Re: Свіжий Логан лауреат на розборці!
Виталик есть на дворник защитный колпачек (который гайку закрывает) и сколько стоит?
Колпачки є, ціна 20 грн за один.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Свіжий Логан лауреат на розборці!
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Виталик есть на дворник защитный колпачек (который гайку закрывает) и сколько стоит?
Виталик как там дела с релюшками?
Виталик как там дела с релюшками?
Так як я і казав. Дві каретки по чотири релюшки, чотири каретки з запобіжниками. З наступаючим!!!!
Значек с переднего бампера и внизу за решетками воздухозаборника бампера - направляющие? Че почем?
Нужна передняя часть пластмассовой облицовки тонеля пола (там где подстаканники...).
Значек с переднего бампера и внизу за решетками воздухозаборника бампера - направляющие? Че почем?
Значка нема. Воздухозаборникі є, 120 грн за два.
Нужна передняя часть пластмассовой облицовки тонеля пола (там где подстаканники...).
Є в наявності, ціна 160 грн.
Тригеры на открытие задних дверей есть?
Тригеры на открытие задних дверей есть?
Є один без резинки.
vitalish написав:Виталик есть на дворник защитный колпачек (который гайку закрывает) и сколько стоит?
Если такой, то как доставка в Славутич?
Виталик написав:vitalish написав:Виталик есть на дворник защитный колпачек (который гайку закрывает) и сколько стоит?
Ні не такий. Який рік машини?
vitalish написав:Виталик написав:Колпачки є, ціна 20 грн за один.
Ні не такий. Який рік машини?
2007
Doc написав:Нужна передняя часть пластмассовой облицовки тонеля пола (там где подстаканники...).
То як з доставкой в Черкаси?
Виталик написав:Doc написав:Нужна передняя часть пластмассовой облицовки тонеля пола (там где подстаканники...).
То як з доставкой в Черкаси?
Без проблем. Можу відправити Новою поштою. Потрібні ваші реквізити.
Віталік, скільки коштує пара передніх фар на Фазу 1. Поки що просто цікавлюсь, хочу спробувати один експеримент зі світлом.
Віталік, скільки коштує пара передніх фар на Фазу 1. Поки що просто цікавлюсь, хочу спробувати один експеримент зі світлом.
Б/У оригінал 500 грн за одну. Якщо стоять китайські фари - нормального світла і бути не може.
Б/У оригінал 500 грн за одну. Якщо стоять китайські фари - нормального світла і бути не може.
Мене якраз тільки оригінальні і цікавлять. Ок буду думати, як вирішу брати то маякну. Дякую.
Виталий, а ЦЗ с пультами нет? Если есть - цена.
Виталий, а ЦЗ с пультами нет? Если есть - цена.
Є центральний замок. Комплект 400 грн. Пульт в ключі.
Є центральний замок. Комплект 400 грн. Пульт в ключі.
Не зрозумів, що включає в себе комплект. Перерахуй все.
Взагалі в дачах ЦЗ на пульту нема. Якщо по заводу є пульт - це заводська сигналка, від якої і керується ЦЗ. Щоб встановити таку "радость" з однієї дачі на іншу потрібно перепаяти багато проводки, встановлювати блок БК (а це значить що потрібно міняти і щиток приборів під БК), в якому знаходяться блок ЦЗ і блок сигналізації. Одним словом роботи багато! Я сам встановлюю сигналки та виконую ще всякі різноманітні роботи по електриці. Якщо хочеш щоб двері закривалися з пульта і щоб було ближче до оригіналу - постав оригінальні електро замки в двері, встанови звичайну сигналку і підключи до рідних замків.
Виталикта в мене сингналізація з приводами на замки стоїть. Хотілось зробити, щоб з середини закривати кнопкою всі замки. Та і додатковиз захист у вигляді ЦЗ не помішавби.
Виталикта в мене сингналізація з приводами на замки стоїть. Хотілось зробити, щоб з середини закривати кнопкою всі замки. Та і додатковиз захист у вигляді ЦЗ не помішавби.
Для цього в логанах по заводу э кнопка на середній консолі.
Її можна підключити на управляючі провода замикання і відмикання двере, які виходять із сигналізації. А якщо ти хочеш закривати двері кнопкою на водійських дверях. то потрібно ставити п"яти контактний універсальний замок і перепідключати сигналізацію.
Її можна підключити на управляючі провода замикання і відмикання двере, які виходять із сигналізації. А якщо ти хочеш закривати двері кнопкою на водійських дверях. то потрібно ставити п"яти контактний універсальний замок і перепідключати сигналізацію.
А в тебе кнопки до другої фази немає?
І як мені стикувати сигналку з 5 контактним приводом? Якщо можливо - кинь схему!
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Свіжий Логан лауреат на розборці!
Згенеровано за 0.142 секунд(и), виконано 90 запитів