Re: Моя "Чешка"
Двигун-мільонник?
Мільярдник!!!!
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Моя "Чешка"
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Двигун-мільонник?
Мільярдник!!!!
Їзди в Одесу. Витрата палива туди - 5,3 в основному по круізу 120 кгод, обратно - 5,9
В наше время, моторы миллионики не к чему. У данных моторов расход топлива ого го. Так они должны быть не напичканы современными технологиями.
У мотора 1.4 TSI расход по городу где-то 7 л.
У 1.6 реношного 10л.
Итого экономия на 100 км. - 3 л.
На 100000 -3000л.
В среднем при должном уходе, мотор 1.4 TSI должен 200000 км. отбегать аж бегом. На этом пробеге экономия топлива 6000 л.
Итого 6000х30= 180000грн.
За эти деньги можно мотор в идеал сделать.
А в итоге. Динамика и эластичность мотора.
А в моторе миллионике??? Ну да, долго ходит. Но сколько он топлива сожрет? И теперь вопрос? А нах он нужен такой миллионик???
Їзди в Одесу. Витрата палива туди - 5,3 в основному по круізу 120 кгод, обратно - 5,9
Немного больше чем у меня на дизеле. Только езда на 1.4 TSI это не езда на 1.5 cdi. На 1.4TSI одно удовольствие. И динамика и тишина под капотом.
тишина под капотом.
Є нюанс. Коли їдешь на випередження і наярюєш оберти з'являється гул, наче дизельний. Десь на Drive2 читав, що це не зовсім гул двигуна. Але щоб то не було - прикольно
Є нюанс. Коли їдешь на випередження і наярюєш оберти з'являється гул, наче дизельний. Десь на Drive2 читав, що це не зовсім гул двигуна. Але щоб то не було - прикольно
Я відразу зашумив капот - вібра + штатна шумка (ковдра) - ефект суттєвий. Двингун починаєш чути десь на 160, шумка перегородки моторного відсіку не достатня.
Немного больше чем у меня на дизеле. Только езда на 1.4 TSI это не езда на 1.5 cdi. На 1.4TSI одно удовольствие. И динамика и тишина под капотом.
На логане 1.5 тошнить 110 можно и реально, а на октавии так не сможешь - пол часа потошнишь и нажмешь педаль, Октавия на 150 только просыпается. Это сказывается на расходе. И фиг с ним. Если выставить круиз 110 то на октавии привезешь 4,6, я об одесской трассе без пробок.
На 1.4TSI одно удовольствие. И динамика и тишина под капотом.
Для многих главное, чтобы машина дарила эмоции. Давеча смотрел SRT, где один из ведущих приобрел с Америки бэху, которая дает 4,5 сек до 100. Но в этом и проблема. Сначала человек счастлив от совсем недорогой машины, потом для счастья надо все лучше и дороже. Совсем несчастливым уже подавай очень дорогие машины. Так что можно только позавидовать тем, кому Логан дарит эмоции и посочувствовать тем, кому для этих эмоций надо автомобиль подороже Но если серьезно, то все познается в сравнении. Для того, кто на бэхе делает 4,5 секунды, тачка с 7 секундами будет тупым тормозом. Если хватает машины с 13 секундами, то надо получать удовольствие а если уже нет удовольствия, значит надо собирать деньги
Если хватает машины с 13 секундами, то надо получать удовольствие а если уже нет удовольствия, значит надо собирать деньги
100% Доречі звернув увагу, що по Одеській трасі більшість водіїв їздить 110-130км/год.
150-180 їдуть одиниці. Раніше шумахерів там було набагато більше.
Так что можно только позавидовать тем, кому Логан дарит эмоции
Жестоко
100% Доречі звернув увагу, що по Одеській трасі більшість водіїв їздить 110-130км/год.
150-180 їдуть одиниці. Раніше шумахерів там було набагато більше.
Ну ось, а ти їздиш 140-160 (наче так писав). Отже ти і не тормоз, і не шумахер .
А льотчиків так, менше стало, вони в основному по ночах ганяють.
150-180 їдуть одиниці.
Ціна палива є важливим стримуючим фактором.
До речі сьогодні побачив гулю на передньому водійському колесі. Де встряг - не можу зрозуміти. Гуля наче не велика. Треба акуратніше їздити. Велике будівництво ще не всюди є.
Треба акуратніше їздити.
та негайно замінити, або хоча б переставити на задню вісь.
Ну ось, а ти їздиш 140-160 (наче так писав). Отже ти і не тормоз, і не шумахер
.
110 у мене крейсерська. Але час від часу 140-160 теж їду, але не дуже довго. Єкономія палива грає велику роль.. газ по 18 вже...((
Doc,
Что за шины?
Что за шины?
Hankook Optimo
Але час від часу 140-160 теж їду, але не дуже довго. Єкономія палива грає велику роль.. газ по 18 вже
на такій швидкості мабуть ціна газу вже не впливає, машина вже переключається на бензин?
на такій швидкості мабуть ціна газу вже не впливає, машина вже переключається на бензин?
Не факт
Garko, не переключає, іде довприск. 4200-4500оборотів. А переключає на бенз десь після 4800.
А переключає на бенз десь після 4800.
Коли у мене був Колеос і стояла BRC то газовики стверджували, що кількість обертів не головне, адже можна і на холосту ганяти двигун і тоді ніякого переходу не буде. Якось установка оцінює навантаження на двигун і лише тоді переходить на бензин. А от довприск бензину залежить від RPM. Хоча я вже не певен
А от довприск бензину залежить від RPM. Хоча я вже не певен
В налаштуванні проги BRC два фактори переходу і довприску-розрідження в впускному колекторі і оберти.
З'явилась можливість узнати скільки вартує крило і покраска його на Чешку.
З'явилась можливість узнати скільки вартує крило і покраска його на Чешку.
Співчуваю
Doc, в 300$ вклалися?
Співчуваю..
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Моя "Чешка"
Згенеровано за 0.209 секунд(и), виконано 94 запитів