clapan, я дууууууже рекомендую скористатись порадами T.M.S.
Бо як не крути, а бензодіазепіни у Вас таки знайшли. Як, коли і за порадою кого Ви це зробили правосуддя не задовільнить.
Я сумніваюсь, що Вас поставили на наркооблік - замало підстав. Інакше прав Вам не бачити, як власних вух без дзеркала.
І надалі - інструкція до препарату це не просто папірець. Іноді треба таки почитати. У малих транквілізаторів апріорі ніколи не пишеться протипоказами водіння чи робота з підвищеною небезпекою - тільки утриматись. Бо їх дія далеко не завжди призводить до негативного впливу на мізки. Ось наприклад в анотації до Сибазону (просто так не продається, тільки за рожевим рецептом!):
Слід утримуватися від потенційно небезпечних видів діяльності та від вживання алкоголю.
Слід утримуватись у данному випадку треба розуміти як неможна!
Тільки у великих транквілізаторів написано
не можна призначати під час роботи водіям транспорту та іншим особам, професія яких пов’язана з швидкістю реакціїта високою точністю рухів.
бо вони викликають певні реакції, які вплинуть на Ваш стан. Наприклад для Аміназину:
При застосуванні Аміназину може розвинутися такзваний нейролептичний синдром, який проявляється у явищах паркінсонізму, акатизії, психічної індиферентності, запізнілої реакції на зовнішні подразнення та інших змінах психіки. Іноді при застосуванні Аміназину спостерігається такзвана нейролептична депресія.
Тому, якщо Ви станете стверджувати, що не знали про небажаність кермування, довіряли лікарю, неподумали, тощо - програєте.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-05 17:24:19[/merge_posts_bbcode]
clapan написав:Тут по всему Кривому Рогу столько не нужных знаков понавешивали что патрульные которые меня остановили в частном разговоре сами не понимают зачем это.
Вже двічи на таку вудку ловили в Черкасах, але якось я ввічливо просив піти разом і перепровірити, чи дійсно він там є. Йшли, перепровіряли робили мені попередження і відпускали. Не знаю чого, але вже двічи так було.
Крім того, освідчення на нетверезий стан мало б бути чимось обгрунтовано. Запах, неадекватність поведінки, хиби при проведенні атактичних проб, інше. Вас не могли просто так повезти на аналізи. А лікар не мав права Вас освідчувати без направлення. А направлення не можна було писати без протоколу. А для написання протокол власне не було підстав!
clapan написав:Отдельно хочу подчеркнуть что сама фармакология таблеток такова что даже если они не влияют на организм они есть в крови.
Тільки не фармакологія, а фармакокінетика. І тут цифри такі. Період напіввиведення препарату з плазми (простіше кажучи це час, коли можна сказати, що препарат ще якось діє) для гідазепаму майже 87 годин, тому
clapan написав:Напомню что сам нарколог сказал что через сутки за руль точно можно
звісно можна, але Ви все ще під дією препарату. А період, коли він взагалі визначається в крові - 127 годин
Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
0
Спасибо сказали: OZZY, Evgenий, Андрей_1233