Re: Продам свій Логан
І так, я військовий пілот АН 26
Респект и удачи в продаже!
Nissan QASHQAI 2.0 2021
Nobody dies a virgin, life fucks us all
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Продам свій Логан
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
І так, я військовий пілот АН 26
maple написав:І так, я військовий пілот АН 26
Victor Victor Bravo
Дякую) трохи вспилив зранку. Все добре, вибачте мужики.
Оновив фотки мого F4 Corsair.
Это мне Юра данные скинул по вашему авто. Сыну не спешно ищу
Машинка поїхала в Черкаси, з першого огляду. Що хотів за те й продав. Але вона була дійсно в ідеалі, покупець радий як слон. І мені за людину приємно.
Всім дякую. Тему офіційно можна закрити.
Якщо не секрет, яка машина наступна?
Згодом;) Це буде не Америка і не бляха.
Що хотів за те й продав
Поздравляю!
maple написав:Що хотів за те й продав
Поздравляю!
Дякую!
Мой Степвей ушел за 4 недели в феврале на РИА. Скидывал конечно. Раза с 4 просмотра забрали. Перекупам тупо не захотел продавать, да и такие стремные были что ппц они. Человек взял даже без тех. поверки на СТО, показал ему все бумаги по ТО, рассказал все чесно что делалось по гарантии а также все минусы и плюсы авто, сам показал сколы и сзади царапину на бампере и сверху чуток. Оказалось что не работал сигнал бибика. Я и не знал, не пользовался. Даж записался к дилеру Рыно, но чел срочно позвонил давайте мол завтра беру, я сам сигнал сделаю. Скинул ему ещё сотку на сигнал и все было отлично. Люди приличные попались, не жалко в такие руки отдавать авто было Оказалось что живут от нас с километр пешком. Им машинка понравилась ну и пробег там был конечно 61 тыс. Ещё поездит если следить за ней.
maple, Вітаю!!!
alex.cver
У мене було так, що це був перший адекватний чоловік, з тих які телефонували, сказав що намір купити залізобетонний. При тому, що про якісь особливі деталі по телефону навіть не питав. Сказав, що в першу чергу зацікавлений малим пробігом. Приїхав він до мене в 9:30 ранку, а в 11 ми вже були в МРЕО. Я йому віддав дві літри масла та концентрат антифризу,, два комплекти шин та чохол на авто. По його очах було видно, що його просто пре від радості. В нього колись був робочий логан, але на нього впала бетонна плита. Це був поціновувач Логанів. Чоловік займається проектуванням та встановленням сонячних панелей. Тож може й собі замовлю). В цілому я задоволений, звичайно трохи ще є відчуття що віддав щось дуже рідне. Це був мій перший автомобіль, який я викохував, але одна людина з потенційних покупців мені сказала, ні в якому разі не можна шкодувати. Тому я до цієї поради дослухався.
По наступному авто скажу спойлер " Korea can do", я думаю хто в темі, той відразу зрозуміє. Я вже навіть на неї пересів .
Ще раз дякую вам, одноклубники. Для мене наш форум залишиться особливим. Хоч часу багато не проводив на ньому, але регулярно читав, та є відчуття що знаю кожного з вас особисто;)
До речі, Гєна Samol телефонував мені, але зо три години до того вже була назначена зустріч з майбутнім власником.
Насправді, ми шкодуємо не за автомобілем, а за спогадами з ним пов'язаними. Тому, не треба сумувати, бо продано лише авто, а спогади лишились.
Насправді, ми шкодуємо не за автомобілем, а за спогадами з ним пов'язаними. Тому, не треба сумувати, бо продано лише авто, а спогади лишились.
Абсолютно згоден!
maple, щиро вітаю з вдалим продажем!
Вітаю з Днем Ангела, здоровя, успіхів, 1000000 км. без поломок
maple, вітаю з успішним продажем авто!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Продам свій Логан
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 91 запитів