Re: Магнитола, акустика.
muha
кофе угостишь
? :angel:
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → Магнитола, акустика.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 45 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
muha
кофе угостишь
? :angel:
Winner написал:
кофе угостишь
Подходи у нас на первом етаже автомат
Winner
Коля, кофе у него с кофейного атвомата :censored: Я уже раз повёлся... Прости за :offtopic: :like: :retas:
Подходи у нас на первом етаже автомат
я так не играю :P
люблю натуральный
muha
Фото магнитолы
Еще не возникло желание продать?
Після прочитаного склалось враження, що краще акустику брати однакову для установки спереду і ззаду - буду брати однакову діаметром 13. Тільки от яку треба вирішити.......
А магнітола?
Одні кажуть Alpine - хороший звук, інші радять за ті ж гроші Pioneer чи Sony - там більше наворотів всяких.
ТАк є різниця в якості звуку чи це все таки міф (для бюджету до 1000грн)???
практично не має, так само як і в акустиці, до речі штатна акустика ні чим не гірша від дешевих піонерів і інших братанів такого ж цінового сигмента, так шо раджу купити штатну логанівську, до речі хтось навіть в нас продавав, по якості звучання нічого не втратиш, а в коштах виграєш
Після прочитаного склалось враження, що краще акустику брати однакову для установки спереду і ззаду - буду брати однакову діаметром 13. Тільки от яку треба вирішити.......
А магнітола?
Одні кажуть Alpine - хороший звук, інші радять за ті ж гроші Pioneer чи Sony - там більше наворотів всяких.
В током бюджете больше стоит обращать внимание на внешность. Одинаковость акустики не догма. Дело в том, что вы, как водитель, слушаете фронтальную пару. Задние динамики приглушены.
VITOL написав:ТАк є різниця в якості звуку чи це все таки міф (для бюджету до 1000грн)???
практично не має, так само як і в акустиці, до речі штатна акустика ні чим не гірша від дешевих піонерів і інших братанів такого ж цінового сигмента, так шо раджу купити штатну логанівську, до речі хтось навіть в нас продавав, по якості звучання нічого не втратиш, а в коштах виграєш
Согласен.
До 1000 грн можно купить JVC - идеальное сочетение цена-качество, при чём не самую дешёвую...посмотри здесь http://avtozvuk.com.ua/catalog.php?r=1
Після прочитаного склалось враження, що краще акустику брати однакову для установки спереду і ззаду
Можна зекономити і акустику ставити тільки спереду. Якщо цікавить штатна, можу віддати свою пару.
VITOL написав:Після прочитаного склалось враження, що краще акустику брати однакову для установки спереду і ззаду
Можна зекономити і акустику ставити тільки спереду. Якщо цікавить штатна, можу віддати свою пару.
Дякую, але вирішили поставити нову (в нову машину), та й ви у Львові.......... Краще ше почекаєм
ДЯКУЮ
Дякую, але вирішили поставити нову (в нову машину), та й ви у Львові.......... Краще ше почекаєм
ДЯКУЮ
Возьмите лучше родные логановские, а ПЕонеровские динамики за 200 грн пусть берут другие. Вам дело советуют.
VITOL написав:Дякую, але вирішили поставити нову (в нову машину), та й ви у Львові.......... Краще ше почекаєм
ДЯКУЮВозьмите лучше радные логановские, а ПЕонеровские динамики за 200 грн пусть берут другие. Вам дело советуют.
Верно. Да и если брать новую акустику, то имеет смысл вложить деньги в приличные компоненты.
Дякую, але вирішили поставити нову
а шо в акустиц, яка стояла пів року в машині, може бути не нового, можна сказати, тільки прогрілася, але то таке якшо лишні гроші карман тиснуть?
то имеет смысл вложить деньги в приличные компоненты.
а це вже зовсім інша вагова категорія
а шо в акустиц, яка стояла пів року в машині, може бути не нового, можна сказати, тільки прогрілася, але то таке якшо лишні гроші карман тиснуть?
Тоді таке питання: Чому акустику, яка пропрацювала пів року вирішили замінити?
PS Чув, також, що штатна акустика не найкращої якості
Тоді таке питання: Чому акустику, яка пропрацювала пів року вирішили замінити?
тому, як писав вище, перейшли в іншу вагову категорію, іншими словами, це поміняти Логана на Мерса, а це інші кошти не тільки по компонентам але по підготовці машини для тих компонентів. Ніхто ж не каже шо логан погана машина і для своїх грошей навіть дуже чудова, так само і з штатною акустикою, для своїх грошей дуже пристойна і мало того коли підключив голову Алпайн до штатної акустики іграла вона не гірше Герців ДСК 13см, які находяться в середньому ціновому діапазоні 700грн
PS Чув, також, що штатна акустика не найкращої якості
порівняно з чим?
Ше раз повторюся для прослуховування радіо, мп3 хватить з головою, слухаючи іншу музику не хватить того шо коштує до 1000грн
.......... коли підключив голову Алпайн.......
а який Алпайн? модель
і які ваші враження?
9880R- враження позитивні, музичний апарат
Народ, подскажите пожалуйста какой диаметр фронтальных динамиков
iji
13см/5дюймов, стоят в специальной корзине.
Вопрос к специалистам. Стоит покупать или нет Challenger CH-8053 Razor http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=5454
Стоит покупать или нет Challenger CH-8053 Razor
Я б неставив, тільки по тій причині що морда буде частково кнопки склопідіймачів закривати, але це суто моя думка. А про фірму Challenger чув двоякі відгуки, одні бакланять, другі кажуть що ніби нормально. Але людину яка б сказала що це суперська фірма ще незустрічав.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 45 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → Магнитола, акустика.
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 89 запитів