alex.cver написав:Насчет тех 10% про которые писал Larsen, я просто ложу одно кресло и влизит "не только лишь все".
В цьому перевага хеча над седаном, адже в седані хоч складай, хоч не складай, а деякі речі не влізуть.
Але це не про мої 10% ти тут говориш. В мене не завжди є можливість скласти спинку.
alex.cver написав:Только у меня это 1%
Плюс в тебе є ще є Спорт, з більшим багажником, на всяк випадок.
alex.cver написав: В авто очень редко бывает даже 4 человека, чаще 2.
А в мене дуже часто буває 4, причому з дитячим кріслом.
alex.cver написав:Знаю одно что очень сильно не удобно на больших машинах в городе ездить/парковаться/обгонять/маневрировать.
Можливо, якщо різниця десь біля метра. Але якщо пару десятків сантиметрів, то в масштабах довжини авто, вона вприниципі не може відігравати ніякої ролі. На зручність паркування значно більше впливає обзорність, відчуття габаритів, ну і наявність парктроніків і камер. Для обгону важлива динаміка, але в міських умовах, вона у всіх майже однакова - всі обгони в місті можна виконувати навіть на 2-й передачі.
alex.cver написав:Очень мудро высказал человек на форуме мысль что машина в длину не должна превышать 4.20 м все что длиннее в городе не "удобняк"
А чому саме 4.2, а не, наприклад 3.8? Під шось підтасоване значення? Значить вже не об'єктивне.
alex.cver написав: У нас у одного МСВ ишника уже опа поцарапана и сбоку ручку двери и вокруг модмял.
Думаєш він на Сандеро меньше би потовкся? Тим більше в випадку ручки дверей - яким боком тут довжина авто, якщо цепанув боком, в межах бази?
Тут і на Смартах деякі кадри умудряються притиратися, так шо це проблема не в розмірах авто, а в голові водія. Звісно, якщо мова не йде про якісь дуже великі авто. По суті, розміри починають заважати тоді, коли вони значно більші за середні розміри авто в потоці. А в нас в потоках кожне друге авто - бус.
alex.cver написав:Каждая страна отличается, но столько сколько у нас сараев не видел я ни где.
Що ти називаєш "сараєм"? Поїдь в Німеччину, там універсалів дуже багато. Але не бусів (тіпа Трафіка чи Транспортера) чи великих кросоверів, чого в нас дохера...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0