Don Kortes написав: Скачай сам цей альбом і послухай. Не знаю у чому там різниця але сам все почуєш
Я не про альбом, а про формат. Це технічне питання. Різниці в якості почути не можливо не тільки тому що в людини є певні психофізіологічні обмеження (наприклад ти ніколи не почуєш звуку з частотою вище 20кГц, а скріш за все, навіть вище 18 кГц, і ніколи не почуєш співвідношення сигнал шум в 96дБ, а реально і це неможливо), але ще й тому, що апаратура на якій ти відтворюєш цей запис, скоріш за все, всеодно все переведе в 44кГц 16біт, протім пропустить через ЦАП, який ще більше понизить якість, і на завершення, аналоговий тракт з акустичною системою зробить якість звуку, гарантовано нижчою ніж якість CD.
Тільки якщо в тебе вся апаратна частина насправді аудіофільська, обмежень буде меньше, але всеодно, по бітрейту явний перебор, адже оригінальні записи пісень (Deep Purple то взагалі) мають значно нижчу якість. Та й радиш ти мені це все послухати, не уточнюючи на чому? В будь-якому разі - фізіологію людини не зміниш, і різниці в якості, навіть якщо відкинути апаратну частину і якість оригіналу, в даному випадку, ніхто не почує.
А ти пропонуєш порівняти з Ютюбом? Ти ж вкурсі що там мп3 причому не бог зна якого бітрейту? Ясна річ що там якість далека від ідеалу. Я ж кажу про якість CD.
Ну от, візьми що тобі подобається в цьому форматі, конвертни його в 44кГц, 16біт, без компресії (wav або flac), і порівняй ці два варіанта. Тільки якщо після цього, в реальному сліпому тесті ти почуєш різницю, можна вважати цей формат кращим, а зайві закачані гігабайти чимось корисним, а не простим захламлюванням накопичувача.
Музики в форматі flac, на торентах повно. Не треба обмежувати себе МР3.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0