Тема: Замена движка
У меня логан 2 ( 1.2 v16). Можно ли поставить двигатель 1.6 ?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Замена движка
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
У меня логан 2 ( 1.2 v16). Можно ли поставить двигатель 1.6 ?
В принципі можна, але простіше поміняти машину. А що не так з 1.2 мотором?
ruslan_geras, по идее - все можно. Но если подкапотное впритык под мотор 1.2 то без глобальной переделки передка- сложно
Но если подкапотное впритык под мотор 1.2
Я думаю, що кузова однакові, що під 1.2, що під 1.6.
Я коли купив логана 1.2 то теж якось неїхало воно в мене, але потім привик. Може залежить від темпераменту, я флегматик))))
можно. кроме механических приколов , в блок мотора еще прошивку впихивать от 1.6
ну и .. найти еще 1.6 нужно.. ходовой мотор на разборах. долго не лежит
В принципі можна, але простіше поміняти машину. А що не так з 1.2 мотором?
масло ест 1 литр на 800 - 1000 км
Garko написав:В принципі можна, але простіше поміняти машину. А що не так з 1.2 мотором?
сильно масло бросает на воздушный фильтр, я из за этого снял с него трубку отвода картерных газов. С неё масло сильно кидает.
Це скільки там пробігу.. бо я робив декілька логанів 1.2 з пробігами 350+ там такого не було.
ОгО...І який пробіг?
З таким масложором масло не міняють, але це вже двигуну не багато залишилося...
Власники пакету соку пильно будуть читати цю тему!))
А как с юридической точки замена двигателя? Где взял моторчик? Предъявите документики. Да тут с "бляхи" подвернулся. Знаю,что в техпаспорт не вписываются,но по вин коду легко проверяется полицией пр регистрации.
Власники пакету соку
????? Тобто??? Не зрозумів про сік.
????? Тобто??? Не зрозумів про сік.
Дуже тонкий натяк, щоб його зрозуміти треба зареєструватися на ланос-форумі і почитати їхні борт-журнали. Якщо коротко - то об'єм пакету соку дорівнює об'єму двигуна, якось так.
Предъявите документики.
На підставі чого? Ти ж не показуєш докі на лобове або на шарові.
ruslan_geras написав:масло ест 1 литр на 800 - 1000 км
ОгО...І який пробіг?
З таким масложором масло не міняють, але це вже двигуну не багато залишилося...
Власники пакету соку пильно будуть читати цю тему!))
Я знаю в користуванні двигун 1.2 з пробігом 480 тис, який експлуатається нормально. Причиною масложору може бути пробіг за 800 тис, який скрутили. Треба капіталити двигун.
А как с юридической точки замена двигателя? Где взял моторчик? Предъявите документики. Да тут с "бляхи" подвернулся. Знаю,что в техпаспорт не вписываются,но по вин коду легко проверяется полицией пр регистрации.
Був в паспорті 1.2, став 1.6 міняти треба техпаспорт і я думаю тут буде щось подібне до процедури переобладнання фургона під пасажирьский автомобіль, як роблять з Фіатами Добло, Рено Кенгу і т.д. Переобладнання, експертний огляд, сертифікація і т.п.. Мій батько робив це в 2006, якщо правила не помінялися.
У Логана 2 були комплектації з двигуном 1.6. Замінити можна, але при цьому міняти все - двигун в блоці з коробкою і можливо навіть піввісями, якщо вони іншої довжини. Двигун працює тільки в парі з коробкою, розрахованою під його момент і кількість обертів.
Valerik,
Двигатель накрывается не обязательно от пробега.
Существует ещё несколько причин.
Valerik,
Двигатель накрывается не обязательно от пробега.
Существует ещё несколько причин.
Я б разделил так:
1. Перегрев
2. Маслянное голодание
2. Длительное по времени и эксплуатации смешение масла и охлаждающей из-за разных причин
3. Прогар клапанов
4. Нарушение фаз - вытяжка цепи, проскок ремня, наконец обрыв со встречей клапана и поршня
5. Собственно износ.
А что еще кроме износа поршневой, задиров блока, порчи маслосьемных колпачков может вызывать масложор?
Правда и сам ответил - практически все вызвает преждевременный износ
Valerik,
Ещё на турбо двигатель убивает детонация.
Но это другие двигателя...
Rothmanz написав:????? Тобто??? Не зрозумів про сік.
Дуже тонкий натяк, щоб його зрозуміти треба зареєструватися на ланос-форумі і почитати їхні борт-журнали. Якщо коротко - то об'єм пакету соку дорівнює об'єму двигуна, якось так.
О, прикол))) Не знал.
А во сколько примерно выльется капиталка движка 1.2 D4F
Думаю мінімум 1к$ треба мати, щоб починати робити!((
Если Вы в Киеве, могу посоветовать СТО, где собаку съели на этих моторах. Брать б/у такой мотор стремно, если он был на газу может быть убита ГБЦ он очень капризный к регулировке клапанов - не делали каждые 15 тыс - голову на ремонт.
Игорь Петрович1 написав:Предъявите документики.
На підставі чого? Ти ж не показуєш докі на лобове або на шарові.
Это теория,а на практике номер мотора проверяют при перерегистрации и если он не совпадает?
Думаю мінімум 1к$ треба мати, щоб починати робити!((
За такие деньги можно бэу поискать.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Замена движка
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 94 запитів