Re: 7 июля - очередная встреча Логан-клуба
Особливе прохання: не топіть без мене КЕЛЬТА,бо маю бажання дописати вірша (початок у одній ій ганебних гілок).
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → 7 июля - очередная встреча Логан-клуба
Особливе прохання: не топіть без мене КЕЛЬТА,бо маю бажання дописати вірша (початок у одній ій ганебних гілок).
Сусанин
Прикрути карту, бо навіть не здогадуюсь де це :dntknw:
Планирую быть
Простіше, де ми зустрічаємося бо я зовсім заплутався і Київ не моє рідне місто (поки що) давайте щось простіше :imho: :download:
Sphinx
Зробимо консенсус і викладемо кінцевий варіант... а старі знищемо... :upp:
Згоден :storstark:
Якщо вийде я не прийду а приїду :tbsenile: :crazypilot: тому дуже прошу маршрут трохи простіше :angel:
место будет в районе Родины-матери - ее видно со всех сторон, а остальное уже детали, -где повернуть и т.д.
А вот через спутник
Почисть личку,и сбрось адрес сайта с спутн.картой.Спасибо.
Если никаких проблем не будет глобальных то планирую быть. :storstark:
І капніть мені в приват хто планує виставлятися - дуже треба :visslar:
Пора робити попередній манюній списочок тих хто обіцяв К-Е-Е-Л-Ь-Т
А чё сразу Кельт, да Кельт?! :fuck:
Ітак маємо місце все ж таки під нашою матінкою - Батьківщиною (Родина-Мат по-русски). Місце зразу при виїзді з моста Патона, там пішоходний підземний перехід. Перед ним є заїзд і ось від нього і до сімейки Кия, Щека і Хорива, паркуємо свої транспортні засоби... Я буду одним з перших, тому ви побачите синього Логана... Там є деревцята для тіні і можна нормально поспілкуватись...
капніть мені в приват хто планує виставлятися
Не знаю хто ПЛАНУЄ... Я візьму ящие б/а пива "Балтика"-0... Хто ще щось бажає - купуйте окремо, бо магазинів поблизу там немає...
Перелік людей що будуть 100% і тих хто планує бути:
Будуть 100%:
Кельт
Скіфія
Sphinx
Сусанин
rozumnyk
Alex55
ГОША
AlexK266
Планують бути:
Mirua
DeNYoS
Winner
Хто ще планує бути?! Бо ми звідти не виїдем поки все пиво не вип’ємо! :storstark: :storstark: :storstark:
Хто ще планує бути?! Бо ми звідти не виїдем поки все пиво не вип’ємо!
кельт!! ты говоришь о Целой бутылке пива?????
knizhenko aleksandr
А флудить у іншу тему!!! :babruysk:
Ти кажи: "Будеш чи ні?!"
98% буду! (2% - залишаю на різне там непередбачуване... :crazypilot: )
А Президент бути планує? :crazypilot:
Кельт скоріш за все прийдеться візяти 2 ящика один ще з мене :alc:
Але це ми вирішимо трохи блище до дати :rock:
прийдеться візяти 2 ящика
Sphinx
А що тобі заважає його взяти?! :dntknw:
А Президент тихенько мовчить... :smoke:
та думаю що буду
Crazy Poison
Поновлювати список присутніх буду кожен день... :rtfm:
Ви будете самі? І флешку мою захвати... :visslar:
Славик! Специально для Тебя съездил пофоткал... Место встречи изменить нельзя!!!
1. Вид въезда (если едешь из-под моста) - он перед пешеходным переходом, а есть еще один за ним - тем кто не может вписаться в первый - можно заезжать во второй. Для тех кто проскочит и этот - далее метров 500 напротив памятника ладье со Щеком,Хоривом,Левом и Лыбидью - есть третий заезд.
2,3. Парковаться можно так...
4. Или так...
5. А можно Ваще вот так.
Славик! Специально для Тебя съездил пофоткал... Место встречи изменить нельзя!!!
Это там встречаемся?
Это там встречаемся?
Так... На першій фотці видно заїзд... Прямо перед підземним переходом :upp:
1. тут можно разместиться...
2. или тут
3. это парк внутри
4. тут можна искупнуться... или искупать Кельта.... :lol:
5. тут можна прогуляться
Поновлюємо список:
Будуть 100%:
Crazy Poison
Arriva
Кельт
Скіфія
Sphinx
Сусанин
rozumnyk
Alex55
ГОША
AlexK266
Планують бути:
Mirua
DeNYoS
Winner
knizhenko aleksandr
Ще один вигляд:
Подтверждаю свое присутствие на встрече. Все,что ранее писал,в силе (т.е. вступление в члены клуба с соответствующим ритуалом). ВАЖНЫЙ ВОПРОС !!! Брать водку или пиво?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → 7 июля - очередная встреча Логан-клуба
Згенеровано за 0.130 секунд(и), виконано 91 запитів