26

Re: Кто шарит в инглише, нид хелп!

Bumerdes написав:

LawGun
зачёт)

PS уже исправил в титрах

PPS Очень жалею что в школе учил френч, сейчас мне инглиш больше нужен;
не подскажите какойнть хороший курс по инглишу, бо на курсы времени нет абсолютно

Я в школе учил немецкий, но когда поступил в университет (он тогда был в Киеве один  :) ), меня "заедало", что ребята из группы, учившие в школе английский, что-то между собой трындят об "читается Манчестер, а пишется Ливерпуль" и прочих премудростях, и я решил тоже изучить английский. Под руки попал школьный учебник английского, как второго языка, для 9-10 классов специализированных школ. Начал со словарем ковырять тексты. Произношению позже учился по пластинкам Диксона (были такие). После университета пошел на четырехгодичные вечерние курсы (а уже тогда не верили, что я английский не учил в школе), которые и закончил, что само по себе не очевидно, так как 90 процентов поступавших бросали. И дело даже не в деньгах: за семестр платили 20 рублей, а в том, что надо было регулярно ходить и учиться.

Если Вы французский действительно учили, английский будет учить значительно легче. Ведь масса слов совпадает, просто прононс другой.

К примеру. Английское слово go - идти, происходит от немецкого gehen. А went (пошел - "идти" в прошедшем времени) - от французского venir - идти.
А цыганское "пошли" звучит "авэно". Произошло из румынского. Румынский - от латинского. Помните veni-vidi-vichi - пришел-увидел-победил.

Если Вы будете относиться к изучению языка, как к интересному занятию (скажем, развязыванию ребусов-кроссвордов) - обязательно выучите.
Самый простой способ изучить язык - начать читать что-нибудь несложное, но интересное. Я, изучая английский, читал адаптированные для младших классов "Остров сокровищ", "Робинзона Крузо" и тому подобное.

Это был мой подход.

При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
  0

27 Відредаговано Vovanerius (2008-07-03 17:48:50)

Bumerdes
слушал Илону Давыдову - скучноооо :acklad:, и удалил с компа. Но может комуто и помогает...

Dacia LAgan Ambiance 1.4 серебро металик
СOOL!
  0

28

dreamer написав:

Загалом, єдине що насправді потрібно - це наполегливість і організованість.

У багатьох випадаках організованість самому організувати важко. То футбол по телевізору, то олімпіада, то в форумі покалякати- все щось заважає. Краще ходити на вечірні курси і виконувати всі завдання, або, в крайньому разі, поступити на заочні курси. Там хоч-не-хоч, а треба відкласти все вбік і сідати робити завдання.
Або ж це має бути захоплення: всі інші заняття по-боку, найцікавіше - це вивчення мови.
Мені просто подобалося ходити на курси: нові знайомі, цікаве спілкування. Заплатив руб за вечір, а вечір проводиш набагато цікавіше, ніж в театрі.

При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
  0

29

oleksy написав:

Вже півтора роки як займаємось з дружиною вивченням англійської мови - скільки пива було недовипито, скільки ночей недоспано! Але радує вже те, що результат потроху починає з'являтись.

plus Спочатку - потроху, а далі все швидше і швидше - запевняю! rock

Bumerdes написав:

Хотябы разговорный осилить, на первое время. А как на счет аудиокурсов, всякие там Илоны Давыдовы и диджей Паша?

ІМХО: не треба ніяких Давидових і діджеєв. Для знання мови на розмовному рівні необхідно мати в голові активний запас слів і виразів, якими можна вільно оперувати. Найпростіший (і найефективніший) спосіб досягти цього - кожен день вчити напам'ять якись шматок тексту чи діалог, а потім розказувати його будь-кому - дружині, коту, або дзеркалу - немає значення, головне багато разів "проговорити" вивчене. Якщо при цьому записувати себе самого на магнітофон, поступово навчаєшся  помічати і виправляти власні помилки. Найкраще вчити тексти, озвучені носіями мови, наприклад, з  аудіокурсів. Купувати нічого не потрібно - в інтернеті їх повно. Дуже раджу прочитати біографію Шлімана - хлопець без засобів для існування з нуля самостійно опанував кілька десятків мов, прочитав Іліаду давньогрецькою і розкопав Трою. І це може кожен. rock

Logan MCV Laureat синій мінерал
  0

30 Відредаговано dreamer (2008-07-03 18:32:32)

LawGun написав:

Мені просто подобалося ходити на курси: нові знайомі, цікаве спілкування. Заплатив руб за вечір, а вечір проводиш набагато цікавіше, ніж в театрі.

В такому разі Ваше знання англійської можна вважати дуже корисним побічним ефектом приємного відпочинку  app.
Як на мене, головне  - це знайти для себе реальний практичний спосіб опанування мови і наполегливо вивчати її. А будуть це платні курси, особистий репетитор чи просто англійська книжка + словник - не має значення. tbsenile До речі, не зашкодить також регулярно дивитися будь-які передачі по англомовних каналах чи слухати новини по радіо. Це особливо корисно, коли ні на що інше вже не залишилося сил.

0

31

dreamer написав:

До речі, не зашкодить також регулярно дивитися будь-які передачі по англомовних каналах чи слухати новини по радіо.

Не зашкодить, але й нічого практичного не дасть. Повірте мені. Я погано сприймаю на слух англійську і німецьку, особливо коли це не дикторський текст, а, наприклад, фільм. Коли в перші пребудовні роки в Києві по 7 каналу запустили трансляцію із супутника, я думав: от, нарешті, підтягнуся зі сприйманням мови на слух. CNN у мене тарабанив з телевізора місяцями без упину. Тоді ще Бурю-В-Пустелі, організовану Бушем-старшим, наживо транслювали. "Нічєво нє падобнаво", як казав один герой фільму. No pain - no gain. З мовою потрібно активно працювати. Самому розмовляти, спілкуватися. А для вивчення писемного слова - обов"язково багато читати.

0

32

LawGun написав:

З мовою потрібно активно працювати. Самому розмовляти, спілкуватися. А для вивчення писемного слова - обов"язково багато читати.

Що більше засобів - то краще g_hosp. Зрештою, йдеться лише про можливості вибору. imho2

0