Re: Gps
Yeka
а шо ні?
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 16 17 18 19 20 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Yeka
а шо ні?
Я б в оренду в когось взяв,щоб зрозуміти наскільки корисна річ за ці гроші як для мене.
Yeka
не в оренду треба брати...завтра покажу наскільки корисна
Corvex
На мобілці немає ні Симбіана, ні вікон. Чисто платформа сіменса.
Нарахунок GPS: прога називається Trekbuddy, наробили вже багато версій, з кожним разом все удосконалюють, хоча й так показує вона дуже навіть не погано.
Єдиний мінус - нема прокладки маршруту. ПРОТЕ автор проги обіцяв це виправити.
:)
Ось такі справи. Якщо ще щось цікавить: запитуйте :storstark:
Всем, кто пользуется iGo!!!
Имеется более продвинутая iGo8 с новыми возможностями (3D, карты, POI), укр интерфейс и озвучка, плюс прикольные от Масяни и др.
Спасибо 4PDA
http://files.filefront.com/iGO8+pdarar/ … einfo.html
Предложения для юзеров iGO!
На Западе народ во всю пользуется инфо по Speedcam. Хотя таких зверей у нас еще нет, предлагаю вместо них указывать постоянные места засад гайцев.
Можно продолжить апдейт уже имеющуюся информацию.
Спасибо еще раз 4PDA!
http://4pda.ru/forum/attach/1464750/SpeedcamUpdates.rar
POMAH
Подивись тему трохи вище. Обговорювалась ця айГА8. Сира вона ще дуже. Ярік пробував, я пробував на 2 дівайсах. Після її встановлення індикатор зарядки батареї взагалі некоректно показує заряд акумулятора, навіть коли її знести. І це тільки одна причина, щоб дочекатись фінальної версії, є ще купа інших.
Спідками - це добре, але в нас їх фіксованих нема і найближчим часом не буде. А стосовно засад даішників, то коли хороша погода, то вони стоять практично в кожному селі. Коли спішиш, то будь готовий за це платити, але моя думка - краще по селах їхати з допустимою правилами швидкістю. Достатньо, щоб курка на дорогу вилетіла, не кажучи про собаку або якогось синього гуцула. Дорожче вийде
або якогось синього гуцула.
После этой фразы впал в состояние медитации, представляя ентого гуцула и все что может быть с ним связано... :lol: :lol:
to smyk
про тестування я читав, але з тих пір стільки часу пройшло....
Використовую останню версію вдосконаленої iGO8 хлопцями з 4PDA,
по Києву - супер, Київ-Рівне-Київ також без проблем. Стару 2006 вже зніс.
Асус 696
Щодо Спідкам - діло смаку... А з дядьками з феном в руці краще взагалі діла не мати....
Всем, кто пользуется iGo!!!
Имеется более продвинутая iGo8 с новыми возможностями (3D, карты, POI), укр интерфейс и озвучка, плюс прикольные от Масяни и др.
Спасибо 4PDA
http://files.filefront.com/iGO8+pdarar/ … einfo.html
код для разархівування архіву дай...
POMAH
Я ж не проти хлопців з 4ПДА, тим більше, що сам постійно там тусуюсь. Але поки на офіційному сайті іГО на 8 не зникне на напис "Coming Soon", і остаточну версію полікують, нема змісту зносити стару.
Купил себе такой девайс и я...
Asus 526.
Покупался как телефон и КПК, GPS-изредка нужен (то Киев то Одесса).
Прога Russa. IGO почему-то не работает.
Юзаю Енот X500 + NATEC. Вроде все устраивает, можно сказать, рекомендую. :imho:
IGO почему-то не работает
iGO не сприймає назви карти пам'яті на російській мові. Тому, в кого стоїть російська вінда, подивіться, як у вас називається карта пам'яті. Якщо у вас в назві є кириличні букви, вам необхідно зробити наступне © 4pda.ru
Что делать?
1. Запускаем любой редактор реестра (напр. Resco Explorer).
2. Находим строчки
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\SDMemory\Folder и
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\MMC\Folder
3. И там меняем русское название на латинское.
4. Потом делаем Soft-Reset.
Внимание! Перезагрузку надо делать через 2-3 минуты после проведенных изменений, т.к. в WM2005 есть защита от случайных изменений реестра.
І ще одна корисна фіча, хто не знає. Буде потрібна не тільки для iGO, але і в багатьох інших випадках.
Как сделать запуск программы не из файлменеджера, а через иконку в "Программах" или в выпадающем под мелкософтовским флажком меню?
В файлменеджере выделить iGO.exe, затем Menu>Edit>Copy, затем в папке Windows\Start menu сделать Menu>Edit>Paste Shortcut. Это будет иконка в выпадающем меню. Чтобы сделать иконку в программах - тоже самое, только линк надо создать в папке Windows\Start menu\Programs.
вместо них указывать постоянные места засад гайцев
постоянные засады гайцев только на КП.
Здрастуйте, ось яке питання, ЖПС тюнер 5.3 на відкаліброваній генштабівській карті показує не правильні координати, таке враження що картинка правильна, а координатна сітка world. Як цю пакость побороти??? Дякую...
Sashko
А ти коли калібрував карту, випадково довготу з широтою не попутав? Попробуй ще раз відкалібрувати по двох протилежних точках на карті. Потім не виходячи з калібратора постав точку на центральній мітці на карті. Якщо координати, які показує калібратор і координати, які написані на мітці співпадають, то все ОК, якщо не співпадають, то поміняй місцями широту з довготою в точках калібровки. Інших причин глюку я не бачу.
Всім дякую, здається запрацювало...Чотири доби мучєній. Вчора на якомусь форумі знайшов правильні налаштування для роботи ЖПС в асусі 686...
Програмний порт GPD1
Апаратний порт СОМ 3, швидкість 4800
а от в програмному забеспеченні чомусь приймач на СОМ 5...
Всім дякую...Особливо smyk, Vlad:), Vold, Zevs...
А кто-то, что-нибудь может подсказать по GPS антенам, например к Нокиям на Симбиане? Имеется в виду есть ли програмное обеспечение, хорошо ли это работает и стоит ли заморачиваться с этим или всё-таки купить нормальный девайс?
может подсказать по GPS антенам, например к Нокиям на Симбиане
Посмотри поподробнее тему. Я уже на N73 свой приемник гоняю!!!!! Обыдно, что IGO под симбиан нет. Его так все хвалят!
Dimas
Так що цікавить: антени, чи софт?
З софта для симбіану крім Том-Том нічого достойного уваги нема.
Якщо сер'йозно стоїть питання навігації, то краще купити нормальний апарат, який під це заточений. Як варіант або просто КПК з ГПСом, або комунікатор з ГПСом. В другому випадку Нокію продаш
smyk
Міша, а що ти скажеш про GlobWay g208? Коливаюся між ним та ASUS 696. Девайс мені потрібен виключно для навігації - включив та поїхав, а функції ноутбука в мене виконуватиме ноутбук
freewill
Нічого не можу сказати про те, чого не тримав в руках і не пробував в роботі (я про GlobWay g208).
Навіть якщо ціль - виключно навігація, а ти йдеш в гори або в ліс по гриби, то ні іГО в 696, ні той GlobWay g208 тобі не поможуть. Вони прив'язані до автодоріг. Треба ставити Озі, або ГПС тюнер, або ще щось. Я не знаю, чи можна на GlobWay g208 поставити якісь інші проги крім вшитих. На 696 - можна однозначно.
А вы можете посоветовать какой нить Gps навигатор желательно чисто для машины ибо КПК мне не нужен :tbsenile:
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 86 запитів