vetalmit, якщо вибір серед б/у, тоді важливіше стан і вік конкретних шин, ніж їх модель. Залишок протектора, в зимових шинах, повинень бути не меньше 4мм. Якщо там 4мм, то навіть найкрутіша зимова шина вже перестає бути зимовою. В Нокіанах навітьє індикатор сніжинка, який на 4 мм просто стирається і зникає, вказуючи що це вже не зима. Тому якщо купувати для себе, щоб їздити зимою, треба дивитись на скільки міліметрів залишок протектора більше за 4мм. Це і буде залишок зимового ресурсу.
Крім того, можуть бути дефекти - гулі, численні латки. Чим їх меньше (латок, з гулями взагалі не можна їздити), тим краще при виборі.
Якщо шипована, то ще й на шипи дивитись. Скільки не вистачає, наскільки вони стесані (буває що вроді шип є, але зуб на ньому вже відсутній).
Оцінивши це все, вибирати найкращу, і можна особливо не дивитись на модель - бо зношена супер крута шина, стає гішою за найдешевшу бюджетну нову.
Ну а з цього списку, якщо стан там однаковий, я би вибрав Хаку 4.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-10-27 16:37:42[/merge_posts_bbcode]
vetalmit написав:За такую Nokian Nordman RS просят 1650 грн/ 4 шт. Протектор 6-7 мм. 2013 г/в
Якщо нема ніяких особливих дефектів, то це не поганий варіант. Я так думаю. Найдешевші нові в такому розмірі починаються з 500-600грн (всякі Росави з китайцями). Думаю 3-річний Нордман з таким протектором можна вважати за кращий варіант.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: vetalmit1