Re: Ту-Ту у Львові
Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому
це Дон Педро , він завжди там стоїть , може працює тамка )))))) скільки на курсах їздила біля ска, стільки раз його я там і бачила ))))
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому
це Дон Педро , він завжди там стоїть , може працює тамка )))))) скільки на курсах їздила біля ска, стільки раз його я там і бачила ))))
А кто на зеленом Логане, практически каждое утро на высоком замке встречаю?.
Maxim
А де саме? Я щоранку проїжджаю по маршруту: Кн. Ольги - Сахарова - Вітовського - Франка - Підвальна - Винниченка - Кривоноса - Гонти - і т. д. Може це я? В мене зверху Тулівський багажник, а ззаду клубна наклейка і нік SMYK посередині внизу , вирізаний з білої світловідбиваючої плівки
Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому, номера не раглядел. А так-же Ту-Ту серебристому в понедельник возле Арсена.
Так я
все Ви про мене знаэте. Де живу, де працюю
Maxim
А де саме? Я щоранку проїжджаю по маршруту: Кн. Ольги - Сахарова - Вітовського - Франка - Підвальна - Винниченка - Кривоноса - Гонти - і т. д. Може це я? В мене зверху Тулівський багажник, а ззаду клубна наклейка і нік SMYK посередині внизу , вирізаний з білої світловідбиваючої плівки
Я уже наверное три раза встречал зеленый логан примерно в 8-30 - 9-00, я с высокого замка спускаюсь и поворачиваю на Б. Хмельницкого я там работаю
smyk
У меня тёмный Логан скоро будет отличатся аэрографией и без значков спереди и с зади, это я их оторвал они мне ненравятся
Maxim
ну тоді точно я, маршрути співпадають, час також
Второй раз тебе ту-ту, на Б. Хмельницкого, а в отвееет тииишина!.
Ту-ту 2213 за Дністром сьогодні зранку.
Donpedro
і Вам ту-ту
кажу просто привіт.
BeS
Працюю на матейка, тому і машина завжди стоїть біля дністра.
і Вам привіт
Ту-ту срібленькій МСВешці 3986 в районі Привокзальної ... моргали, махали, ту-тукали , ще й перед "носом" в"їхали)) і чогось впевнена , що нас таки замітили!!! .. правда водій нам не знайомий, отже на Гулянках не був замічений.. а-я-яй... непорядок ))
Миледи Ангел
Ну й Ви попали це тесть SMYKa
Як на тестя Смика - то він дуже добре зберігся .... Якщо в швагера є Адідасівська куртка, то передавай вітання і кажи, щоб на Гулянки ходив ))))))
Та він мав їхати в суботу з нами не екстрім катання, але потрапив на забаву в п'ятницю ввечері, і зранку голова трохи бо-бо
Ту-Ту Наварійцю на Володимира Великого біля заправки ОККО сьогодні зранку
Пану СМИКу теж ту-ту
Ту-ту синій МСВ 5612 на Пасічній, на автобазі у вівторок, пів дня стояв там, проте не зустрілись з одноклубником
Фа-фа- ту Freewillу біля Шевченківського гаю. Розминулися, я віз сина на санчатах.
Привіт Логану на перехресті Шептицьких і Ангеловича.
Признавайтесь чий сірий красавєц.
Когда?
20 хвилин назад проїжджав.
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 85 запитів