Александр007 написав:А как же без разгона, и обгона когда это нужно....
Ну дивись, тобі ж достатньо динаміки твого Рапіда і навіть Дастера? А у Форіка динаміка краща за будь-яких обставин. Тоді про який відсутній розгін мова?
Александр007 написав:Даже 2л тапок жмешь ....
Що значить "навіть" 2л? Для Форестера 2л це бюджетний варіант. Нормальний двигун у нього 2.5.
Александр007 написав:И что обороты растут высокие, он думает потом начинает разгонять...
Це ти про Субару говориш, чи про сферичний варіатор в вакуумі? Якщо порівнювати конкретно Форестер і Кодіяк, то якраз таки швидкість реакції на газ вища у Форестера.
А от загальна динаміка звичайно вища у Кодіака.
Александр007 написав:В снег буксовать нельзя, лес ... Песок и грязь не можно
Субару можна! В розумних межах звичайно, але це не Джатко якийсь там.
І, до речі, прохідність у Форестера краща ніж у Кодіака. У Кодіака значно швидше перегрівається муфта заднього приводу, у нього меньший кліренс і вцілому гірша геометрична прохідність, в нього гірше працюють електронні емуляції. Врешті решт, в тому числі і по вині коробки - він різко рве з місця, що буває небезпечно при вилізанні з говен. Короче для "сніг, пісок, болото" я б однозначно вибрав Форестер.
Ну а вцілому, як я вже казав, для міста краще підходить варіатор, для траси робот. Це може бути навпаки тільки тоді коли порівнювати найгірший робот з найкращим варіатором, або найгірший варіатор з найкращим роботом. Але в даному випадку ми порівнюємо два найкращих (в ціновій категорії) представники своїх видів, так що це правло залишається в силі.
Yeka написав:Нагадай яка гарантія на Кадьяк?
Я не знаю чому ти це питаєш, але на всяк випадок нагадаю що гарантія виробника не має прямого відношення до надійності чи довговічності авто. По-перше, різні моделі того ж виробника, з різним оснащенням і відповідно різною надійністю, як правило мають однакову гарантію. По-друге, ті ж самі авто на різних ринках можуть мати дуже різну гарантію. Тому я тобі нагадаю гарантію Кодіака не у нас, її ти і сам знаєш, а в Австралії, де вона становить 5 років без обмеження пробігу. І це тіж самі Кодіаки що й у нас, з такими ж коробками, двигунами і т.д.
Так чому ти про гарантію спитав?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0