей и сальников соответственно тоже.
romkozem, какой сальник ставили? (в смысле производитель)
Я посоветовал производителя.
хоть одна толкова людина !розбирається в тому що за коробка і про якій сальник я говорю
Вітаю, шановні!
Ось і у мене проблема з вн.салніком лівої півосі.
За день простої біля роботи під авто - маленька калюжка на асфальті (біля 5см в діаметрі)...
Буду міняти сальнік. Щодо пильника- то стан добрий. міняв рік назад..
Отоже. запитання: Порадьте марку сальнику, бо їх так багато... Проблема така я знаю, що популярна в логанах і впевнений, що тут багато хто вже міняв. Хотілося б купити нормальний, щоб поставити і на хоч пару- (а бажано більше) років забути про цю проблему...
Всім заздалегідь вдячний за підказки\поради...
CORTECO
https://www.logan.in.ua/shop/catalog/kh … 01029132b/
Spidan могу посоветовать Рекомендуют всё-таки пыльник, сальник и подшипник менять вместе.
ZEVS - Дякую. А вони правий і лівий однакові?
Игорь Петрович1 - дякую. А підшипник Ви мали на увазі шрус? Чи який підшипник? Ступіци може?
Роль сальника і виконує підшипник.
[merge_posts_bbcode]Added: 27-04-2018 16:40:11[/merge_posts_bbcode]
На днях, в срочному порядку потрібно було поміняти, вибирати ніколи було, кпив пильник+сальник/підшипник вже в зборі за 360грн GSP
Буду наблюдати що за виробник і скільки пробігає.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → сальник лівої півосі
Згенеровано за 0.169 секунд(и), виконано 94 запитів