smyk написав:Grey
На скількох тисячах відмовились міняти? До 45 тис. вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ поміняти...
Точно зараз вже й не скажу, чи звертався я до ЮРК до 45 ткм, чи після 45 ткм...
Я чув, що тарабанила підвіска трохи, але було то якраз перед ТО-45 - то я вирішив що під час цього ТО й подивиться "мастєр"... "Мастєр" то подивився, і сказав що все Ок. А через два тижні після ТО-45 я не витримав, і заїхав до правильно майстра, давно знайомого. Ну той і виявив наконечник, гумки... Я поїхав на ЮРК, тіпа, "шо за фігня?"... А там сказав молодий хлопчина, який на прийомці, що "ніфіга, не гарантія при такому пробігу"... Отаке... Знав би раніше, що зобов"язані, то вимагав би... А так, купив тоді в ЮРКа все, і поїхав робити до свого майстра...
Зазвичай я ТО проходжу трохи раніше, ніж досягаю планового пробігу. Але за 2 тижні після ТО могло вже й перейти через 45 ткм... Тому виходить, що формально ЮРК правий... але ж то вже чути було на ТО-45 - зробили вигляд, що все нормально...
Про того "мастєра" з ЮРКа пишу в лапках тому, що дуже не сподобався мені той ламайстер... Не сказав, що ходову тре робити; зняв спочатку повітряний фільтр, а тоді почав компресором пил видувати з свічних колодязів, при знятій кришці фільтра і без фільтра - весь пил туди почав осідати... Я зробив зауваження - то він поліз "пшикалкою" колодязь повітряний продмухувати... Пофігіст ще той...
До того нормальні майстри були, інші. Коректні, акуратні - а тут попалось якесь чмо...
Я після цього вирішив не їздити до них без крайньої потреби. Масло/фільтри/свічки я й сам можу замінити, а по ходовій добрий майстер свій є...
Logan Prestige 2007 (був)
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП
0