Александр007 написав:Это тебе всегда задаётся что ты всегда правый и другого себе не представляется..
Ну, враховуючи що в цьому діалозі ти не спростовував моїх тверджень (крім розходу Пріуса, але про це ми можемо продовжити, я тільки за), значть ти згідний з тим що я все правильно сказав.
Про економічну вигоду гібридів ти говорив те ж саме що і я. Ну а про те що у кожного свої пріоритети, я думаю ти заперечувати не будеш, значить теж я все правильно сказав.
Так в чому я помилявся в цій розмові?
Александр007 написав:Бо у других своего мнения быть не может.
Ну що ти таке говориш? Коли я сказав що кожний вирішує що йому важливіше, тобі це не сподобалось, а тепер ти кажеш що я проти того щоб у кожного була своя думка? Де логіка?
А от що стосується фактів, то тут нема думки, ні твоєї ні моєї. Є факти, можна їх обговорювати, але вони від будь-чиєї думки не змінюються. Єдине що я можу якісь факти не знати, або знати не правильно, так само як і ти. От тоді можна уточнювати і спростовувати.
Александр007 написав:Всегда во всех сообщениях много текста, самый умный...
Капець... в тебе точно комплекси... ![facepalm](./extensions/bbcode_smiles/img/facepalm.gif)
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-10-19 14:42:40[/merge_posts_bbcode]
Александр007 написав:Купил Рав 4 и тебе кажется что ты крутой.
Ах он воно що! Ні, друже! Я не вважаю що це круто! Це ти так вважаєш. І схоже я був правий - заздриш! Розслабся - і РАВ4, і гібриди, і авто за 100 штук - це лише транспортний засіб.
![lol](./extensions/bbcode_smiles/img/lol.png)
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-10-19 14:44:48[/merge_posts_bbcode]
Александр007 написав:Я просто высказал свое мнение и ......ты сразу я завидую... Тебе что-ли..
Ти почав доказувати мені що екологія не потрібна, потрібна економія. Нафіга? Я ж не доказував що потрібне а що ні. Почитай уважно. Мені пофіг, я просто сказав що краще у гібрида а що гірше. А ти давай доказувати мені що гібриди погані. При тому що я НЕ казав що вони хороші! Розумієш, ні? З чого це якщо не від якихось комплексів? ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Автоматчик1