426

Re: Gps

Yeka
а шо ні?

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

427

Я б в оренду в когось взяв,щоб зрозуміти наскільки корисна річ за ці гроші як для мене.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

428

Yeka
не в оренду треба брати...завтра покажу наскільки корисна

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

429

Corvex
На мобілці немає ні Симбіана, ні вікон. Чисто платформа сіменса.

Нарахунок GPS: прога називається Trekbuddy, наробили вже багато версій, з кожним разом все удосконалюють, хоча й так показує вона дуже навіть не погано.
Єдиний мінус - нема прокладки маршруту. ПРОТЕ автор проги обіцяв це виправити.
 :)

Ось такі справи. Якщо ще щось цікавить: запитуйте  :storstark:

Smart ForTwo & Dacia Logan MCV '08 Laureate HNL Metallic
-----------------------------------------
Cтрахова компанія БРОКБІЗНЕС, партнер клубу у Львові!
(097) 223-88-69 або (032) 253-75-83
  0

430

Всем, кто пользуется iGo!!!
Имеется более продвинутая iGo8 с новыми возможностями (3D, карты, POI), укр интерфейс и озвучка, плюс прикольные от Масяни и др.
Спасибо 4PDA
http://files.filefront.com/iGO8+pdarar/ … einfo.html

DACIA Logan 1.6MPI Laureate
  0

431

Предложения для юзеров iGO!
На Западе народ во всю пользуется инфо по Speedcam. Хотя таких зверей у нас еще нет, предлагаю вместо них указывать постоянные места засад гайцев.
Можно продолжить апдейт уже имеющуюся информацию.
Спасибо еще раз 4PDA!

http://4pda.ru/forum/attach/1464750/SpeedcamUpdates.rar

0

432

POMAH
Подивись тему трохи вище. Обговорювалась ця айГА8. Сира вона ще дуже. Ярік пробував, я пробував на 2 дівайсах. Після її встановлення індикатор зарядки батареї взагалі некоректно показує заряд акумулятора, навіть коли її знести. І це тільки одна причина, щоб дочекатись фінальної версії, є ще купа інших.
Спідками - це добре, але в нас їх фіксованих нема і найближчим часом не буде. А стосовно засад даішників, то коли хороша погода, то вони стоять практично в кожному селі. Коли спішиш, то будь готовий за це платити, але моя думка - краще по селах їхати з допустимою правилами швидкістю. Достатньо, щоб курка на дорогу вилетіла, не кажучи про собаку або якогось синього гуцула. Дорожче вийде

0

433

smyk написав:

або якогось синього гуцула.

После этой фразы впал в состояние медитации, представляя ентого гуцула и все что может быть с ним связано... :lol: :lol:

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

434 Відредаговано POMAH (2008-03-05 12:57:00)

to  smyk

про тестування я читав, але з тих пір стільки часу пройшло....
Використовую останню версію вдосконаленої iGO8 хлопцями з 4PDA,
по Києву - супер, Київ-Рівне-Київ також без проблем. Стару 2006 вже зніс.
Асус 696

Щодо Спідкам - діло смаку... А з дядьками з феном в руці краще взагалі діла не мати....

0

435

POMAH написав:

Всем, кто пользуется iGo!!!
Имеется более продвинутая iGo8 с новыми возможностями (3D, карты, POI), укр интерфейс и озвучка, плюс прикольные от Масяни и др.
Спасибо 4PDA
http://files.filefront.com/iGO8+pdarar/ … einfo.html

код для разархівування архіву дай...

0

436

POMAH
Я ж не проти хлопців з 4ПДА, тим більше, що сам постійно там тусуюсь. Але поки на офіційному сайті іГО на 8 не зникне на напис "Coming Soon", і остаточну версію полікують, нема змісту зносити стару.

0

437

Купил себе такой девайс и я...
Asus 526.
Покупался как телефон и КПК, GPS-изредка нужен (то Киев то Одесса).
Прога Russa. IGO почему-то не работает.

0

438

Юзаю Енот X500 + NATEC. Вроде все устраивает, можно сказать, рекомендую. :imho:

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0

439

smyk написав:

IGO почему-то не работает

iGO не сприймає назви карти пам'яті на російській мові. Тому, в кого стоїть російська вінда, подивіться, як у вас називається карта пам'яті. Якщо у вас в назві є кириличні букви, вам необхідно зробити наступне © 4pda.ru

Что делать?
1. Запускаем любой редактор реестра (напр. Resco Explorer).
2. Находим строчки
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\SDMemory\Folder и
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\MMC\Folder
3. И там меняем русское название на латинское.
4. Потом делаем Soft-Reset.
Внимание! Перезагрузку надо делать через 2-3 минуты после проведенных изменений, т.к. в WM2005 есть защита от случайных изменений реестра.

І ще одна корисна фіча, хто не знає. Буде потрібна не тільки для iGO, але і в багатьох інших випадках.

Как сделать запуск программы не из файлменеджера, а через иконку в "Программах" или в выпадающем под мелкософтовским флажком меню?
В файлменеджере выделить iGO.exe, затем Menu>Edit>Copy, затем в папке Windows\Start menu сделать Menu>Edit>Paste Shortcut. Это будет иконка в выпадающем меню. Чтобы сделать иконку в программах - тоже самое, только линк надо создать в папке Windows\Start menu\Programs.

0

440

Palich
 :rock:

0

441

POMAH написав:

вместо них указывать постоянные места засад гайцев

постоянные засады гайцев только на КП.

0

442

Здрастуйте, ось яке питання, ЖПС тюнер 5.3 на відкаліброваній генштабівській карті показує не правильні координати, таке враження що картинка правильна, а координатна сітка world. Як цю пакость побороти??? Дякую...

0

443

Sashko
А ти коли калібрував карту, випадково довготу з широтою не попутав? Попробуй ще раз відкалібрувати по двох протилежних точках на карті. Потім не виходячи з калібратора постав точку на центральній мітці на карті. Якщо координати, які показує калібратор і координати, які написані на мітці співпадають, то все ОК, якщо не співпадають, то поміняй місцями широту з довготою в точках калібровки. Інших причин глюку я не бачу.

0

444

Всім дякую, здається запрацювало...Чотири доби мучєній. Вчора на якомусь форумі знайшов правильні налаштування для роботи ЖПС в асусі 686...
Програмний порт GPD1
Апаратний порт СОМ 3, швидкість 4800
а от в програмному забеспеченні чомусь приймач на СОМ 5...
Всім дякую...Особливо smyk, Vlad:), Vold, Zevs...

0

445

А кто-то, что-нибудь может подсказать по GPS антенам, например к Нокиям на Симбиане? Имеется в виду есть ли програмное обеспечение, хорошо ли это работает и стоит ли заморачиваться с этим или всё-таки купить нормальный девайс?

Dacia Logan Ambiance 1.6 2007 г.
  0

446 Відредаговано Vlad (2008-04-23 17:59:10)

Dimas написав:

может подсказать по GPS антенам, например к Нокиям на Симбиане

Посмотри поподробнее тему. Я уже на N73 свой приемник гоняю!!!!! Обыдно, что IGO под симбиан нет. Его так все хвалят!

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

447

Dimas
Так що цікавить: антени, чи софт?
З софта для симбіану крім Том-Том нічого достойного уваги нема.
Якщо сер'йозно стоїть питання навігації, то краще купити нормальний апарат, який під це заточений. Як варіант або просто КПК з ГПСом, або комунікатор з ГПСом. В другому випадку Нокію продаш

0

448

smyk

Міша, а що ти скажеш про GlobWay g208? Коливаюся між ним та ASUS 696. Девайс мені потрібен виключно для навігації - включив та поїхав, а функції ноутбука в мене виконуватиме ноутбук smile

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

449 Відредаговано smyk (2008-04-23 19:06:42)

freewill
Нічого не можу сказати про те, чого не тримав в руках і не пробував в роботі (я про GlobWay g208).
Навіть якщо ціль - виключно навігація, а ти йдеш в гори або в ліс по гриби, то ні іГО в 696, ні той GlobWay g208 тобі не поможуть. Вони прив'язані до автодоріг. Треба ставити Озі, або ГПС тюнер, або ще щось. Я не знаю, чи можна на GlobWay g208 поставити якісь інші проги крім вшитих. На 696 - можна однозначно.

0

450

А вы можете посоветовать какой нить Gps навигатор желательно чисто для машины ибо КПК мне не нужен  :tbsenile:

Dacia LAgan Ambiance 1.4 серебро металик
СOOL!
  0