1

Тема: Ціни на Logan у 2009 році

Шановні, логановоди!!!
Читаючи форум, був дуже приємно здивований різноманіттям тем, що обговорюються, а також учасникам форуму, які, як на мене, є дуже гарними людьми!!

Зараз моя сім`я хоче придбати нову автівку, вибір впав на Логана (батькам всеодно, ну а я так вирішив  big_smile ).
Так ось: ніхто не має прав у сім`ї, а тому постало питання: купувати машину після одержання прав, а батько йде на курси з 10 січня, чи купити зараз, хай машинка постоїть 2 місяці у дворі?

А виникло це питання, бо дуже насторожили заяви про значне підвищення цін на іномарки у 2009 році.
Шо ви можете порадити??? Наскільки правдивими є ці заяви, і чи варто купувати авто зараз???
Дякую за допомогу!!!

0

2

Re: Ціни на Logan у 2009 році

Ну їздити без прав керування автівкою все одно користуватися не зможете, а трапитися може все що завгодно - ми ж в Україні.

Робіть так як вважаєте ви особисто.

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

3

Та я розумію, що їздити не зможемо, тому і питаю про ціну, а так взагалі не горить, можно почекати і 2 місяці.

0

4

True
Если можно вопрос, в какой комплектации собираетесь покупать логан? И сколько это счас в деньгах?
п.с. Мое мнение: в данной ситуации я бы взял счас б.у., 1-2 летнюю в хорошей комплектации и состоянии (кончено прийдется поискать)

0

5

ну что будет через 2 месяца в стране предсказать тяжело, хотя есть предположения.
я бы делал так
- если деньги в долларах - ждал бы 2 месяца и спокойно получал права и брал бы не логан а что-то бу.
кстати на autoua уже мазды 6 5летние за 11500 долларов уходят. то ли еще будет.
но если решитесь на бу машину - смотреть смотреть смотреть с человеком который разбирается. я кстати в свое время не решился, сейчас уже не знаю.

просто нахожусь до сих пор под впечатлением. в воскресенье друг купил бмв 525 е39 2000 года за 12 тысяч.

0

6

Vladimir_K написав:

Если можно вопрос, в какой комплектации собираетесь покупать логан? И сколько это счас в деньгах?
п.с. Мое мнение: в данной ситуации я бы взял счас б.у., 1-2 летнюю в хорошей комплектации и состоянии (кончено прийдется поискать)

Поки що зупинились на 1.4 Лауреті, приблизно 75 кгрн.

0

7 Відредаговано True (2008-12-04 08:13:45)

Вадимка написав:

ну что будет через 2 месяца в стране предсказать тяжело, хотя есть предположения.
я бы делал так
- если деньги в долларах - ждал бы 2 месяца и спокойно получал права и брал бы не логан а что-то бу.
кстати на autoua уже мазды 6 5летние за 11500 долларов уходят. то ли еще будет.
но если решитесь на бу машину - смотреть смотреть смотреть с человеком который разбирается. я кстати в свое время не решился, сейчас уже не знаю.
просто нахожусь до сих пор под впечатлением. в воскресенье друг купил бмв 525 е39 2000 года за 12 тысяч.

На жаль, гроші у гривні.

0

8

Если в гривне, думаю надо брать сейчас. Следующий год это рулетка - непонятно, что будет с акцизами, гривной....
75 000 гривен сейчас это чуть больше $10000.  В 2006 году о таком только мечтать можно было smile

0

9

True
Бери 1.6 лучше - разница в цене небольшая и главное - бери сейчас - через месяц авто подорожают.

В этой жизни возможно всё, невозможно увеличить сутки хотя бы на одну секунду...
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
  0

10 Відредаговано Ant (2008-12-04 10:43:23)

Як шо є гривня, то брати однозначно зараз, дешевше не буде, за 75тис. зараз вроді і Престиж можна взяти за такі гроші, по крайній мірі так кажуть на сайті Дачі, бери зараз і хай собі стоїть два місяця, заодно на зимовій гумі з економиш. Зараз якраз самий вигідний момент для купівлі авто.

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

11 Відредаговано RED (2008-12-04 11:40:00)

True написав:

Так ось: ніхто не має прав у сім`ї, а тому постало питання: купувати машину після одержання прав, а батько йде на курси з 10 січня, чи купити зараз, хай машинка постоїть 2 місяці у дворі?

Ну если не горит, в конце марта могу недорого продать свой 2-летний Лауреат 1,6 с кондиционером, хорошей музыкой, литьем и прочим. Фотки в бортжурнале.  wink

0

12 Відредаговано Ihor (2008-12-04 14:48:03)

Я б радив за гривні брати зараз, причому не пошкодувати ще ~500$ і взяти двигун 1,6...
А ще ліпше взяти "базовий" Престиж і тішитись.  smile 

P.S.
При теперішніх цінах зараз Citroen C4 Picasso коштує стільки у доларах, скільки мій Логан Престиж у травні...  shok

0

13

Ihor написав:

Citroen C4 Picasso

Именно ПИКАССО?!   shok  kez_15  Или обычный С4 ?!

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

14 Відредаговано Winner (2008-12-04 16:48:29)

Слава, Мега в моей комплектации в долларах сейчас стоит 15700 у.е. roll
я же брал за 23000

В этой жизни возможно всё, невозможно увеличить сутки хотя бы на одну секунду...
  0

15

RED написав:

Ну если не горит, в конце марта могу недорого продать свой 2-летний Лауреат 1,6 с кондиционером, хорошей музыкой, литьем и прочим. Фотки в бортжурнале.

Дякую, але цікавить Логан 2 фази, і б\у батьки не хочуть.

Ihor написав:

Я б радив за гривні брати зараз, причому не пошкодувати ще ~500$ і взяти двигун 1,6...

Що реально 1.6 краще? Просто я виходив з логіки шо машина буде перша, а отже особливої потужності не треба.

0

16

True написав:

особливої потужності не треба.

об особенной мощности никто и не говорит, просто 1.4 8кл. маловато будет, особенно на трассе при обгоне...

0

17

шо перша, то нічого не значить і особливої потужності ти не відчуєш, но пару кінських лишніх сил ніколи зайвими не бувають і де коли ой як потрібні

0

18

Ant написав:

шо перша, то нічого не значить і особливої потужності ти не відчуєш, но пару кінських лишніх сил ніколи зайвими не бувають і де коли ой як потрібні

Ясно дякую!!
І ще питання де зараз можно глянути достовірні ціни на Логан.

0

19

True написав:

І ще питання де зараз можно глянути достовірні ціни на Логан.

http://www.dacia.ua/logan/prices/

0

20

А це ціни вже на 2 фазу?

0

21

ага, на першу- дешевше

0

22

Ага ще раз дякую.
Поцікавився пропозицією взяти Престиж, та він виходить в базі дорожчий  angel , ніж Лаурет 1.6 з кондиціонером та іншими прибамбасами.
А ще дещо бентежить те, що в Престижі одразу мп3, а все одно його треба буде міняти, а хохляцька натура душить big_smile

0

23

True написав:

Поцікавився пропозицією взяти Престиж,

моя порада, зайди в салон, посиди в  Престижі і всі сумніви пройдуть

0

24

smile

0