Ну, дизайн штука така. Однак я думаю, що більшість людей все ж таки звертають увагу на те, чи подобається їм авто на вигляд, на дотик, на звук, запах і смак. Однак свідомо, розуміють що все це не має ніякого значення. Тому в багатьох випадках, коли кажуть що мені все-одно, головне щоб (далі слідує перелік об'єктивно корисних характеристик), насправді просто самі переконують себе в цьому. Однак підсвідомість так просто не обдуриш (хіба шо займатись автотренінгом), тому якщо авто не подобається, то так воно і буде. І це приховане, проігнороване свідомо, почуття, буде постійно, більше чи меньше, псувати настрій. Зменьшуючи задоволення від володіння і користування таким авто.
Саме тому, не дивлячись на весь прагматизм мого вибору, який я завжди роблю дуже педантично, з вагоном всяких вимог і пріорітетів, я все ж таки намагаюсь зрозуміти чи я зможу жити з таким авто, чи воно мені подобається, чи просто нейтральне, чи не дуже, але можна терпіти, чи просто страшне і буде завжди доставати. От останнього, яке б воно не було вигідне в усіх інших відношеннях, я таки постараюсь уникнути і не купляти. Тим більше що в наш час, вибір настільки великий, що можна вибрати і з підходящим виглядом і з всіма потрібними ТТХ.
Як приклад, дорестайлову Тойоту РАВ4 я навіть не розглядав як варіант. Після щупання і катання, і роздивляння зі всіх сторін зрозумів що я з цим виглядом ніколи не подружусь. А післярестайлова - прямо красуня стала.
Так само я не впевнений що взяв би собі Логан першої чи другої фаза (першої точно ні, з другою ще може б і змирився). А коли я перший раз побачив Логан 2013 року, здалеку, на стоянці в нас Рено їх рекламувало, я не знав що це за модель (крім того що це Рено, адже ромб видно дальше ніж саму машину
), але відразу промайнула думка що прикольна тачка, нехіло було б собі таку. Потім вияснив що це Логан і був приємно здивований. А через пів- року я йото так і купив в результаті.
Ну а з вибором БУ там взагалі на любий смак, адже ціни більш доступні і залежать від року. Хочеш Мерс? Не питання, просто буде старіший ніж Ланос і все. 
Короче до чого це я? Думаю таки не варто купляти авто, яке на вигляд зовсім не подобається, навіть якщо воно дуже вигідне у всіх інших відношеннях.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0