Никогда не понимал сектор газа, красную плесень, кино. Такие же легенды панкрока как и sex pistols. Никакой музыкальной грамоты, ни голоса ни слуха. Про смысл текстов вообще промолчу.
Renault Logan 2013 1.2 бежевый пепельный HNK+ABS+туманки.
Никогда не понимал сектор газа, кино. Никакой музыкальной грамоты, ни голоса ни слуха. Про смысл текстов вообще промолчу.
Ви не праві, "батенька". В "Сектора" є багато толкових пісень без мата. І я слухаю такі, як "Туман", "30 лет", "Демобилизация", "Пора домой", "Козачья", "LIFE". У "Кіно" "Група крові" і багато інших пісень зі смислом. Це одна, з яких згадав відразу.
останнім часом прибило на музику 40-х, 50-х років, особливо з жіночим вокалом (Штати або Європа). здорово розслабляє та відволікає від буденності. начебто в інший час або вимір потрапляєш...
ПТН-ПНХ "Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра) "Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук) Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
а якщо серйозно куча кластних груп є! і музики! головне відкинуть стеоретипи, якщо подобається рок то класика ні. Це не вірно хороша музика не має жанку. Вона або хороша - або музика за бабло жопи кім! А щоб на лайні зароблять гроші і придумали жанри! hypocrisy - щас пре.
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ]. loganозалежний, наркоман.
"Ніколи не кажи "ніколи"!" І я ніколи не думав, що буду слухати музику цієї групи, але вражений і кліпом і меседжем (хоча взагалі не захоплююсь такою музикою):
Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
Девчонка красава А я учил эту хрень, учил - так и не набрался нужной скорости. 120-130 тянул, на 70 так и не вышел. Потом забросил. Unforgiven намного проще сыграть
Ще один спецефічний шедевр, голову винесе надовго !
Мне как-то простоватой музыка показалась, чем-то напоминает Тапольского. А мне например голову сносит от композиций Амона Тобина. Направление в котором он работает называется фристайл, и он со звуками работает очень качественно, делает с ними всё что угодно и получается очень интересный результат. Имхо. Человек талантлив в этом и у него много альбомов, всё на ютубе, и все они разные.
Вот на этом альбоме второй трек мне вызывает ассоциацию с приближением колесницы дъявола. P.S: На рутрекере всё есть в наличии во флаках кому важно качество и есть аппаратура где послушать.
Dacia Logan 1.6 Laureate 2007г. ГБО Stag 4 Eco. Tomasetto AT09. Hana 2000 "Так называемые парадоксы автора, шокирующие читателя, находятся часто не в книге автора, а в голове читателя." Ф.Ницше Вера - это не наличие каких-то особых знаний, а лишь отсутствие элементарных... То что в страна в жопе - ещё не повод самому превращаться в говно.
0
525Відповідь від sdj387jsd2019-07-16 21:46:57Відредаговано sdj387jsd (2019-07-16 21:49:34)
Саме то. Вибачне за мої відповіді, я уже на рівні генофона привик давать відповіді, іншим Сис адм, unix. А так да через онлайн грабери можна теж там тотже ютубле дл через пхп под його апи заточений. + ffmpeg
fsergey написав:
Мне как-то простоватой музыка показалась
Це тільки перша думка...Вона дуже обманчива! Мене уже не перший рік пре, воно створене значно раніше чим на ютуб попало!
fsergey написав:
важно качество и есть аппаратура где послушать.
теж дуже, відностно:)..але так ... [merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-16 21:57:33[/merge_posts_bbcode]
▼Spoiler
Дивитись з 23.10 ось так треба співать! Все четко А без юмора
▼Spoiler
З 02.50
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ]. loganозалежний, наркоман.