Тема: freewill's Logan (Ambiance, 1.6, синій металік, ГУР + конд.)
Вчора забрав нарешті мою ластівку. Менеджер видав мені на гора купу інформації, яку я не в стані був сприймати, то ж ми в кінці-кінців потисли один одному руки і я поїхав, маючи за собою лише досвід водіння в автошколі місяць тому. Після виїзду з салону (кий-авто) по незнанню поїхав не в тому напрямку і закінчилося паливо, але на щастя все закінчилося добре, завдяки друзям. Прекрасна машинка. Сподіваюся вона витримає всі ті знущання, які може завдати на перших порах такий ламер, як я. Ще ні в чому не мав часу розбиратися (навіть бортовий годинник ще не наставив), стараюся запам"ятати поки ключові речі (обкатка, сигналка, ручнік, магнітолу не забути забрати і багато іншого т.д.), в капот, різні рівні-шрівні мастил-рідин навіть ще не дивився. Буду розбиратися по ходу, обіцяю любити її, сподіваюсь, машинка відповість мені тим же і буде служити вірою і правдою найдовший час.
Є у мене до вас, шановні друзі, таке питаннячко - в багажнику серед всього іншого дорожнього набору, який люб"язно подарував мені автосалон, лежить така чорна кругла пластмаска з поролоном (буде час - я сфотографую). Що це таке?
Фото запощу якось згодом, коли відійду від перших вражень
Стало: Skoda Oktavia 2.0