VladNasadyk написав:Що порадите? Дякую!
Про таку проблему на першому Логані чую вперше, але у другого Логана це досить поширена проблема.
Багато хто намагався її усунути заміною запчастин, а ле досить не завжди це допомогало...
В мене така проблема існує вже мабуть років 5. Прояви, зазвичай, коли волога та прохолодна погода при першому старті утром.
Нічого не робив, усуваєеться та дригонина дуже просто. Потрібно превижати сцепу як для більш дінамічного старту (відпускати швидше).
В мене вже нога це робить автоматично при перших проявах проблеми...
До такого ж типу проблем ще належить задня передача, що іноді не вмикається.
Потрібно, при вмиканні задньої, трохи відпустити сцепу, щоб трохи провернуло шестерні і тоді передача гарно довмикається!
А ще запуск двигуна у мороз десь від -12 та нижче потрібно робити з прожимом педалі газу... Інакше можно вісадити акум, а двигун не завести...
До всього цього просто звик і вже не звертаю увагу...
Ще раз - я кажу про Логан-2 з двигуном 1.2, що з цього може бути у першого я не знаю. Раніше гадав, що нічого...
ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБОBan-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
0
Спасибо сказали: Андрей_1231