Re: Сигнализация для Логана
Про сигналізацію думав ще до покупки машини,так як багато вичитав про Sheriff з сайта виробника:www.piti.ru -то був вже настроєна нього.Буквально на 3-й день після покупки авто (так як спати не міг спокійно хоч машина і на стоянці) поїхав до офіціалів,у нас у Львові вони одні.Настрашили що тільки в них ставити щоб не позбутись гарантії.Вибрав з того що в них було спочатку Sheriff 730,але вговорили на 900v2,сказали різниця менше 100грв. а там хороший LCD.Обійшлась сигналка в 950грв.+елприводи замків по 90грв. на кожні двері.Не знаю дорого це чи ні бо ціни на все зустановкою.Сервіс не сподобався, нічого не розяснили-показали як ставити і знімати з сигналки, секретну кнопку і випровадили, читай мануал і розбирайся сам.Яот до сих пір не можу найти де вони запхали датчик удару, якщо потрібно буде підрегулювати прийдеться до них їхати щоб показали.Таке відчуття що вони самі всього не знають, бо коли спитав чи є нічний безшумний режим то сказали що нема,а він там є по мануалу.Сигналка поки працює нормально,дисплей все показує що з машиною робилось(стучить про все).Хочу ще щось механічне протиугонне поставити або протиугонне маркування.Була у Львові фірма МИРО яка робила протиугонне маркування кузова і деталей ''Рубіж'' ,але щось не можу її найти,в довідковому кажуть що з такої фірми нема.